Pa ko ti brani da podrzavas sta god zelis.Ne znam odakle tebi ideja da ja ne podrzavam upravu. Ja samo kritikujem neke debilske poteze koje radi i ibretim se kako ljudi mogu da pljuju po svim nasim bivsim igracima i to sve kako vas truju drugi da pisete takvo. Ne moze neko biti navijac koji za Mulalica kaze da je debil, bivse igrace naziva glupanima itd da ne nabrajam.Harisharis je napisao/la:Pa sto se nikad ne zakacis na pozitivne stvari Amazoncino?? Jedva cekas nesto negativno da mozes nama neke negativnosti prosipati! Volimo zelju i podrzavamo upravu i to nikad neces promijeniti!!!!!!!amazon je napisao/la:Znaci po toj logici mi ovdje ne smijemo raspravljati o igracima, ugovorima, nego zaBoga neka idu na sud. Pa nismo mi retardi znamo da ce ici na sud, ali imamo pravo komentarisati. Cim se desi nesto dolazi 5 pametnjakovica da pisu sve kontra toga, da nazivaju bivse igrace i uposlenike kluba debilima i to se odobrava. Malo ohladite cim neko nesto napise sto se ne svidja nekome iz uprave dolaze s 5 acc da truju temu.
Da uprava ne pravi gluposti niko ne bi imao materijala pisati bilo sta. Kad se klub odnosi prema svojim igracima ovako kako se odnosi kako ce se tek odnositi prema navijacima.
Jer to je sad IN ako tako pises ti si navijac Zelje a ostali su glupani. Znas ono da te podrze strajkaci i onda kad tako razmisljas mozes pisati na drugim forumima. Daj ba sjasi ako nemas sta pametno napisati. A sve rahljo do rahlje ne znas koji vise napaceniji od kojeg upravo ti likovi.