Gladne oci i gladna usta uprave dovoljan su dokaz za neke stvari, na pocetku sezone sve se dogovorilo u detalje i evo sada im ne odgovaraju neke stvari, a najvise ce na steti biti navijaci van Sarajeva i opcenito komplet bh. javnost, ciganija od ljudi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bez TV. prenosa ...
Gladne oci i gladna usta uprave dovoljan su dokaz za neke stvari, na pocetku sezone sve se dogovorilo u detalje i evo sada im ne odgovaraju neke stvari, a najvise ce na steti biti navijaci van Sarajeva i opcenito komplet bh. javnost, ciganija od ljudi
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
samo ako se blati mene i moju raju ili nekog od forumaša.shzna je napisao/la:Admine, je l se dobija ban na ovom forumu za iznošenje laži i neosnovano blaćenje nekog?
- Hrasno1921
- Kontakt:
admin je napisao/la:samo ako se blati mene i moju raju ili nekog od forumaša.shzna je napisao/la:Admine, je l se dobija ban na ovom forumu za iznošenje laži i neosnovano blaćenje nekog?
1921'
- amazon
- Kontakt:
Bas vala. Evo virtuel nece moci gledati utakmicu a valja dati strucni sud kako ekipa izgledaHrasno1921 je napisao/la:Bez TV. prenosa ...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ispast ce sad heroji, znas kako to ide. Sta rade ljudi od kluba, ovo je nevidjeno.Hrasno1921 je napisao/la:Bez TV. prenosa ...
Vidi što mu je drago.
Hrasno1921 je napisao/la:
Za vas su lazi a za druge istina, dobro se zna ko je i Siljo a i ko lazni Hadzija, ocito ste neupuceni i pomenutu dvojicu znate samo od onda kada su dosli u klub, ako o tome javno pricaju jedan Zdenko Jelic, Dzelo, Buki koji je u skupstini i dr. meni je sve jasno, da nije bilo ove price oko renoviranja stadiona sa parama od navijaca, njih ni na mapi nebi bilo, ovako su produzili sebi zivot za par mjeseci, ali polako ...
Pa protiv zakonito je da gradis nesto a da pri tome jos nisi dobio dozvolu za gradnju, ili je ista odbijena ili je jos u fazi odobravanja ili neodobravanja shvatas? ne mozes se praviti mangup pa zapocinjati radove a da pri tome jos nisi dobio dozvolu i to je ovdje ocito slucaj
Ja opet kazem za tu stranicu da ko god iza nje stoji da nije levat ljudi znaju neke stvari barataju informacija pazi kako cu ja znati da je jedna stolica za lozu 195 maraka a da je oni biljeze za 380 ? kako su uopste usli na stadion da slikaju stolice jer morao ih je neko pustiti na stadion ne moze se ulaziti tek tako kao prije a ima i cuvar
Iskreno mislim da iza ovog rusenja uprave stoje i bivsi uposlenici tipa Violina a zatim i Dzelaludin Muharemvic , Biscevic i drugi pa evo Zdenko Jelic je javno rekao da su ukrali do sada vec dva miliona maraka
PostPostao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 00:40
Sada nam nevalja ni Dzelo ni Buki ni Zdenko Jelic takav mentalitet jednostavno, svoje legende pljujes i gazis zbog nekih drugih, ma fuuuj ba
I dalje ima obraza pisati.
Za vas su lazi a za druge istina, dobro se zna ko je i Siljo a i ko lazni Hadzija, ocito ste neupuceni i pomenutu dvojicu znate samo od onda kada su dosli u klub, ako o tome javno pricaju jedan Zdenko Jelic, Dzelo, Buki koji je u skupstini i dr. meni je sve jasno, da nije bilo ove price oko renoviranja stadiona sa parama od navijaca, njih ni na mapi nebi bilo, ovako su produzili sebi zivot za par mjeseci, ali polako ...
