aha,,, oknime_tm87 je napisao/la:NisuaS_Roma je napisao/la:a vama nisu odredjivali na Grbavici ?Ad0 je napisao/la:hahahahhahahahha sta vam ovo Olimpik odredjuje cijene na "Kosevu" hahahahahahahaah 1200 karata hahahah
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisam upoznat koliko su cijene karata, kada igra Olimpik. Mislim da nisu vise od 5 KM(ovdje mislim na zapad i istok). Mogli su vala ostavit te cijene koje su pristupacne...al eto,pokusavaju na nama zaradit....
Uglavnom...doce ko dodje..ocekujem bar milju ovoga puta

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:

Kako mi samo ovaj covjek nedostaje,nabaviti kakve love i njega staviti za predsjednika pa nema sanse da bi bio neki jaci.
Oni ti ga puse Zijade.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije losa posjeta za gostovanje, s obzirom na trenutno stanje u klubu..sarajlija89 je napisao/la:Nisam upoznat koliko su cijene karata, kada igra Olimpik. Mislim da nisu vise od 5 KM(ovdje mislim na zapad i istok). Mogli su vala ostavit te cijene koje su pristupacne...al eto,pokusavaju na nama zaradit....

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa taj Glavonja ti je zadužio klub za stotine hiljada maraka u par mjeseci. Da ga niste otjerali, igrali bi sa Vratnikom.Megamon je napisao/la:
Kako mi samo ovaj covjek nedostaje,nabaviti kakve love i njega staviti za predsjednika pa nema sanse da bi bio neki jaci.
Oni ti ga puse Zijade.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da nije njega sad bi se borili za opstanak sa drinom i buducnosti...
Uzaludno je pricati o Blekicu i kompanijiHZ_ilidzaa je napisao/la:Da nije njega sad bi se borili za opstanak sa drinom i buducnosti...

Samo SARAJ'VO !

- Alen Škoro
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:
Oni ti ga puse Zijade.
Postajes naporan s tom pricom,to je bilo i proslo i ne moze se to vrijeme vratiti.
Bezveze stvaras diskusije,pa nalete i navijaci drugih klubova pa se tjese na nasoj temi.
Blekic je davno prepricana prica od koje je vecini navijaca FKS vise muka.
Nama u ovo trenutku ne moze ni Chuck Norris pomoci! Imamo trenera koji zna sve * do mile volje,pa onda pobijedi Rudara P rezultatom 5:1.Haj tu budi pametan? Imamo Hadzialagica i Prljacu koji su = Baljak i co.
Imamo Rizvu koji ne znam da je 2 izjave dao? Ja cu vise zaboraviti ko je predsjednik mog kluba,ja znam za 2-3 intervjua s njim i to sve ista prica ona na pocetku..
NON MOLLARE MAI
MV je najbolje što vam se desilo ove godine, čovjek iz ove ekipe izvlači maximum. Uprkos svim problemima vi ste skoro obezbjedili Evropu, mislim da ste prošlih godina imali bolji sastav a niste ostvarivali rezultate kao ove.
FEDERER= KLOC
Hajd' gledaj svoj posao.Iker C je napisao/la:MV je najbolje što vam se desilo ove godine, čovjek iz ove ekipe izvlači maximum. Uprkos svim problemima vi ste skoro obezbjedili Evropu, mislim da ste prošlih godina imali bolji sastav a niste ostvarivali rezultate kao ove.
A mi smo tu da odlucimo i zakljucimo da l' nam je MV najbolje sto se desilo

Da nema dozu tragedije covjek bi mogao umrijeti od smijeha na konstataciju da je Mirza nesto najbolje sto nam se desilo..tragi-komicno
- Megamon
- Kontakt:

