Kratak je put od undergrounda do SDADerdiyok je napisao/la: Pa logično da je normalan, SDA je to kadar. Ne znam u kojoj je stranci Buba.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Da,inace Snoop svakih 15 dana izbacuje ovo sranje i od njeg zivi,kralj te neyebo pa ovdje se covjek zayebavao a nekima je to sve sto od zivota imajuSarmelino je napisao/la:Bas ih je sjebo, nema stamadridist je napisao/la:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
aha zajebavao se, sa huletom bi pjesmu za pare snimio. prestao bit relevantan prije 15 godina.
toliko o kulturi i real rapu hahahahhahahaha, al nek mu smeta flow migosa
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
U dure ja jaro.
Jala ,insekt,mmmmmmhmmmmbrmbbbbb pobjedjuje..
Jala ,insekt,mmmmmmhmmmmbrmbbbbb pobjedjuje..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
bokte nisam ni znao da je ziv lik jos uvijekSarmelino je napisao/la:aha zajebavao se, sa huletom bi pjesmu za pare snimio. prestao bit relevantan prije 15 godina.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovakvih mi i nije zao kad ih vidim na banderi...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Normalno da mi ih nije nikad žao, žao mi je samo nedužne raje sa druge strane koja strada
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
haha kakav seljacic
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
nije uradio iz zajebancije vec zato sto mu je ponudjeno dovoljno paramadridist je napisao/la:Da,inace Snoop svakih 15 dana izbacuje ovo sranje i od njeg zivi,kralj te neyebo pa ovdje se covjek zayebavao a nekima je to sve sto od zivota imajuSarmelino je napisao/la:Bas ih je sjebo, nema stamadridist je napisao/la:
mislim respect beri lovu ne biraj sredstva, ali shut the fuck up kad treba srat o integritetu bgt
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo da se pohvalim odoh na Kacu. Ogy je to taslacio.
Zna li neko od vas francuski bas dobro?
Žipalapau žabalabe žonesequaNarin je napisao/la:Zna li neko od vas francuski bas dobro?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
I ja nasao gdje cu pitatPenaltiky je napisao/la:Žipalapau žabalabe žonesequaNarin je napisao/la:Zna li neko od vas francuski bas dobro?
Zna forumaš legenda reala, tako on meni šalje ljude pa me pitaju za poso u NjemačkojNarin je napisao/la:I ja nasao gdje cu pitatPenaltiky je napisao/la:Žipalapau žabalabe žonesequaNarin je napisao/la:Zna li neko od vas francuski bas dobro?
SDA pozvala Edina Fortu da odstupi sa mjesta premijera KS iz moralnih razloga.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nezavis ... /190118147Osim13 je napisao/la:SDA pozvala Edina Fortu da odstupi sa mjesta premijera KS iz moralnih razloga.
Ne da Sadik 20%
Ja jednom cujem neku zenu galami Sadikeeeeee, Sadikeeeeee kad njega doziva
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.