Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Bitno je izbjeci play-in turnir
Neko link ?
Dame i Juka 

Sta je ovo samo 4 asistencije 

Ovaj Powell je preslikani CJ - ne zna se ko je veca stetocina i ko uzima besmislenije suteve.
Peti igrac u postavi kad je u pitanju napad.
Taman sam mislio da je CJ dostigao vrhunac u nerviranju zbog svog soliranja, ali ovaj Powell je definitivno level iznad. 4/12 sut, ali sta ga sprjecava da ispali jos koju iz nemoguce pozicije?!

Taman sam mislio da je CJ dostigao vrhunac u nerviranju zbog svog soliranja, ali ovaj Powell je definitivno level iznad. 4/12 sut, ali sta ga sprjecava da ispali jos koju iz nemoguce pozicije?!
Cist faul AD-a na Juki, sudije nista...
sto je najgore toliko puta je na ziceru ali CJ i sad i ovaj Powel...ma kakvi dodat.
jbg moze i obavit razgovor sa stottsom ako mu smeta..on bi morao sutirati i dvije trice po mecu

jbg moze i obavit razgovor sa stottsom ako mu smeta..on bi morao sutirati i dvije trice po mecu
Juka treba ganjati trade u Hornetse. Znam da je dobar sa Haywardom, a njima treba visoki ko lijek. Kako je ova Doris ocajna kad prenosi Lakerse, samo sto im ga ne popusi na televiziji 

Kako sudije silje za Lakerse haha. Fuj
On ako je zadovoljan da bude sporedna uloga u ekipi (poput nekog Baynesa), dok ova dvojica ispaljuju 40 suteva, niko mu nije kriv. Dolaskom ovog Powella, postalo ih je odvratno pratiti.
Skaci, bori se u odbrani, pravi skrinove, trci gore-dole, urucuj loptu prvom prilikom, a oni ce ispaljivati
Skaci, bori se u odbrani, pravi skrinove, trci gore-dole, urucuj loptu prvom prilikom, a oni ce ispaljivati

Velika pobjeda 

Pa on to radi najbolje i to donosi veliku korist njegovoj ekipi,stoji da bi mogao uzeti koji sut vise ali sve u svemu Nurk je odlican i jako bitan za odbranu Portlanda,kako se vratio 9-ta su odbrana lige,napravili su sad niz od 6-1.Federer17 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 06:27On ako je zadovoljan da bude sporedna uloga u ekipi (poput nekog Baynesa), dok ova dvojica ispaljuju 40 suteva, niko mu nije kriv. Dolaskom ovog Powella, postalo ih je odvratno pratiti.
Skaci, bori se u odbrani, pravi skrinove, trci gore-dole, urucuj loptu prvom prilikom, a oni ce ispaljivati![]()
Tako da samo opusteno i uzivajmo u njegovim igrama koje ce sad biti sve bolje i bolje jer sve vise ima samopouzdanja
Jusuf je otprilike 5-6 napadacka opcija Portlanda.
Veceras mu nijednom nisu dali loptu da igra u postu. A bilo je prilika za to.
Sramota.
Veceras mu nijednom nisu dali loptu da igra u postu. A bilo je prilika za to.
Sramota.
Niko ne kaze da ne radi najbolje. Fazon je u tome sto jedini on to i radi (bori se), dok se drugi (manje bitni za ekipu) ispucavaju i igraju za licnu statistiku. Ako mu je uredu biti neka peta opcija u napadu i imati sporednu ulogu u timu u kojem igra (iako ima daleko vece domete), onda sve ok.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 06:51Pa on to radi najbolje i to donosi veliku korist njegovoj ekipi,stoji da bi mogao uzeti koji sut vise ali sve u svemu Nurk je odlican i jako bitan za odbranu Portlanda,kako se vratio 9-ta su odbrana lige,napravili su sad niz od 6-1.
Tako da samo opusteno i uzivajmo u njegovim igrama koje ce sad biti sve bolje i bolje jer sve vise ima samopouzdanja
Ja, iskreno, ne bih 'rudario' za likove poput CJ-a i Powella, a oni ni da me pogledaju kada sam slobodan. Sve u napadu se svodi na poneki pick sa Dameom i ako sam uhvati koji otpadak, sto je daleko ispod onoga sto se od Nurkica ocekuje i za sta on sigurno ima kvalitet.
Juka ako ima imalo petlje mora jasno glasno i nedvosmisleno reći cj-u i powelu da ako ga ne vide u napadu neka im baba pravi blokove i toga se pridržavati, jednostavno u napadu zabiti se u reket i to je to, u odbrani ne ići na lvl kantera ali pokupiti njegovih fora i pokušati zakupiti svaki peti put kad proboju vanjsku.
Kome se ne sviđa takva njegova igra nek nacrta akcije za njega i da mu 15 šuteva po tekmu, ako misle da može bolje imaju kantera na klupi.
Juka nikako da shvati da ga je igranje za tim već koštalo najmanje 5 miliona po sezoni ko prošlog ugovora i da će ga ako nastavi ovako koštati i sljedećeg.
Cj uživa inzabto uzima tri puta veću lovu.
Ne mogu da vjerujem kako Juka može biti zadovoljan sa ostacima iza cj-a i powela.
Kako je krenuo još malo pa će ga i Simons "slati po cigare".
Kome se ne sviđa takva njegova igra nek nacrta akcije za njega i da mu 15 šuteva po tekmu, ako misle da može bolje imaju kantera na klupi.
Juka nikako da shvati da ga je igranje za tim već koštalo najmanje 5 miliona po sezoni ko prošlog ugovora i da će ga ako nastavi ovako koštati i sljedećeg.
Cj uživa inzabto uzima tri puta veću lovu.
Ne mogu da vjerujem kako Juka može biti zadovoljan sa ostacima iza cj-a i powela.
Kako je krenuo još malo pa će ga i Simons "slati po cigare".
podanik
iako navijam za portland, kako cu samo uzivati kad ih budu rastavljali na proste faktore u playoff-u
toliko mi se gadi ova kosarka, da cu navijati za protivnika
toliko mi se gadi ova kosarka, da cu navijati za protivnika
- NerminFatic
- Kontakt:
Allah selamet, sto bi rekao Muzaferija u Savrsenom krugu. A co'ek mrtav 'ladan rece da navija za Portland! 

Njegovo je da Radi!svaka ekipa ima 1,2 radnika...Bogut je to radio za Stepha,Klaya....Federer17 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 07:38Niko ne kaze da ne radi najbolje. Fazon je u tome sto jedini on to i radi (bori se), dok se drugi (manje bitni za ekipu) ispucavaju i igraju za licnu statistiku. Ako mu je uredu biti neka peta opcija u napadu i imati sporednu ulogu u timu u kojem igra (iako ima daleko vece domete), onda sve ok.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 06:51Pa on to radi najbolje i to donosi veliku korist njegovoj ekipi,stoji da bi mogao uzeti koji sut vise ali sve u svemu Nurk je odlican i jako bitan za odbranu Portlanda,kako se vratio 9-ta su odbrana lige,napravili su sad niz od 6-1.
Ja, iskreno, ne bih 'rudario' za likove poput CJ-a i Powella, a oni ni da me pogledaju kada sam slobodan. Sve u napadu se svodi na poneki pick sa Dameom i ako sam uhvati koji otpadak, sto je daleko ispod onoga sto se od Nurkica ocekuje i za sta on sigurno ima kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.