Svakkao. Hvala na sugestiji.Padovan je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:41Mig_Mig
Kada se promijene pravila neka se tipuje na 1 ligu FBiH ,ali mora biti po pravilniku.
Ja sam za konstruktivnu kritiku, da liga bude bolja i da ima sto manje kontraverzi, i da sto vise moguci situacija bude regulisano pravilnikom.
A ove kritike tipa parova, sto se pojedince bune kada su losi, a sute kada pogadjaju toga ce uvijek biti i na to se ne treba previse obazirati, i razumijem koliko to nervira.
Savez je u dobrim rukama u to nema sumnje, samo ti ponekad imas nastupe kad ta zadnja recenica, nije savrseno da jeste ne bi doslo do ovog danas, u tom i jeste problem, malo se prizemlji i bice bolje mnogo![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Max Allegri
Kad pogodis milan a bolje da nisi. Komkurenti ga 2x skinuli.
2-2 idemo dalje. Na produzetcima smo za sad bokji cini mi se.
Ocekujem da delinjo prekine post
2-2 idemo dalje. Na produzetcima smo za sad bokji cini mi se.
Ocekujem da delinjo prekine post
- __Liedson__
- Kontakt:
Sinoc nam Ronaldo u nadoknadi izbi 2 gola a vama donese 1, moglo vec bit sve rijeseno. Ovako moramo sad u regularnom dobiti jer na produzetke i penale nemamo sanse.
U drugom 1/2 Potkovice za sada blize finalu, regular jos 1-0 u OT 2-1.
Max Allegri
Crazy Legs__Liedson__ je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:55Sinoc nam Ronaldo u nadoknadi izbi 2 gola a vama donese 1, moglo vec bit sve rijeseno. Ovako moramo sad u regularnom dobiti jer na produzetke i penale nemamo sanse.
BvB - Ajax 1-2, 4-2
Lpool - atm 2-0
Sheriff- inter 0-1, 0-3
Mislish
BVB - Ajax 2-2
Lpool - atm 1-0, 2-1
Sheriff-Inter 1-2, 1-3
Eto sta nama odgovara a sta vama. Ostalo se poklapaju rezultati pa nisu bitni.
Besiktas primio 4 komada od Sportinga i on hoće da ja na njih tipujem u subotu, boktepito šta oni mućkaju tamo u Turskoj pa su uvijek u vrhu.
Jesmo li u finalu,jel bila simultanka delinja ili ?soxx je napisao/la: ↑03 nov 2021, 21:18Crazy Legs__Liedson__ je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:55Sinoc nam Ronaldo u nadoknadi izbi 2 gola a vama donese 1, moglo vec bit sve rijeseno. Ovako moramo sad u regularnom dobiti jer na produzetke i penale nemamo sanse.
BvB - Ajax 1-2, 4-2
Lpool - atm 2-0
Sheriff- inter 0-1, 0-3
Mislish
BVB - Ajax 2-2
Lpool - atm 1-0, 2-1
Sheriff-Inter 1-2, 1-3
Eto sta nama odgovara a sta vama. Ostalo se poklapaju rezultati pa nisu bitni.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Valjda jesmo. 4-3 haman.delinjo je napisao/la: ↑04 nov 2021, 00:24Jesmo li u finalu,jel bila simultanka delinja ili ?soxx je napisao/la: ↑03 nov 2021, 21:18Crazy Legs__Liedson__ je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:55
Sinoc nam Ronaldo u nadoknadi izbi 2 gola a vama donese 1, moglo vec bit sve rijeseno. Ovako moramo sad u regularnom dobiti jer na produzetke i penale nemamo sanse.
BvB - Ajax 1-2, 4-2
Lpool - atm 2-0
Sheriff- inter 0-1, 0-3
Mislish
BVB - Ajax 2-2
Lpool - atm 1-0, 2-1
Sheriff-Inter 1-2, 1-3
Eto sta nama odgovara a sta vama. Ostalo se poklapaju rezultati pa nisu bitni.![]()
Hattrick babuke
Nisi odigro bonus par u liga mecevima
Vidim da najavljuje neke neustavne promjene pravilnika. Moramo se zestoko boriti da ne bi doslo do majorizacije nas mladih i perspektivnih igraca ubacivanjem raznih Ajaxa, Partizana, Besiktasa ili Sportinga.
Ustat pa reci PARTIZAN.
Max Allegri
Turska liga je trenutno po koeficijentu 19. u Europi, bliže joj je liga Bosne i Hercegovine nego recimo italijanska liga, srozali su se ispod Kipra, Hrvatske, Srbije, Ukrajine, sa tendencijom daljnjeg padanja. To se desi kad politika uđe u fudbal, a koliko god pojedini ovdje bili turkofili ne dolazi u obzir da se tipuje na tursku ligu, to je ispod svakog nivoa.
coelho41 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 10:56Turska liga je trenutno po koeficijentu 19. u Europi, bliže joj je liga Bosne i Hercegovine nego recimo italijanska liga, srozali su se ispod Kipra, Hrvatske, Srbije, Ukrajine, sa tendencijom daljnjeg padanja. To se desi kad politika uđe u fudbal, a koliko god pojedini ovdje bili turkofili ne dolazi u obzir da se tipuje na tursku ligu, to je ispod svakog nivoa.
Max Allegri
Kapiteni, jel vakat.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Max Allegri
Juventinisimo je napisao/la:
dirkules je napisao/la:
phillies je napisao/la:
amertiger je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
Kulesza je napisao/la:
Ajmo, rok je do 12h!KonjicBOY je napisao/la:
Juventinisimo sa ovim danas vec ima 3 izostanka po mojoj evidenciji...Kao kapiten FK Bilder, pokrecem postupak raskida ugovora zbog nediscipline koja direktno utice na rezultate kluba.
Ukoliko angazujemo pojacanje savez ce biti obavjesten.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Meni će moja ekipa da oprosti ovo kolo što nisam tipovao. Jučer sam tek izašao iz bolnice, dok sam malo sebi došao zaboravio sam na ligu i na tipovanje, praštajte
Support your local club !
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kulesa pogodio odmah prvi par (Manu - City 0-2), ali zakasnio 2 minuta 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
ne kontam, meni izgleda sve ok, provjerit cu sa deyomkraljttbvb je napisao/la: ↑06 nov 2021, 16:34Kulesa pogodio odmah prvi par (Manu - City 0-2), ali zakasnio 2 minuta![]()
Piše do 12 sati, ja sam u 11:02 tipovao
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.