Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Nisam ja rekao ni da se steli, ni da se ne steli...ruku na srce, i ne pratim toliko Real, tako da nemogu o tome pametovat'...samo et' onako uporedjujem ovaj post sa onim vasim od prethodnih sezona, that's alllegenda reala je napisao/la:U kojim je to bogati ,ove sezone utakmicama Realu šteleno ,ovako kao što priča Romario .mandraX je napisao/la:
Zasto? Pronadji "vase" postove od prosle godine (jbg, vrti malo po forumu), pa pogledaj na sta ste licili, tekle suze iz ove teme, cak su i do PDF-a "Diskusije" dolazile.....puno jadnije postove ste pisali od ovog
Večeras kažete za taj ofsajd (nisam vidio) ,ostalim utakmicama se ne sjećeam nekih kardinalnih grešaka u korist Reala
mandraX je napisao/la:Nisam ja rekao ni da se steli, ni da se ne steli...ruku na srce, i ne pratim toliko Real, tako da nemogu o tome pametovat'...samo et' onako uporedjujem ovaj post sa onim vasim od prethodnih sezona, that's alllegenda reala je napisao/la:U kojim je to bogati ,ove sezone utakmicama Realu šteleno ,ovako kao što priča Romario .mandraX je napisao/la:
Zasto? Pronadji "vase" postove od prosle godine (jbg, vrti malo po forumu), pa pogledaj na sta ste licili, tekle suze iz ove teme, cak su i do PDF-a "Diskusije" dolazile.....puno jadnije postove ste pisali od ovog
Večeras kažete za taj ofsajd (nisam vidio) ,ostalim utakmicama se ne sjećeam nekih kardinalnih grešaka u korist Reala
Pa da se štima Real Madrid titula, onda Barcelona nikad ne bi slavila na Bernabeu.mandraX je napisao/la:Zasto? Pronadji "vase" postove od prosle godine (jbg, vrti malo po forumu), pa pogledaj na sta ste licili, tekle suze iz ove teme, cak su i do PDF-a "Diskusije" dolazile.....puno jadnije postove ste pisali od ovog
tvoj juve ? kad si privatizovo tim ?Bianconeri1988 je napisao/la:Ali opet zahvaljujući sudijama, čist gol Mallorci poništen![]()
Da je moj Juve u pitanju, odmah bi bilo kako namješta utakmice.
Ako cemo tako, da se stelilo Barci, onda Real ne bi uzeo kup, ha ya...anonymousHD je napisao/la:Pa da se štima Real Madrid titula, onda Barcelona nikad ne bi slavila na Bernabeu.mandraX je napisao/la:Zasto? Pronadji "vase" postove od prosle godine (jbg, vrti malo po forumu), pa pogledaj na sta ste licili, tekle suze iz ove teme, cak su i do PDF-a "Diskusije" dolazile.....puno jadnije postove ste pisali od ovog
I šta smo 'mi' imali od toga što smo vam pisali da osvajate preko štele titule? Trebamo o tome ponovo pričati? To su priče za malu decu... Bolji osvoji titulu i kraj priče.
jocker92 je napisao/la:Ma vidis da mu je glava malo blize golu,i to se mislim racuna.Nail for Real je napisao/la:
I dalje stojim pri stavu da ofsajd kod Ramosovog gola nije postojao.
Godine 2005. odbor FIFA-e je doneo novo pravilo što se tiče ofsajda, prema kojem je u ofsajdu igrač kojem je bar deo tela (glava, stopalo…) bliži gol-liniji suparničkog gola od lopte i od nekog suparničkog igrača. Položaj ruke se ne gleda.Nail for Real je napisao/la:Da mi zivot zavisi od toga, ja bih rekao da se samo noge racunaju
Chelsea-Barcelona (5 penala-nijedan nije dosudnjen)YaSSaL je napisao/la:Onaj offside koji je Mallorci sviran, ravan je kriminalu kojim se zadnjih 20 godina bavi vlast nase napacene zemlje...
Ali protiv toga se ne moze, dzaba...
hahahah, cuj samo se noge racunaju, a kad covjek da gol glavom ponistava se jelNail for Real je napisao/la:Da mi zivot zavisi od toga, ja bih rekao da se samo noge racunaju.
Real je pomocu sudija dobio, nema sumnje. No, ako je takav trend da sudije guraju ekipe za titulu, onda je valjda i na nas dosao red.
Licemjeri se moraju prepoznat'.
Dobro se sjecam te utakmice i nedosudjenih penala za Chelsea...L-Train je napisao/la:Chelsea-Barcelona (5 penala-nijedan nije dosudnjen)YaSSaL je napisao/la:Onaj offside koji je Mallorci sviran, ravan je kriminalu kojim se zadnjih 20 godina bavi vlast nase napacene zemlje...
Ali protiv toga se ne moze, dzaba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.