Sino ?Adnel je napisao/la:Jakupovic inace moj komsija dijete Veleza tek 18 godina mali ima potencijala , igra zadnjeg veznog.
Usput, svim navijačima Veleža i ostalima koji slave, Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Sino ?Adnel je napisao/la:Jakupovic inace moj komsija dijete Veleza tek 18 godina mali ima potencijala , igra zadnjeg veznog.
Igrao je neki momak, mlad, iz juniorskog pogona, Sinan, desnog beka je igrao na ovoj zadnjoj tekmi.Goodison je napisao/la:Sino ?
Slazem se rodjak i onakvo nonsalatno ponasanje protiv sirokog se ne smije tolerisat. Nismo mi mostarci levati da nam neki ufurani djecacici trckaraju po terenu preko qrca. Necete bemje vam jkuma,ima da ginete i libo nas taki jeli +40 ili -20. Sutra svi na stadion u sto vecem broju do pobjede. FORZA VELEZrodjak je napisao/la:nasli se na jetimima izivljavati,dje su bola bili u Sirokom.Sta sad trebam ih hvaliti za ovaj rezultat
Ne budu li propisali krv protiv Leotara(rezultat je u drugom planu) neka sa sudijskom zvizdaljkom skinu dresove i nikad vise da ih nisu obukli,a to isto vrijedi i svaku narednu utakmicu,prekipilo je.
Sutra svi na stadion,napuniti pun stadiion i dati im bezrezervnu podrsku,pa nek gledaju kako ce odigrati![]()
FORZA VELEZ
Druze divan nakon briljantne i borbene utakmice u sirokom. Majko draga treba ih svaki dan pod gas maskom da trce uz forticu i tako 3X dnevno ali u 12h 14h i 16h. Ibro ih odveo na bjelasnicu da se vozaju na biciklu nizastranu. Ma bit ce raje buraz trasu i svi se nadamo da im je ono bila zadnja zajebancija i da ce u narednom periodu imati borbeniji pristupPirke je napisao/la:Kakav je interes za tekmu?
Nisam vise u gradu. -_-
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze divan nakon briljantne i borbene utakmice u sirokom. Majko draga treba ih svaki dan pod gas maskom da trce uz forticu i tako 3X dnevno ali u 12h 14h i 16h. Ibro ih odveo na bjelasnicu da se vozaju na biciklu nizastranu. Ma bit ce raje buraz trasu i svi se nadamo da im je ono bila zadnja zajebancija i da ce u narednom periodu imati borbeniji pristupPirke je napisao/la:Kakav je interes za tekmu?
Nisam vise u gradu. -_-
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Majko draga treba ih svaki dan pod gas maskom da trce uz forticu i tako 3X dnevno ali u 12h 14h i 16h.Pirke je napisao/la:Kakav je interes za tekmu?
Nisam vise u gradu. -_-
dobar ovaj Đuliman, valjda će završiti u Veležu...MostaracVelezovac je napisao/la:http://www.haber.ba/sport/52112-talento ... video.html
Ivica Pejic je vrh.Njega ne moze niko nadmasiti,to je prosto cudo kakav glas ima.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ne moze niko sa Esadom Zjakicem sto je prenosio Jedinstvo i onim likom sto je prenosio Buducnost iz Banovica. Meni su oni vrh bili,nedo bog njima dat da prenose reprezentaciju. Opalio bi infarkt obadvojicu![]()
![]()
DA nije taj iz Orašja izvještavao?samo_lijevo je napisao/la:Ivica Pejic je vrh.Njega ne moze niko nadmasiti,to je prosto cudo kakav glas ima.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ne moze niko sa Esadom Zjakicem sto je prenosio Jedinstvo i onim likom sto je prenosio Buducnost iz Banovica. Meni su oni vrh bili,nedo bog njima dat da prenose reprezentaciju. Opalio bi infarkt obadvojicu![]()
![]()
Mislim da sam pogodio sa prezimenom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.