Pa protiv zakonito je da gradis nesto a da pri tome jos nisi dobio dozvolu za gradnju, ili je ista odbijena ili je jos u fazi odobravanja ili neodobravanja shvatas? ne mozes se praviti mangup pa zapocinjati radove a da pri tome jos nisi dobio dozvolu i to je ovdje ocito slucaj
Ja opet kazem za tu stranicu da ko god iza nje stoji da nije levat ljudi znaju neke stvari barataju informacija pazi kako cu ja znati da je jedna stolica za lozu 195 maraka a da je oni biljeze za 380 ? kako su uopste usli na stadion da slikaju stolice jer morao ih je neko pustiti na stadion ne moze se ulaziti tek tako kao prije a ima i cuvar
Iskreno mislim da iza ovog rusenja uprave stoje i bivsi uposlenici tipa Violina a zatim i Dzelaludin Muharemvic , Biscevic i drugi pa evo Zdenko Jelic je javno rekao da su ukrali do sada vec dva miliona maraka
Sada nam nevalja ni Dzelo ni Buki ni Zdenko Jelic takav mentalitet jednostavno, svoje legende pljujes i gazis zbog nekih drugih, ma fuuuj ba
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma to ce Valjic nama navlaciti pa zato, da javnost ne vidi neke stvariamazon je napisao/la:Bas vala. Evo virtuel nece moci gledati utakmicu a valja dati strucni sud kako ekipa izgleda s svojih 10 accHrasno1921 je napisao/la:Bez TV. prenosa ...
Gladne oci i gladna usta uprave dovoljan su dokaz za neke stvari, na pocetku sezone sve se dogovorilo u detalje i evo sada im ne odgovaraju neke stvari, a najvise ce na steti biti navijaci van Sarajeva i opcenito komplet bh. javnost, ciganija od ljudiNe slazem se da treba dati TV prenos
Ko hoce da dode na utakmicu neka dode, ko nece ne moze ni kuci gledati. Allahimanet.
Krivo mi je zbog raje van Sarajeva pa i onih Manijaka u dijaspori, jer na pocetku se sve dogovorilo a sada evo odjednom ne odgovaraju neke stvari, jer valja namiri trosak opremanja kancelarija i luksuza a tu su i stolice koje FKS nece platiti itd.
1921'
Ovdje je više nego očito da se čeka bilo kakva informacija, ili dešavanje u klubu, i odmah ide frontalni napad na upravu, organizaciju, procese, dakle na sam klub. Zna se ko stoji iza toga, a da imaju vjetar u leđa i od strane nekih medija, imaju.
Po meni put za izlazak iz ovih napada, je samo jedan, a to je rezultat. Dajte igru i pobjede na terenu, mi ćemo puniti tribine, i odoše ovi u ilegalu, u mišje rupe gdje će vrebati do novog kiksa....onda neće biti važan ni Boićević, niti Hervas, niti Edis, niko....uspjeh zatvara usta svim neprijateljima i smradovima....
Po meni put za izlazak iz ovih napada, je samo jedan, a to je rezultat. Dajte igru i pobjede na terenu, mi ćemo puniti tribine, i odoše ovi u ilegalu, u mišje rupe gdje će vrebati do novog kiksa....onda neće biti važan ni Boićević, niti Hervas, niti Edis, niko....uspjeh zatvara usta svim neprijateljima i smradovima....
- Hrasno1921
- Kontakt:
Oldicno zapazanje, odlicna analizashzna je napisao/la:Vidi što mu je drago.
Dakle svo moje pisanje ima smisla i zbog toga mi je iskreno drago, kada neko tako strucno analizira, prati sta pisem, skuplja postove i na kraju prezentira, sve pohvale bez zajebancije.
1921'
To je kap u okeanu tvojih laži. Da li te je stid?
Moj klub napreduje sa ovom garniturom, elhamdulillah. Imaju podršku prave raje, a svako ko pokuša da to minimalizira, ili čak popljuje raznim bljuvotinama i lažima, bit će izložen pred argumentirano uništavanje.
Moj klub napreduje sa ovom garniturom, elhamdulillah. Imaju podršku prave raje, a svako ko pokuša da to minimalizira, ili čak popljuje raznim bljuvotinama i lažima, bit će izložen pred argumentirano uništavanje.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 05 avg 2016, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
- amazon
- Kontakt:
Pa najgori su ti u dijaspori. Najvise pametuju a veze nemaju sta se desava u i oko kluba. Pregleda dvije utakmice i onda dode da pise hvalspjeve kako igramo odlicno, kako nikad nije gledao boljeg Zelju, kako napredujemo u svakom smislu, a nama igra daBog sacuva. Bolja ce biti posjeta na Grbavici, valja nadoknaditu pare sto ce morati isplatiti igracima na ime ugovora.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Moze i tako, samo da se razdvoje stvari i moze normalno diskutovati o ekipi, utakmicama i prvenstvu. Ovdje neka se pise kao i do sada o svemu i svacemu pa ko moze da cita bujrum.admin je napisao/la:ne mogu.Virtu4l je napisao/la:Možeš li nam ti garantovati da će se ove diskusije o upravi prenijeti na tu temu i da se neće dozvoliti iste na ovoj?admin je napisao/la:ne otvara administrator teme.
nemam ništa protiv takve teme na forumu, čak mi je čudno da ranije nije neko od navijača otvorio.
uprava je dio želje, tema je FK Željezničar... neću valjda brisat svaki post o upravi koji se ovdje ostavi.
Otvorite sebi temu FK Željezničar - Utakmice, a ja mogu sa nje brisati sve što nema veze s utakmicama (a takva je većina ove priče iznad).
Ko moze otvoriti temu? Hvala na razumjevanju.
ma uprava ima podrsku 99% navijaca i ne treba se previse obazirati na ova 2 lika sto pisu na svaku informaciju sve negativno meni zanimljivo citati nasmije se covjek
Admine kakvo je ovo etiketiranje. Ko su neprijatelji, a ko smradovi? Ako sam neprijatelj i smrad sto kad guzim onda guzim svojim kurcem, a ne tudjim, onda prihvatam ovo etiketiranje.
možeš i ti.mirek11 je napisao/la:
Moze i tako, samo da se razdvoje stvari i moze normalno diskutovati o ekipi, utakmicama i prvenstvu. Ovdje neka se pise kao i do sada o svemu i svacemu pa ko moze da cita bujrum.
Ko moze otvoriti temu? Hvala na razumjevanju.
ima dugme "Nova tema"
i ne znam kako navijaci drugih klubova mogu pisati na ovoj temi . jer ocigledno ovdje nismo svi za Zelju..
Za Zelju si ako odobravas ovo sramocenje kluba, a nisi za Zelju ako razmisljas svojom glavom? Dobra logika. Tek se registrovao i on zna ko je za Zelju, ko nije.tisiko je napisao/la:i ne znam kako navijaci drugih klubova mogu pisati na ovoj temi . jer ocigledno ovdje nismo svi za Zelju..
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 05 avg 2016, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvo sramoćenje?
- zeljoooooooooo
Ako iz kluba nisu dali prenos za bagatelu - SVAKA ČAST.
Dosta je bilo za kikiriki prenose dobivati, drzavna televizija nije u stanju bila derbi prenositi, zato se prenosi Krupa-Mladost, jer mogu prava dobiti za 600 KM.
Dosta je bilo za kikiriki prenose dobivati, drzavna televizija nije u stanju bila derbi prenositi, zato se prenosi Krupa-Mladost, jer mogu prava dobiti za 600 KM.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, daj...Virtu4l je napisao/la:To je istina kao onda kad si išao da protestuješ pred opštinom sa djetetom i sreo Koldžu i uposlenike opštine, onda si se malo preračunao i zaboravio da je to bio neradni dan. Ponekad se pogubiš, kao i svaki petljanac, jbg.
Mogu samo misliti kako je ovom @amazonu bilo kad je Zeljo pogadjao na Otoci... Kiks je najavljivao danima, i naravno prizeljkivao ga, ali uzalud. Vidim, vec je poceo spominjati novi kiks, kontra Sirokog i tako redom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.