Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Re: Chat
Troše gume više od Pirellia!Rigoletto je napisao/la:Malo istorija, malo grafitna olovka i gumica
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Otvorit cu tiskaru na ferhadijiGradonacelnik je napisao/la:Troše gume više od Pirellia!Rigoletto je napisao/la:Malo istorija, malo grafitna olovka i gumica
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Cuj Hrvatskog nit se rodio tamo, nit je porodicne veze imao, nit je Hrvatska tad postojala. Ne znam ko ovdje Pireli gumice troši nit ko po gradu ima domove posvećene turskim slugama Kosačama.Gradonacelnik je napisao/la:Troše gume više od Pirellia!Rigoletto je napisao/la:Malo istorija, malo grafitna olovka i gumica
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dom Jelene Karleuse odnedavnoPenaltiky je napisao/la:Cuj Hrvatskog nit se rodio tamo, nit je porodicne veze imao, nit je Hrvatska tad postojala. Ne znam ko ovdje Pireli gumice troši nit ko po gradu ima domove posvećene turskim slugama Kosačama.Gradonacelnik je napisao/la:Troše gume više od Pirellia!Rigoletto je napisao/la:Malo istorija, malo grafitna olovka i gumica
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
U Tuzli će jedna gimnazija nositi ime Ognjen Vranješ, sad Ismetova, Mešina il Sv. Franje pitanje je
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Cuj Hrvatskog nit se rodio tamo, nit je porodicne veze imao, nit je Hrvatska tad postojala. Ne znam ko ovdje Pireli gumice troši nit ko po gradu ima domove posvećene turskim slugama Kosačama.Gradonacelnik je napisao/la:Troše gume više od Pirellia!Rigoletto je napisao/la:Malo istorija, malo grafitna olovka i gumica

Nešto mi Bosna daleko od mora!
To što je avnojevska granica prošla drugom geografskom širinom, ne mora značit da je i narod podjelila.
Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 16 jan 2019, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Jednu stvar morate razumjeti, a to je da je Gradonacelnik notorni Bosnjakomrzitelj koji ordinira po forumu tzv. herceg-srpske.
A "ugarsko-hrvatski" kraljevi je jedna od najsmjesnijih tvorbi. Bili su podanici ugarskom kralju odvajkada, provincija u ugarskoj drzavi. I nista vise.
A "ugarsko-hrvatski" kraljevi je jedna od najsmjesnijih tvorbi. Bili su podanici ugarskom kralju odvajkada, provincija u ugarskoj drzavi. I nista vise.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Odakle nabavite toliki kaučuk? 
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ja ne mrzim nikog, ali nešto ne mogu da prešutim a da vas malo ne podjebem.JackTheStripper je napisao/la:Jednu stvar morate razumjeti, a to je da je Gradonacelnik notorni Bosnjakomrzitelj koji ordinira po forumu tzv. herceg-srpske.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel realno zakljucase najjacu temu ikad
ISTINA ZA OGNJENA
200 ljudi na temi i frajer kljuca jer mu niko jos nije poslao video
200 ljudi na temi i frajer kljuca jer mu niko jos nije poslao video
Zadnja izmjena: harden, dana/u 16 jan 2019, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:ISTINA ZA OGNJENA
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
**** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** PA ŠTA KE OCO **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** ****
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- anonymousHD
- Kontakt:
Diskriminacija
odvesce ovaj forum u nestanak ako nastave sa ovim nepostivanjem 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri