miki_92 je napisao/la: zato imam jarana koji se zaljubi za mjesec dana i onda deprimira mjesecima kad dobije dvicu![]()
zadnji put lik poceo sebi umisljati da mu bivsa salje svoje prijatelje da ga prate sta radi a ustvari ga cura nabila nogom i nastavila zivjeti svoj zivot kao da njega nikad nije ni bilo![]()
nisam mu smio reci da umislja, dice budala ruku na sebe kakav je nestabilan
ma imas ti tih slucajeva koliko hoces
Moj drug je isao s polovnjacom 5 godina, ta veza luda kuca ludilo, jednu noc oni su se nesto posvadjali mi u kafanu ona tamo s jaranicom, i haj rega oni ne pricaju, vidim ja naka dva lika oko njih, kupuju pice ovo ono, one se primaju, reko evo pogibije, u njemu vri da poludi, je.beni su ti osjecaji, ne bih nikom pozelio.I fajrnot one Bogme sa ta 2 lika odose, j s jaranom u auto ide on prati njih, pratili smo ih pola sata, ja mu govorim covjece hajmo kuci sta ces joj jebte vidis sta radi, ma kakvi ide nea to glavom kroz zid. Udjose oni u naselje, taman da mi udjemo kapija se zatvori, nea izbora mora kuci. Ujutru ga ona texta kao jaranica se karala a ja nisam, kreten joj povjerovo pomirio se s njom