Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Najvise trica od svih rezervi ove sezone u ligi.
Po nekim logikama bi Mirza trebao veceras uci oko 6-ste minute 1/4 umjesto Andersona,mada mislim da ce Kidd ostat na istoj rotaciji kao i do sad i da ce Mirza pocet 2/4 jer mu treba suter u 2/4 kad ne budu u igri PP i JJ.I lako bi Mirza mogao veceras preko 20 poena jer je poslije utakmice sa Dallasom dobio povjerenje saigraca,i sigurno ce puno lopti ici na njega,samo je pitanje kako ce ga sluzit sut,ako bude barem 50% ko i proslu utakmicu ide hladno preko 20 poena.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Mirza veceras mora poceti utakmicu!
bolji je kad uđe s klupe ,mislim nije vazno da li je starter ili ne..jer u brooklynu to nije bitno...nekad se glavni aduti cuvaju za 2/4 ...Bitno je da je on u rotacijiMT33GZ je napisao/la:Mirza veceras mora poceti utakmicu!
- Aanonymous
- Kontakt:
pa nije loš termin veceras oko 00:45 pocinju
veceras barem 40+ i zadovoljni smo xd
veceras barem 40+ i zadovoljni smo xd
on ce starter postati u doigravanju kada bude logicno da pocinju sa najboljom postavom, moje misljenje je da bi ona trebala izgledati ovako (to im se pokazalo najbolje sto imaju trenutno): deron, joe, kirilenko, mirza i garnett, strasno djeluje ta ekipa sto se tice odbrane a u napadu opet imaju itekako dobar arsenal kada je ta petorka na terenu, sada ostaje nam da vidimo kako i sta ce se desiti na kraju krajeva 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Triple-double veceras 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6587_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sto mrzim ovo iscekivanje utakmice, nevjerovatno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja cu da se zagrijavam igrajuci NBA :ugeek:LenBias je napisao/la:sto mrzim ovo iscekivanje utakmice, nevjerovatno

Osjecam se preponosno kad ga vidim po slikama za najave i sl.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To mills i belineli samo fulavajte
Koji kanali prenose,molio bih?
Zdravo raja...sta vi radite...jel dosadno ko meni.?Ajde Mirzete brate 22 poena vcrs aBd...
Dobraterabajt je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6587_n.jpg
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
C+Deportesahmic je napisao/la:Koji kanali prenose,molio bih?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nije fudbal da se mora počet,po meni je svejedno hoćel počet i igrat 20ak min. il će uć s klupe i ukupno igrat 20ak min,samo su bitni saigrači sa kojim igra,a sad ga ne stavlja ko prije samo kad su u -20,tako da nema veze dal je starter.xinxee je napisao/la:bolji je kad uđe s klupe ,mislim nije vazno da li je starter ili ne..jer u brooklynu to nije bitno...nekad se glavni aduti cuvaju za 2/4 ...Bitno je da je on u rotacijiMT33GZ je napisao/la:Mirza veceras mora poceti utakmicu!
Nad tobom sunce najljepše sja
15 poena, 4 skoka i 1 asistencija. Ja bih bio prezadovoljan
neka bude samo skok vise i ja sam isto zadovoljanBaske11 je napisao/la:15 poena, 4 skoka i 1 asistencija. Ja bih bio prezadovoljan
meni je vazno da on navuce ovu sezonu dvocifreni poenterski ucinak , oko 5 skokova, 1,5 asistencija sa oko 50% ukpnog suta u prosjeku i ovo ce biti veoma dobra sezona za njega
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.