PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Sarajlija88
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sarajlija88 » 25 apr 2016, 06:29

Ma nisam mislio nista lose, samo kazem da je tema popularna. Ustvari, sto se tice teme, bockanje na kvadrat, iskazivanje zavisti, vrijedjanje na raznim osnovama, pa iskreno, tesko da se i moze reci da je tema ok, ako sam igdje procitao vise gluposti, to je na ovoj temi.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 apr 2016, 07:19

Joj sudzuka al gluposti lupas
Nad tobom sunce najljepše sja

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 apr 2016, 08:26

Na kakvom nivou je nas fudbal I sudije juce smo.vidjeli kad je Bogicevic u oci psovao sudiji mater usta I onda kaze **** ti on mater u picku,pa.ja nisam mogao vjerovati da se to tako desava a to je izgleda normala na nasim terenima,zato nase sudije su najgore na svijeti jer nemaju muda da uzmu stvari u svoje ruke
Samo Sarajevo

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 25 apr 2016, 08:32

Mi imamo najbolju konu na svijetu.Dade nam 2 puta ove godine i još nam spasi 400 milja eura :ljepota: :ljepota:

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 25 apr 2016, 08:50

Da mi je znati ko je onaj debil što je psovao cijelo vrijeme na onom linku na yt. Pa šta sve čovjek reče strašno morao sam ugasiti . :evil:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 apr 2016, 09:12

sloboda72 je napisao/la:
Daj nam nekih finih informacija o ovom Jakupoviću, doktoree!! :mrgreen:
1946

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 25 apr 2016, 09:20

dobro jutro, zar nije fin dan komsije :mrgreen:
slika
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2016, 09:56

DoeTz je napisao/la:"Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje". Znam ja sta ti pricas i na sta mislis ali kad vec pises o tome nemoj pisat na ovakav nacin jer ovo sto si rekao se tumaci na sasvim drugi nacin.
Za ove što nisu skontali na prvu sam i nacrtao al' džaba izgleda... :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 25 apr 2016, 10:43

JohnCleese je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la::rol: :rol: :rol: :rol:

Pa nismo vam po peticu uvalili na startu nego sad kad ste se lafo zahuktali :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Najveci uspjesi Slobode 10000 navijaca protiv Jedinstva i izbacivanje najveceg kluba iz kupa.
Pocni voditi dnevnik dok vas ide. 94 godine postojanja mogu stati u naslovu.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mogu ja i tvojim terenom ako hoces. Eto izbaci i Atletico Barcu al' minimalno ukupnim rezultatom 3:2 nikako 5:2 :crazy:
Barselona nije najveci klub

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 apr 2016, 10:43

Beduin je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Dobro dobro, bio vam cilj dupla kruna od početka sezone na to ste išli i ništa vam se nije poklopilo. Završeno na tu temu.
Nisam ja to nigdje napisao, ja sam samo rekao da su vam Željo i Sarajevo svojim lošim igrama dodatno otvorili put ka vrhu tabelu, sad što vi to tumačite kao "Željo i Sarajevo vam pustili da ih prođete u kupu i dali vam da budete ispred njih u ligi..." je potpuno druga stvar.
:urnebes: :urnebes:

Koje theoreme, covjece smeteni. Uvijek neko losim igrama pogura drugog ka vrhu, tako i Arsenal i Manchestera oba pogurase Lestera, Roma, Napoli i Milanovi klubovi pogurase Djubretusa, Borusija Bajerna, etc...

Zamisli kad nas Milan pocne napokon dobro igrati (kao nekad), sigurno svi koji budu igrali losije ce ga pogurati ispred njih. :urnebes:
Cuj oni nas guraju. Neko bi rekao dosli tobe. E svasta procitati.
Kada za jedno 20 godina izadje calanak: Te daleke 2015/16 igraci Sarajeva i Zelje su poceli igrati lose da poguraju Slobodu. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: E sunce te yebo i nebesa al' se :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 apr 2016, 11:00

Koji kmecaluk na pitarskoj temi, ne mogu da vjerujem... Mislim, znam da moraju naci sami sebi izgovor za poraz, ali debelo pretjeruju u vezi sudije. Ti bi rekao da je ofirno navlacio za nas, a imao je isti broj gresaka i u nasu stetu, recimo cist ofsajd Benke kod stative, ili vrlo sumnjiv ofsajd Lendrica u situaciji jedan na jedan... o fair-playu ne treba trositi rijeci, na kraju krajeva, igrac Sarajeva je dobio crveni zbog papnskog saketanja na terenu. :roll:

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 25 apr 2016, 11:04

Steta sto nismo zabili jos jedan iz ofsajda ili nepostojeceg penala.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2016, 11:06

Muerte je napisao/la:Steta sto nismo zabili jos jedan iz ofsajda ili nepostojeceg penala.
I ja kažem, pa da čiko sa tvog avatara popuši gadnu suspenziju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 apr 2016, 11:07

Muerte je napisao/la:Steta sto nismo zabili jos jedan iz ofsajda ili nepostojeceg penala.
Brate, na stranu zajebancija, ispasce radi takvih upisa da nam je sudija stvarno pomogao, a nidje veze.... :roll:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 apr 2016, 11:19

Dobro je sudio, a Bože moj ako pogriješi, pa nije namjerno, greške se dešavaju svugdje, pa tako i kod nas, nije sigurno navlačio nikome. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2016, 11:31

NAJGORA_BAGRA je napisao/la: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne vjerujem sta citam.
pocrkat' ce od muke :lol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2016, 11:45

SlevinKelevra je napisao/la:Koji kmecaluk na pitarskoj temi, ne mogu da vjerujem... Mislim, znam da moraju naci sami sebi izgovor za poraz, ali debelo pretjeruju u vezi sudije. Ti bi rekao da je ofirno navlacio za nas, a imao je isti broj gresaka i u nasu stetu, recimo cist ofsajd Benke kod stative, ili vrlo sumnjiv ofsajd Lendrica u situaciji jedan na jedan... o fair-playu ne treba trositi rijeci, na kraju krajeva, igrac Sarajeva je dobio crveni zbog papnskog saketanja na terenu. :roll:
Inače su poznati po tome da dostojanstveno podnose poraze :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la hilmo » 25 apr 2016, 12:05

SlevinKelevra je napisao/la:
Brate, na stranu zajebancija, ispasce radi takvih upisa da nam je sudija stvarno pomogao, a nidje veze.... :roll:
Nije on vama pomogao s namjerom, nego jednostavno je loše sudio a katastrofalne odluke su direktno uticale na rezultat.
Kako je sudio vidi se iz odluke Komiteta za suđenje.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 25 apr 2016, 12:10

Eno haver vam suspendovan. Sta sad kazete? Nastavite ubjedjivati sami sebe da mi izmisljamo. :kafa:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 25 apr 2016, 12:17

rasavoje je napisao/la:Eno haver vam suspendovan. Sta sad kazete? Nastavite ubjedjivati sami sebe da mi izmisljamo. :kafa:
Katastrofalna odluka, ovo je strašno šta su uradili najboljem sudiji u regionu.

slika
Što se opisaše.. :lol:

Pozdrav za grupu koja na parole kači tuđe akcije ! :lol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”