ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
strasno kako si duhovit!
Fino je crtao u drugom,posebno kada odservira bili su dobri udarci,ritern malo steka ali ja mislim da je to sve zbog nedostatka meceva,vjerujem da ce i to bolje biti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako sredi return, imaće fin prolaz na Wimbledonu
Fali mu dosta mečeva i igre u nogama, kvalitet je neupitan, stvar je fizičke spreme i naravno žrijeb
Fali mu dosta mečeva i igre u nogama, kvalitet je neupitan, stvar je fizičke spreme i naravno žrijeb
Babuka
Sta kaze, pika se kad ja rusim Peteov rekord, ali ne pika se sto Rafa i Nole zele srusiti mene.
Sta kaze, pika se kad ja rusim Peteov rekord, ali ne pika se sto Rafa i Nole zele srusiti mene.
- Felixians4
- Kontakt:
Dobra izjava u konteksti zaštite Toura, stvarno se pretjerano potenciraju Slamovi,a tokom godine toliko vrhunske igre i turnira. Svakako mu ne ide u prilog gotovo niti jedna najbitnija stavka pa u tom kontekstu nema se šta pikati ili ne i on je svjestan da je jedina šansa preko Grand Slamova da ostane "na čelu" po tom glavnom rekordu
Izjava je na mjestu jer su totalno obesmislili ostatak sezone i turnira,bukvalno sad imas sliku da su samo 4 turnira u godini bitna (ironija to najvise i ide u prilog Fedu),ali totalna glupost,totalno obesmilili ostale turnire.
Sad ako uzmes neki dobar masters,zavrsni kao i da nisi uopste jer niko to ne **** 2 % ,zato je i kriva trojka izmedju ostalog sa organizatorima.
Sad ako uzmes neki dobar masters,zavrsni kao i da nisi uopste jer niko to ne **** 2 % ,zato je i kriva trojka izmedju ostalog sa organizatorima.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
to su uradili big3 svojim prenemaganjem i ganjanjem jedan drugog a ne ostatak toura. nek se pokupe u penziju ako hoće da spase atp tourdelinjo je napisao/la: ↑14 jun 2021, 19:29Izjava je na mjestu jer su totalno obesmislili ostatak sezone i turnira,bukvalno sad imas sliku da su samo 4 turnira u godini bitna (ironija to najvise i ide u prilog Fedu),ali totalna glupost,totalno obesmilili ostale turnire.
Rece lik (ako je izjavio) i nastavi se spremati za WB... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma jok, vise su za to krivi ovi koji igraju sa njima a nisu ni izbliza bili konstantni rezultatima da bi ugrozili njihove pozicije na listi i samim tim ih natjerali da igraju vise, a to sto bi igrali vise bi ih natjeralo u brzi decline i penziju . Pa Federer je eto prije povrede bio stalno medju prva 3 na svijetu, a frajer propustao po pola sezone,a i Nadal je znao propustat znacajne dijelove sezone pa opet top2.
Odigraju frajeri, lupam, 6-7 turnira vise i opet zavrse sezonu 2,3 hiljade bodova iza. I ko u tim okolnostima ne bi kalkuliso i pripremo se za najvece turnire xd
Ma jeste to tacno ali sto bi igrali kad im ostali ne mogu ugroziti rejting,pa evo Nole da ne igra do kraja sezone opet ga nema ko stici,Medvedev ili bilo ko nije konstantan da odigra tako cijelu sezonu i onda eto belajjestamaji je napisao/la: ↑14 jun 2021, 21:13to su uradili big3 svojim prenemaganjem i ganjanjem jedan drugog a ne ostatak toura. nek se pokupe u penziju ako hoće da spase atp tourdelinjo je napisao/la: ↑14 jun 2021, 19:29Izjava je na mjestu jer su totalno obesmislili ostatak sezone i turnira,bukvalno sad imas sliku da su samo 4 turnira u godini bitna (ironija to najvise i ide u prilog Fedu),ali totalna glupost,totalno obesmilili ostale turnire.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Jakobsen91
- Kontakt:
Tsitsipas je do jucer vodio na race ljestvici, tako da nije bas tacno da Djokovica nema ko ugroziti do kraja sezone ako ne odigra nista.
Za ovaj period sezone 4,5k koliko Grk ima je strasan rez, makar je ovo uradio iz skoro 50-tak meceva, pa je upitno koliko ce svjezine biti za drugi sezone.
Gdje onaj srbin da nam stavi Medu medju favorite 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
korektno od feda. uvjek je recimo stavljao br1 ispred slema i kada je postalo jasno da vise ne moze do istog.
Kako je lijepo vidjeti Andya da igra i pobjedjuje
- Felixians4
- Kontakt:
naprotiv, ne gotivim feda. rafa mi nit smrdi nit mirise. ali ako je u necemu korektan onda mu to treba i priznati. takve stvari me ne sprijecavaju da budem objektivan.
mada, kad bolje razmislim, prije je izricto pominjao br1 kao nesto najznacajnije a sada pominje ATP turnire. mozda zato sto ih ima 103 i tu je najubjedljiviji u poredjenju sa ostalom 2. naravno zahvaljujuci prvenstveno MM turnirima.
mada, kad bolje razmislim, prije je izricto pominjao br1 kao nesto najznacajnije a sada pominje ATP turnire. mozda zato sto ih ima 103 i tu je najubjedljiviji u poredjenju sa ostalom 2. naravno zahvaljujuci prvenstveno MM turnirima.
Rodjo prespor, nikakve snage u udarcima nazalost nema.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.