Nositi svoju saharu nabijem je na kurcinu ovoje BH repka majmune u.....ibrig je napisao/la:Za sta?lumani je napisao/la:Tooooooo ebem te zivote,za ovo se zivi....
Pobjedu u pretkvalifikacijama protiv moćne Armenije

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nositi svoju saharu nabijem je na kurcinu ovoje BH repka majmune u.....ibrig je napisao/la:Za sta?lumani je napisao/la:Tooooooo ebem te zivote,za ovo se zivi....
Pobjedu u pretkvalifikacijama protiv moćne Armenije
Pa Slovenci koliko toliko su u TOP sastavu kao i Crnogorci. Slovencima igraju: G. Dragic, Doncic, Jaka Blazic, Edo Muric, Anthony Randolph i ostala druzina. Crnogorci isto tako u odlicnom sastavu sa Vucevicem.Vucevich je napisao/la:Slovenija i Crna Gora bez NBA/EL nisu nesto posebni, Spanija vec jeste i bez njih top ekipa.
Igraju svi. Svi ovi igraci koji su na spiskovima igraju.Vucevich je napisao/la:Da, a stvar je u tome da oni NE igraju
Bespotrebno se spuštaš na njegov nivo , to mu je namjera da provocira.... Takve najviše boli ignore, umjesto da slaviš pobjedu ti gledaš šta provokator piše...robertkosar je napisao/la:Nositi svoju saharu nabijem je na kurcinu ovoje BH repka majmune ustaskibrig je napisao/la:Za sta?lumani je napisao/la:Tooooooo ebem te zivote,za ovo se zivi....
Pobjedu u pretkvalifikacijama protiv moćne Armenije![]()
Nije A najaca, cg i slo najbolje igrace ima u nba i el bez njih puno su slabiji pogotovo slovenci bez dragica, doncica, blazica i randolphaChstal je napisao/la:A je najjaca grupa ubjedljivo sa ove 3 reprezentacije.Vucevich je napisao/la:Zavrsili smo drugi, dakle mozemo dobiti ove grupe (Slovacka je zamalo dobila Svedsku danas, da jeste onda bi nam bilo malo lakse):
A: Španija, Slovenija, Crna Gora
C: Litvanija, Poljska, Mađarska
E: Francuska, Rusija, Belgija
G: Srbija, Njemačka, Gruzija
Najvise bih htio izbjeci grupu G, i onda grupu E.
O cemu ti govoris covjece? Procitaj malo pravila za ove kvalifikacije. NE igraju igraci iz NBA i Eurolige!Chstal je napisao/la:Igraju svi. Svi ovi igraci koji su na spiskovima igraju.Vucevich je napisao/la:Da, a stvar je u tome da oni NE igraju
Stvarno to je elementarna stvar da se ima informacija da igrači iz NBA i Eurolige ne igraju. Osim što je to "afera" ima 2 godine vezano za te igranje - zabrane situacije, i kad pogledaš raspored utakmica vidiš da se bukvalno poklapaju termini. Jedino da ovi kloniraju igrače mogu igrati isti dan na 2 mjestaVucevich je napisao/la:O cemu ti govoris covjece? Procitaj malo pravila za ove kvalifikacije. NE igraju igraci iz NBA i Eurolige!Chstal je napisao/la:Igraju svi. Svi ovi igraci koji su na spiskovima igraju.Vucevich je napisao/la:Da, a stvar je u tome da oni NE igraju
Ne razumijem kakve veze ima eurobasket sa onim grupamaChstal je napisao/la:Mislio sam na Eurobasket da ce igrati svi iz NBA i Eurolige. Sto se tice ovih kvalifikacija, mislim da ce biti odgodjeno ili ce napraviti termine koje odgovaraju reprezentacijama. Glupo je da ne igraju igraci iz NBA, Eurolige i Eurocupa. Onda bi mi igrali bez Muse, Atica, Gegica, Tomica, Lazica itd
Druže de čitaj šta ti ljudi pišu jbg. NBA i EUROLEAGUE igrači ne igraju, a ostali euro kupovi će puštati igrače. Kod nas Musa ne igra NBA ni EL tako da će biti tu kao i svi ostali koje si naveo.Chstal je napisao/la:Mislio sam na Eurobasket da ce igrati svi iz NBA i Eurolige. Sto se tice ovih kvalifikacija, mislim da ce biti odgodjeno ili ce napraviti termine koje odgovaraju reprezentacijama. Glupo je da ne igraju igraci iz NBA, Eurolige i Eurocupa. Onda bi mi igrali bez Muse, Atica, Gegica, Tomica, Lazica itd
save je napisao/la:Ne znam kakav je status Atića - čiji je igrač i slično, ali mislim da bi za njega najbolje u ovom trenutku bilo da ga uzme Bosna ili recimo da Dule provuče kroz uši Partizanu koju riječ za njega. Sa Bosnom bi igrao drugu Aba ligu gdje bi imao veliku priliku da se pokaže i dokaže i da naredne godine obezbjedi sebi neki prvoligaški Aba ugovor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.