FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I treba stati. Ovakvi su opravdavali ulijetanja i svakojake ispade kojim su blatili Klub.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedno vuće drugo to je taj životni lanac. Jedna bruka vuće drugu bruku.
SRETAN BROJ - 1725
Koji retard moras biti da odes nekom pred kucu. Najodvratniji smo narod na ovom svijetu, fuj.
Amer Dupovac!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
- f0rest1946
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
Nije mi uopšte jasno zašto je klub izlazio sa ovim obavještenjem. Ok, osuđujem i ja nasilje i prijetnje, ali i pored sinoćnjeg poraza, oni ovime još više uništavaju atmosferu.
SARAJEVO
- PeppermintSA
- Kontakt:
Stoka malumna prijeti trudnim ženama. Da publika zna kroz šta su momci prolazili u ovoj sezoni, spomenik bi im digla.f0rest1946 je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
Jest ugasit će se klub.PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
SARAJEVO
Sad ce jos vise na*ebati, jer se iznijelo u javnost da se sam javio da puca penal.
Nek' raskine ugovor i mirna Bosna.
Nek' raskine ugovor i mirna Bosna.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ti rekoh onda nesto a ti mi nisi vjerovao..PeppermintSA je napisao/la:Stoka malumna prijeti trudnim ženama. Da publika zna kroz šta su momci prolazili u ovoj sezoni, spomenik bi im digla.f0rest1946 je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daj boze da budemo imali 11 spremnih za derbi
-
Inspiracija
- Kontakt:
Zalit cemo mi za Dinom i Edisom 
- Orangina85
- Kontakt:
Vjerovatno da bude ljudima jasnije kakva ce ekipa izaci na teren u subotu i kako ce odigrati. Izgleda da je Cala vec najavio odlazak nakon Krupe. Crnkica i Rustemovica nema za tu tekmu, a upitno je koliko ce ostali biti spremni.fico je napisao/la:Nije mi uopšte jasno zašto je klub izlazio sa ovim obavještenjem. Ok, osuđujem i ja nasilje i prijetnje, ali i pored sinoćnjeg poraza, oni ovime još više uništavaju atmosferu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Eto opravdanja za sljedeći promašeni prelazni rok.
Bit će - nakon svega nije niko htio doći pa smo bili primorani daj-šta-daš.
Napredak ne vidim nit bi ga vidio da se ovo nije desilo.
Naravno, osuđujem sve to.
Ko prati fudbal zna da se takve ružne stvari dešavaju širom svijeta.
Rukovodeći ljudi u klubu trebaju se zapitati i analizirati zbog čega je dovelo do tog čina, ako krenu redom, znat će da su oni krivci jer su klub doveli na najniže grane i na kraju drugi plaćaju.
Bit će - nakon svega nije niko htio doći pa smo bili primorani daj-šta-daš.
Napredak ne vidim nit bi ga vidio da se ovo nije desilo.
Naravno, osuđujem sve to.
Ko prati fudbal zna da se takve ružne stvari dešavaju širom svijeta.
Rukovodeći ljudi u klubu trebaju se zapitati i analizirati zbog čega je dovelo do tog čina, ako krenu redom, znat će da su oni krivci jer su klub doveli na najniže grane i na kraju drugi plaćaju.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
odjava.Inspiracija je napisao/la:Zalit cemo mi za Dinom i Edisom
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Niko ne gleda šta drugi prolaze, odnosno to nikoga ne zanima, to su tvoji problemi i jadi. Gleda se rezultat tako je kod nas.PeppermintSA je napisao/la:Stoka malumna prijeti trudnim ženama. Da publika zna kroz šta su momci prolazili u ovoj sezoni, spomenik bi im digla.f0rest1946 je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
SRETAN BROJ - 1725
U našoj apatiji i šoku najviše će profitirati komšije, čim počne derbi. Sumnjam da ćemo pobijediti, a njima želim da dođu do titule prije ovih iz NDH legla.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
+1High je napisao/la:U našoj apatiji i šoku najviše će profitirati komšije, čim počne derbi. Sumnjam da ćemo pobijediti, a njima želim da dođu do titule prije ovih iz NDH legla.
Amer Dupovac!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Emotivno potreseni. Slobodni dani, jasta. Samo da ih ne gledam vise na stadionu! Ja pitare danas srecem svi osjecaju bolove u zeludcu. A oni emotivno potreseni. 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.