a ni jaBosnier je napisao/la:nE MOGU da vjerujem da je ovako brz dzeko...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
izgleda da je sve iznenadio haha.Bosnier je napisao/la:nE MOGU da vjerujem da je ovako brz dzeko...
najjace sto je on po stadiona pretrcao u 2 sekunde. i onda silva, "carobnjak". jer potrebna je carolija da onakvu sansu unistis.
...
Anfield se usrao haha jaoo ma jasta!! Jao plasticara!! Predji Edine u Liverpool, ebo te zabare!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
odkad je džeko brz
on bješe okarakterisan kao spor igrač
, a mansini ga uveo od 82 min, e moj treneru
sa onakvim igračima ja bi bolje vodio siti, al neka godi ovo Arsenalu što jes jes 
Vođa zna.
Koliki korak ima Edin, I secam se da je Evru pretrcao... Silva je debil, dribla golmana,da je sutnuo odmah,pobedili bi,ovako **** ga!nedim1993 je napisao/la:odkad je džeko brzon bješe okarakterisan kao spor igrač
, a mansini ga uveo od 82 min, e moj treneru
sa onakvim igračima ja bi bolje vodio siti, al neka godi ovo Arsenalu što jes jes
joj trenera i go*ana na kasicicu mu daje minutazu .... lik najbolji u man C al dokazi to Manciniu
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
jos kaze mancini, nije izgubio njegovo povjerenje balotelli, posto je prestrogo iskljucen.TZ_BoY je napisao/la:joj trenera i go*ana na kasicicu mu daje minutazu .... lik najbolji u man C al dokazi to Manciniu
et tako.
...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Hvala.SemPer_fi je napisao/la:Pa zar treba neko ekstra znanje za ove igrace ? Treba samo autoritet , 2 sastav im je jaci od vecine klubova iz Njemacke, Spanije i EngleskeHenry je napisao/la:Naravno.Prvi u Engleskoj ligi,ima 5 bodova prednosti i jos nema poraza.yup je napisao/la:Jednostavno, Mancini je najveci idiot.![]()
P.S.
Vise Dzeko pokaza za 10 minuta nego Baloteli, Silva, Nasri i KUn zajedno bgte.. Koji prodor onako samo jos Lulic zna
Bilo koji.tepsija je napisao/la:Da je Džeko kojim slučajem izabrao bilo koji drugi klub u Engleskoj,bio bih uvijek među prvih 11.
U stilu Dwayne Wade-apintol_TM87 je napisao/la:a ni jaBosnier je napisao/la:nE MOGU da vjerujem da je ovako brz dzeko...lik nestade sa ekrana kad ga vidis samo 5 metara ispred onog
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
A sto bi prelazio u Liverpool?? Trazi li ga neko tamo? Nude li pare za njega?? KOLIKO NUDE ZA EDINA???Fudo je napisao/la:Anfield se usrao haha jaoo ma jasta!! Jao plasticara!! Predji Edine u Liverpool, ebo te zabare!!
Nit Edin hoce (nije budala) nit Liverpool hoce/moze platiti ga. Na osnovu cega pricas takve stvari?
P.S. Fino je nekad i ozbiljno diskutovati.
aj dajte da vidim taj famozni prodor, ako ima negdje link....
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
imaš točkić na mišu, i samo okrećiLimuntos je napisao/la:aj dajte da vidim taj famozni prodor, ako ima negdje link....
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Sve blokirano, dajte link na video koji nije...
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Los ti VLC stopapintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
klikni 2 putatwingi je napisao/la:Sve blokirano, dajte link na video koji nije...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
nemas ti pojma o fudbalu...ne znas ni da gledas, a kamoli da vodis neki tim...nedim1993 je napisao/la: a mansini ga uveo od 82 min, e moj trenerusa onakvim igračima ja bi bolje vodio siti,
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Nemaš ni ti o trenerimaGoldy je napisao/la:nemas ti pojma o fudbalu...ne znas ni da gledas, a kamoli da vodis neki tim...nedim1993 je napisao/la: a mansini ga uveo od 82 min, e moj trenerusa onakvim igračima ja bi bolje vodio siti,
![]()
![]()
tako je...ZOI84 je napisao/la:Nemaš ni ti o trenerimaGoldy je napisao/la:nemas ti pojma o fudbalu...ne znas ni da gledas, a kamoli da vodis neki tim...nedim1993 je napisao/la: a mansini ga uveo od 82 min, e moj trenerusa onakvim igračima ja bi bolje vodio siti,
![]()
![]()
"...but the football is very strange." - R. Mancini
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, dedo26, Goalgetter i 21 gost.