Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Hradec Kralove - Jihlava 0-1 strijelac Harba .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- hogarstrasni
Ovaj Rade Krunic, sto je potpisao za Veronu i igra u Serie A, nekim cudom je danas bio na klupi Donjeg Srema i nije ulazio !?
Izgleda neka vikend posudba ?
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
On je ostao na posudbi u Sremu do januara, to je i pisalo kad je objavljeno da je potpisao za Veronu.hogarstrasni je napisao/la:Ovaj Rade Krunic, sto je potpisao za Veronu i igra u Serie A, nekim cudom je danas bio na klupi Donjeg Srema i nije ulazio !?
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
- hogarstrasni
Ja ne mogu da nadjem informaciju da je potpisao, pa ostao na posudbi,ti ?nut_shell je napisao/la:On je ostao na posudbi u Sremu do januara, to je i pisalo kad je objavljeno da je potpisao za Veronu.hogarstrasni je napisao/la:Ovaj Rade Krunic, sto je potpisao za Veronu i igra u Serie A, nekim cudom je danas bio na klupi Donjeg Srema i nije ulazio !?
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Hradec Kralove - Jihlava 0:3 kraj ! Haris Harba 2 gola i asistencija 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
http://sportsport.ba/bh_fudbal/verona-k ... emu/139674" onclick="window.open(this.href);return false;hogarstrasni je napisao/la:Ja ne mogu da nadjem informaciju da je potpisao, pa ostao na posudbi,ti ?nut_shell je napisao/la:On je ostao na posudbi u Sremu do januara, to je i pisalo kad je objavljeno da je potpisao za Veronu.hogarstrasni je napisao/la:Ovaj Rade Krunic, sto je potpisao za Veronu i igra u Serie A, nekim cudom je danas bio na klupi Donjeg Srema i nije ulazio !?
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
- hogarstrasni
http://sportsport.ba/bh_fudbal/verona-k ... emu/139674" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]nut_shell je napisao/la: Ja ne mogu da nadjem informaciju da je potpisao, pa ostao na posudbi,ti ?
Hvala
Upravo takoNerminovic je napisao/la:Nista.zgembo89 je napisao/la:Sta cemo za Eldina Hadzica iz Zaragoze
Tele niti zna da ovaj igrac postoji.
Arslanagić polahko ali sigurno seli na klupu. Tu je i večeras 
DD
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ceka poziv Belgije.Burundi je napisao/la:Arslanagić polahko ali sigurno seli na klupu. Tu je i večeras
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo tele se javilo i potvrdilo da ne zna za tog igraca.AhmetNY je napisao/la:Upravo takoNerminovic je napisao/la:Nista.zgembo89 je napisao/la:Sta cemo za Eldina Hadzica iz Zaragoze
Tele niti zna da ovaj igrac postoji.
- hogarstrasni
Pravo je u losoj formi, jos od play offa prosle sezone. gledao sam par utakmica na pocetku ove i stvarno je puno grijesio.Burundi je napisao/la:Arslanagić polahko ali sigurno seli na klupu. Tu je i večeras
Mozda je neka kriza, vidjecemo.
Znaci jesi.calcio je napisao/la:Evo tele se javilo i potvrdilo da ne zna za tog igraca.
-
imperator10
- Kontakt:
Dosadna utakmica Kölna i Paderborna.Mario ne tako dobar kao uzadnjim mecevima
Dobro je pa Arslanagič nije igrao
Standard katastrofa večeras 3:5 poraz od Ostende, loši su kao ekipa na početku sezone, leti ovaj trener noćas. 
Zato ovi njegovi danas 5 golova primli od super jakog ooestende! Otisao na klupu a ovi sto su ga zamjenili odlicni.Burundi je napisao/la:Arslanagić polahko ali sigurno seli na klupu. Tu je i večeras
Ima i ovaj Horic u Sloveniji, u 8 utakmica gola nisu primili. Nije neka liga ali bi se mogao isprobati. 190cm ima 24 godine.
Bio je Arslanagić tu kad su primali po 5 golova na gostovanju ove sezone,on je samo prvu utakmicu u sezoni odigrao dobro kada su dobili 3:0. Svaku narednu je zakazao i logicno da ce preseliti na klupu, ali ide mu u korist sto mu zamjene nisu nesto
DD
Kenan Horic je danas, osmom uzastopnom pobjedom za NK Domžale, proslavio svoj 24. rođendan!
Kalcer Radomlje - Domžale bilo je 0:2, a Kenan je odigrao svih 90 minuta. Od početka sezone u 1. slovenskoj ligi, Domžale imaju maksimalan učinak i jedini su lider u Europi bez primljenog pogotka. Naš nogometaš kojem je u novom klubu nakon 8 mjeseci igranja dodijeljena kapitenska traka, što je također potvrda povjerenja i kvalitete, na travnjaku je proveo maksimalnih 720 minuta! Bravo Kenan Horić i sretan rođendan!

Safete, evo ti stopera.
Kalcer Radomlje - Domžale bilo je 0:2, a Kenan je odigrao svih 90 minuta. Od početka sezone u 1. slovenskoj ligi, Domžale imaju maksimalan učinak i jedini su lider u Europi bez primljenog pogotka. Naš nogometaš kojem je u novom klubu nakon 8 mjeseci igranja dodijeljena kapitenska traka, što je također potvrda povjerenja i kvalitete, na travnjaku je proveo maksimalnih 720 minuta! Bravo Kenan Horić i sretan rođendan!

Safete, evo ti stopera.
Čelik Zenica 1945
Zamijene mu nesto poput u nas Vranjes i Hadzic stoper 
Igrao je lani Arsla ko lud i mislim koliko goc ti ovo ludo zvucalo da nas je bog pogledao i ovaj mladic trenutno nije uBurundi je napisao/la:Bio je Arslanagić tu kad su primali po 5 golova na gostovanju ove sezone,on je samo prvu utakmicu u sezoni odigrao dobro kada su dobili 3:0. Svaku narednu je zakazao i logicno da ce preseliti na klupu, ali ide mu u korist sto mu zamjene nisu nesto
formi. Selektor Belgije ga je u neformalnim razgovorima vec bio poceo povezivati sa pozivom za njihovu repku. Mislim da je to vise bilo u sluzbi slabljenja nase ekipe. Tko je Dina gledao i par puta prosle sezone jasno mu je o kakvom je talentu rijec i da ga samo povreda moze sprijecit da u konacnici postane veliki igrac. Valjda nece uci u formu makar onu najbolju dok se mi ne rijesimo brava. Onda bi mogao i za nas zaigrati.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, riki46 i 34 gosta.