Jel' vama sta ovde smijesno

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Ljudi protiv OLIMPICA hocu da vidim 1200 hordasa na sjeveru kako navijaj svim srcem !Jest da naam je 1200 misaona imenica u zadnje 2 tekme na Kosevu gdje se na jednom skupilo 700-800 a na drugoj 600 ljudi u kopu ali pobjedili smo 5:1.Kolko god vama taj poraz bio beznacajan raja se nafura ...evo mene stari odma pita kolko je ulaz za Olimpic,planira doci a nije bio na tekmi 3 godine ..Isto tako kad se sjetim prosle godine tad nas je 1200bilo u najvecoj krizi rezultatsko a i onoj "klubskoj" ali sta god vi pricali Suspenzija saveza je najvise utjecala na posjetu,vise i od uprave vise i od rezultata !!!
Nadam se se da cemo pokupovat sve te karte,njih 2200 i da ce jos raje doci (uci ce svi,ne bojte se)....Hocu bar 3000 navijaca Sarajeva na Kosevu da podrzimo nase momke do Europe a ovo je kolo presudno u tome!
Termin je odlican,nema prenosa,nema izgovora.
Ko hoce smislit ce nacin,ko nece smislit ce izgovor !
Nadam se se da cemo pokupovat sve te karte,njih 2200 i da ce jos raje doci (uci ce svi,ne bojte se)....Hocu bar 3000 navijaca Sarajeva na Kosevu da podrzimo nase momke do Europe a ovo je kolo presudno u tome!
Termin je odlican,nema prenosa,nema izgovora.
Ko hoce smislit ce nacin,ko nece smislit ce izgovor !
Ma druze nije problem u losijim rezultatima nasega kluba. raji je muka zbog loseg rada U KLUBU. Jaranstva,talovi,Mirza i njegovi ljudi ,kumovi,drugovi,rodbina..stvorila se jako losa atmosfera zbog toga.
Znalo je biti i vecih kriza,znalo se desiti da samo juniori igraju za klub,kao onda kada su igraci sa celom presli u Dzerzelez,pa je bilo raje na utakmicama po 5000 - 6000..jer je tada bio bunt,zelja za borbom,zelja da se dokaze nesto.
A sada su raji sve "ladje potopljene",jer varaju nas i lazu svi. Pogledaj samo dresove i sve to oko opreme. pogledaj sponzore kojih nema,suspenziju igraca...pogledaj svaki segment u klubu..nista ne funkcionise.
E bas zato je ovako malo raje u zadnjim utakmicama. Ja se nadam da ce proparidi opet hordaski/pitarski bunt,i da ce raji preklopiti u mozgu i srce da ce ih OPET povuci na sveti stadion.
Jer manje je bitno ko nosi sveti dres,manje je bitno ko je u upravi i ko je trener..bitno je da pokazemo da smo MI Sarajevo i da im to pokazemo na tribinama. Bitan je sveti grb,sveti dres i nasa boja....
U subotu nema izgovora,svi na Kosevo.
Znalo je biti i vecih kriza,znalo se desiti da samo juniori igraju za klub,kao onda kada su igraci sa celom presli u Dzerzelez,pa je bilo raje na utakmicama po 5000 - 6000..jer je tada bio bunt,zelja za borbom,zelja da se dokaze nesto.
A sada su raji sve "ladje potopljene",jer varaju nas i lazu svi. Pogledaj samo dresove i sve to oko opreme. pogledaj sponzore kojih nema,suspenziju igraca...pogledaj svaki segment u klubu..nista ne funkcionise.
E bas zato je ovako malo raje u zadnjim utakmicama. Ja se nadam da ce proparidi opet hordaski/pitarski bunt,i da ce raji preklopiti u mozgu i srce da ce ih OPET povuci na sveti stadion.
Jer manje je bitno ko nosi sveti dres,manje je bitno ko je u upravi i ko je trener..bitno je da pokazemo da smo MI Sarajevo i da im to pokazemo na tribinama. Bitan je sveti grb,sveti dres i nasa boja....

-
- Kontakt:
Slazem se da je sve to uticalo na posjetu ali opet govorim mislim da je suspenzija saveza najvise od svega! Pogledaj protiv Slavije:Prije toga zijanili u Zenici i prilicno naivno smo primili golove...pa nas je bilo 3500-4000 na stadionu...To je moje misljenje..imali smo i prije kriza i rezultatskih i sa upravom pa je bilo vise...-A- je napisao/la:Ma druze nije problem u losijim rezultatima nasega kluba. raji je muka zbog loseg rada U KLUBU. Jaranstva,talovi,Mirza i njegovi ljudi ,kumovi,drugovi,rodbina..stvorila se jako losa atmosfera zbog toga.
Jer manje je bitno ko nosi sveti dres,manje je bitno ko je u upravi i ko je trener..bitno je da pokazemo da smo MI Sarajevo i da im to pokazemo na tribinama. Bitan je sveti grb,sveti dres i nasa boja....![]()
![]()
P.S. Meni se ovi dresovi svidjaju,jedino sto ih kvari je natpis Vakufska banka ali da toga nema bili bi dobri...boja mi se svidja,dezen i to..malo brojevi mogli da se popravi ali nisu losi kako god

