AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Strah me nase odbrane
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
dobro je 1:0 na poluvremenu nije lose, igramo zaista bolje nego prosle dvije tekme, vidi se napredak u formi. vise su rastrcani, vise agresivnosti i svega. da bi uvaljati ovaj 2 gol i rijesiti se belaja na vrijeme 
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Moj me insekt nikad ne vara
Boateng
Forza Milan!
Forza Milan!
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;ChrisBoyd je napisao/la:mozeli neki kvalitetan link imam milion kanala sve neke bezveze tekme prenose a Milan i PSV ne, ove Amere nikako nerazumijem ccc
Evo ovdje pokusaj naci , ili ako imas sopcast idi na liwefootbal.ws i tu nadji ima dobrih sopcast kanala.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Dosta bolje nego u prve dvije utakmice , ali još uvijek nedovoljno dobro. Balo i Stephan dosta dobri , uvijek opasni. Boateng opet podsjeća na one svoje prve dvije sezone iz Milana , dosta dobar ali njegov je problem što tako ne igra u kontinuitetu. Sredina solidna , po mom ukusu treba u igru ubaciti Polia , jer ovo je previše defanzivno. Stoperi mi nikako ne ulijevaju povjerenje.
Također Abbiati odličan i večeras , zaista dosta podcijenjen golman. Već 2-3 sezone brani na izuzetno visokom nivou.
Također Abbiati odličan i večeras , zaista dosta podcijenjen golman. Već 2-3 sezone brani na izuzetno visokom nivou.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Još jedan za miran san... mogao bi to ''umetnuti'' Šaraf... 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- LegendKiller
- Kontakt:
Rezultatski za sada nije loše mada igraci ima tu jos prostora za napredak. Stoperski tandme opet tanka pogotovo kod ubačaja. Monto i De Jong odrađuju dobar poso u veznom redu. Balo solidan, na ElS se vidi da igra bolje u oganzivi kada je tu De Sciglio, jednostavno Matia odrađuje def. zadatke a ElS ima vise prostora za naprijed.
Ovoj ekipi za veće stvari fakat trebaju 2 stopera.
Ovoj ekipi za veće stvari fakat trebaju 2 stopera.
- Titova-Juga
- Kontakt:
E moj statični De Sciglio...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- muha milanez
- Kontakt:
Tako je, sjajna utakmica veceras
to se cekalo
FORZAAA MILAN
FORZAAA MILAN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Yucca je napisao/la:Cestitam na prolazu ipak ste kvalitetniji tim![]()
Boateng goll
Hvala svima na cestitkama.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Hvala! Eh hajd celo da te sad vidimo da Bog da ti kosa narasla 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
@francobaresi
Boateng,naslutio sam ja njega
takticki,djecu smo isprasili
Forza Milan
Forza Milan
super rezultat na kraju, mada je bilo tesko ali eto, zasluzili smo vala da udjemo u LP sta smo sve predeverali prosle sezone.. sad celo izvali ta pojacanja bem ti cerku
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Eh eto ga, rijesismo se i ove muke, i to puno lakse nego sto je bilo ko ocekivao.
sad idemo ganola na Eriksena i Sakhoa ...
Max izveo strasnu postavku na teren, vidi se da i on "zna znanje".
Igraci super odigrali, ne mozes ti ovdje izdvojiti najboljeg i najgoreg, svi su dali svoj maksimum i vrlo disciplinovano odigrali. Mozda za jednu nijansicu najbolji Abiati i Boateng, ali cestitke svima, lavovski su se borili.
sad idemo ganola na Eriksena i Sakhoa ...
Max izveo strasnu postavku na teren, vidi se da i on "zna znanje".
Igraci super odigrali, ne mozes ti ovdje izdvojiti najboljeg i najgoreg, svi su dali svoj maksimum i vrlo disciplinovano odigrali. Mozda za jednu nijansicu najbolji Abiati i Boateng, ali cestitke svima, lavovski su se borili.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ko zna sta bi bilo da nije Nabijati izvukao onaj zicer, ali sve u svemu odlicna partija generalno.
Mario bio sjajno raspolozen, niko mu ne moze lopte uzeti kad je na nivou.
Poli jos jednom pokazao da po svemu zasluzuje biti ispred Muntarija.
Odbrana takodjer jos jednom pokazala da je klimava u nekoliko situacija pogotovo kod centarsuteva.
Jednostavno predaleko stoji vezni red i odbrana, odnosno odbrana nam je previse zbijena u sesnaesterac, ne znam dal su to Massimove instrukcije ili sta... Stoperi moraju vise presinga da vrse na suparnicke napadace a ne da se povlace nazad.
Plasim se samo da nije ova utakmica onom retardu celavom OPRAVDANJE da ne shoppinguje...
Mario bio sjajno raspolozen, niko mu ne moze lopte uzeti kad je na nivou.
Poli jos jednom pokazao da po svemu zasluzuje biti ispred Muntarija.
Odbrana takodjer jos jednom pokazala da je klimava u nekoliko situacija pogotovo kod centarsuteva.
Jednostavno predaleko stoji vezni red i odbrana, odnosno odbrana nam je previse zbijena u sesnaesterac, ne znam dal su to Massimove instrukcije ili sta... Stoperi moraju vise presinga da vrse na suparnicke napadace a ne da se povlace nazad.
Plasim se samo da nije ova utakmica onom retardu celavom OPRAVDANJE da ne shoppinguje...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Priznajem , iznenađen sam. A tebi svaka čast na takvom predosjećaju.UrbyEmanuelson je napisao/la:@francobaresiBoateng,naslutio sam ja njega
![]()
Forza Milan
Samo se nadam da će Kevin igrati ovako dobro iz utakmice u utakmicu , a ne samo na Evropskoj sceni.
Iako je ovo bilo taktičko ubijanje PSV-a , ne želim nikoga previiše hvaliti. Još je ovo daleko od onoga što ova ekipa može. Samo da ćelu ne uspava ovaj rezultat , jer Milan treba jednog pravog playmakera i jednog odličnog stopera. Tek nakon toga možemo pričati o jakom Milanu.
I ono što se ovdje spominjalo , ulaskom u LP-a Milan neće dobiti 30 miliona € već će ta cifra ići i do nekih 50 miliona. Jer lani je Milan ispao u 1/8 finala i to je na kraju donijelo ekipi 54 miliona. Što znači da je ova utakmica bila jako "skupa" .
Večeras me opet oduševio Poli , sjajno je istrčao onu kontru i lijepo uposlio Kevina koji zabija svoj 17. gol u dresu Milana.
Edit:
GOLMANČINA!!"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Od kad ja ovo govorim , ne znam kako niko ne piše na tu temu .. meni lično dosta smeta ali eto našem Misteru očigledno ne smetaTitova-Juga je napisao/la:Stoperi moraju vise presinga da vrse na suparnicke napadace a ne da se povlace nazad.
Eh kad bi Boateng bio ovakav bar pola sezone ..
Sloboda Tuzla !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.