PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ma nisam mislio nista lose, samo kazem da je tema popularna. Ustvari, sto se tice teme, bockanje na kvadrat, iskazivanje zavisti, vrijedjanje na raznim osnovama, pa iskreno, tesko da se i moze reci da je tema ok, ako sam igdje procitao vise gluposti, to je na ovoj temi.
Na kakvom nivou je nas fudbal I sudije juce smo.vidjeli kad je Bogicevic u oci psovao sudiji mater usta I onda kaze **** ti on mater u picku,pa.ja nisam mogao vjerovati da se to tako desava a to je izgleda normala na nasim terenima,zato nase sudije su najgore na svijeti jer nemaju muda da uzmu stvari u svoje ruke
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Mi imamo najbolju konu na svijetu.Dade nam 2 puta ove godine i još nam spasi 400 milja eura

Da mi je znati ko je onaj debil što je psovao cijelo vrijeme na onom linku na yt. Pa šta sve čovjek reče strašno morao sam ugasiti . 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Daj nam nekih finih informacija o ovom Jakupoviću, doktoree!!sloboda72 je napisao/la:

1946
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dobro jutro, zar nije fin dan komsije

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Za ove što nisu skontali na prvu sam i nacrtao al' džaba izgleda...DoeTz je napisao/la:"Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje". Znam ja sta ti pricas i na sta mislis ali kad vec pises o tome nemoj pisat na ovakav nacin jer ovo sto si rekao se tumaci na sasvim drugi nacin.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Barselona nije najveci klubJohnCleese je napisao/la:Muerte je napisao/la:Najveci uspjesi Slobode 10000 navijaca protiv Jedinstva i izbacivanje najveceg kluba iz kupa.JohnCleese je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nismo vam po peticu uvalili na startu nego sad kad ste se lafo zahuktali![]()
![]()
Pocni voditi dnevnik dok vas ide. 94 godine postojanja mogu stati u naslovu.![]()
![]()
![]()
Mogu ja i tvojim terenom ako hoces. Eto izbaci i Atletico Barcu al' minimalno ukupnim rezultatom 3:2 nikako 5:2
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj oni nas guraju. Neko bi rekao dosli tobe. E svasta procitati.Beduin je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Nisam ja to nigdje napisao, ja sam samo rekao da su vam Željo i Sarajevo svojim lošim igrama dodatno otvorili put ka vrhu tabelu, sad što vi to tumačite kao "Željo i Sarajevo vam pustili da ih prođete u kupu i dali vam da budete ispred njih u ligi..." je potpuno druga stvar.Raonffa je napisao/la:Dobro dobro, bio vam cilj dupla kruna od početka sezone na to ste išli i ništa vam se nije poklopilo. Završeno na tu temu.![]()
![]()
Koje theoreme, covjece smeteni. Uvijek neko losim igrama pogura drugog ka vrhu, tako i Arsenal i Manchestera oba pogurase Lestera, Roma, Napoli i Milanovi klubovi pogurase Djubretusa, Borusija Bajerna, etc...
Zamisli kad nas Milan pocne napokon dobro igrati (kao nekad), sigurno svi koji budu igrali losije ce ga pogurati ispred njih.
Kada za jedno 20 godina izadje calanak: Te daleke 2015/16 igraci Sarajeva i Zelje su poceli igrati lose da poguraju Slobodu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koji kmecaluk na pitarskoj temi, ne mogu da vjerujem... Mislim, znam da moraju naci sami sebi izgovor za poraz, ali debelo pretjeruju u vezi sudije. Ti bi rekao da je ofirno navlacio za nas, a imao je isti broj gresaka i u nasu stetu, recimo cist ofsajd Benke kod stative, ili vrlo sumnjiv ofsajd Lendrica u situaciji jedan na jedan... o fair-playu ne treba trositi rijeci, na kraju krajeva, igrac Sarajeva je dobio crveni zbog papnskog saketanja na terenu. 

Steta sto nismo zabili jos jedan iz ofsajda ili nepostojeceg penala.
I ja kažem, pa da čiko sa tvog avatara popuši gadnu suspenziju.Muerte je napisao/la:Steta sto nismo zabili jos jedan iz ofsajda ili nepostojeceg penala.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Brate, na stranu zajebancija, ispasce radi takvih upisa da nam je sudija stvarno pomogao, a nidje veze....Muerte je napisao/la:Steta sto nismo zabili jos jedan iz ofsajda ili nepostojeceg penala.

Dobro je sudio, a Bože moj ako pogriješi, pa nije namjerno, greške se dešavaju svugdje, pa tako i kod nas, nije sigurno navlačio nikome. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
pocrkat' ce od mukeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ne vjerujem sta citam.

Inače su poznati po tome da dostojanstveno podnose porazeSlevinKelevra je napisao/la:Koji kmecaluk na pitarskoj temi, ne mogu da vjerujem... Mislim, znam da moraju naci sami sebi izgovor za poraz, ali debelo pretjeruju u vezi sudije. Ti bi rekao da je ofirno navlacio za nas, a imao je isti broj gresaka i u nasu stetu, recimo cist ofsajd Benke kod stative, ili vrlo sumnjiv ofsajd Lendrica u situaciji jedan na jedan... o fair-playu ne treba trositi rijeci, na kraju krajeva, igrac Sarajeva je dobio crveni zbog papnskog saketanja na terenu.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Nije on vama pomogao s namjerom, nego jednostavno je loše sudio a katastrofalne odluke su direktno uticale na rezultat.SlevinKelevra je napisao/la:Brate, na stranu zajebancija, ispasce radi takvih upisa da nam je sudija stvarno pomogao, a nidje veze....Muerte je napisao/la:Steta sto nismo zabili jos jedan iz ofsajda ili nepostojeceg penala.
Kako je sudio vidi se iz odluke Komiteta za suđenje.
Eno haver vam suspendovan. Sta sad kazete? Nastavite ubjedjivati sami sebe da mi izmisljamo. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Katastrofalna odluka, ovo je strašno šta su uradili najboljem sudiji u regionu.rasavoje je napisao/la:Eno haver vam suspendovan. Sta sad kazete? Nastavite ubjedjivati sami sebe da mi izmisljamo.

Što se opisaše..

Pozdrav za grupu koja na parole kači tuđe akcije !

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Giuseppe1, HordeSaSjevera, perodeformero, ritam21, Uvijeknapravojstrani i 29 gostiju.