Nemaš ti pojma, ko je koga zadužio. Klub su zadužili oni nehljebovići prije njega, koji nisu izborili Evropu i kojima je cijela ekipa otišla bez obeštećenja, a zna se da je to glavni izvor prihoda FK Sarajeva, kao i tvog kluba ! U onakvoj situaciji, doveo je odlična pojačanja, po 7-8 hiljada na tekmama i još raznorazne stvari.Begonja je napisao/la:Pa taj Glavonja ti je zadužio klub za stotine hiljada maraka u par mjeseci. Da ga niste otjerali, igrali bi sa Vratnikom.Megamon je napisao/la:
Oni ti ga puse Zijade.
Ali, što neko gore reče, Blek je prošlost, a mi se trebamo okrenuti budućnosti i dokazati da nam je stalo do Sarajeva i da ga bagra nikada neće uništiti !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Daj ba prođi se ZB-a kakv on i vođstvo kluba ono je bio cirkus. Nego onaj gore post sa timom kola i TRENEROM KOLA , ni manje ni više MV

U novi boj ...
Jucer je ljubimac foruma nas Messi Haris Handzic imao svadju sa Mirzom i onda se pojedinci pitaju sto ne igra 
Trenirao je odvojeno a ostali igrali lopte
Misli Hare da mu se Muco jos nesto pita pa moze raditi sta hoce

Trenirao je odvojeno a ostali igrali lopte

Misli Hare da mu se Muco jos nesto pita pa moze raditi sta hoce

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- molotovljev
Najjace oruzje FK Sarajevo su njegovi navijaci,popularne Horde Zla,Pitari,Veterani..
Tu ljubav ne shvataju oni,koji ne pripadaju jednoj od navijackih grupa..
U vremenu kada TV ekrane preplavljuju veliki evropski klubovi,ostati dostojan i ponosan je veliko iskusenje..
Ako se vratimo unazad,recimo pola godine,'pogledamo' Kosevo..zaista je bilo uzivanje gledati tekmu..
To je ono o cemu sam oduvijek sanjao..bez agresivne pirotehnike,grla i dlanovi,zastave,transparenti..
Omalovazavati nas klub,hm..mogu oni koji upravo sjede pored TV i cekaju tu neku euro utakmicu..
Dođite na Kosevo,budite dio istine i stvarnosti..promijenit cete misljenje,siguran sam..
Hvala svima koji nas postuju..zapravo,koliko vi nas postujete,toliko i mi vas..
STADION KOŠEVO,FUDBALSKI TO JE HRAM,NA NJEMU IGRA SARAJEVO,TIM ZA KOJI ŽIVIM JA..
Tu ljubav ne shvataju oni,koji ne pripadaju jednoj od navijackih grupa..
U vremenu kada TV ekrane preplavljuju veliki evropski klubovi,ostati dostojan i ponosan je veliko iskusenje..
Ako se vratimo unazad,recimo pola godine,'pogledamo' Kosevo..zaista je bilo uzivanje gledati tekmu..
To je ono o cemu sam oduvijek sanjao..bez agresivne pirotehnike,grla i dlanovi,zastave,transparenti..
Omalovazavati nas klub,hm..mogu oni koji upravo sjede pored TV i cekaju tu neku euro utakmicu..
Dođite na Kosevo,budite dio istine i stvarnosti..promijenit cete misljenje,siguran sam..
Hvala svima koji nas postuju..zapravo,koliko vi nas postujete,toliko i mi vas..
STADION KOŠEVO,FUDBALSKI TO JE HRAM,NA NJEMU IGRA SARAJEVO,TIM ZA KOJI ŽIVIM JA..
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, Haksss, JavierBosnia, Konzerva, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, PeppermintSA, Posejdon, Sinfoc1986, Tarapi, Uvijeknapravojstrani i 75 gostiju.