FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek se ugledaju svi u ligi sta znaci postenje.
Sad pogurat Radnik i Slobodu da otkinu bodove.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
PREDAAAAAJ SE ŠTRUMFEEEEEE IZGUBIOOOOOOOO SI BOOOOOOOOOOOJ
Sreca pa nije Rustem igrao,za njega se nadam da se nece vratiti dok mi je Crnkica zao i zelio bih da ostane.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
'esi mi dobaaaarr???joker90 je napisao/la:Je li to danas ima neka tekma? S kim igramo?
VOLIM TE SARAJEVO !
SARAJEVO
- TobeYarabi
- Kontakt:
kakav dan za mene
povratak i pobjeda u derbiju..neprocjenjivo

povratak i pobjeda u derbiju..neprocjenjivo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
POD HITNO IZ KLUBA OTJERAT HEBIBOVICA, AUDIJA, SAIDA, I OVU DVOJICU DUŠEVNO BOLESNIH.
Praviti ekipu koja ce se posrati po ovaj mrtvoj ligi!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hahahahajaha nemoj opet da prekucavamo liguFrancescoTotti je napisao/la:POD HITNO IZ KLUBA OTJERAT HEBIBOVICA, AUDIJA, SAIDA, I OVU DVOJICU DUŠEVNO BOLESNIH.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ne mogu se otet dojmu da je Amer 5 puta korisniji na terenu od Ahmetovića. Sama činjenica da nema onih milion centaršuteva prema Ahmetu, nego se igra gradi kroz sredinu, je osvježavajuća. Al' kasno Marko na Kosovo stiže...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma kakvi, dovoljno mi je samo da ne gubimo na kosevu od krupa, metalegla i slicnih timova.Lik je napisao/la:Hahahahajaha nemoj opet da prekucavamo liguFrancescoTotti je napisao/la:POD HITNO IZ KLUBA OTJERAT HEBIBOVICA, AUDIJA, SAIDA, I OVU DVOJICU DUŠEVNO BOLESNIH.
Za Crnkića sam i prije ovog incidenta govorio da mislim da ide na kraju sezone.
Šteta za momka, prilično dobar igrač, i mislim da mu je Sarajevo bilo samo usputna stanica za neki inostrani klub.
Hebibović je dobar igrač, ali očito nije dobar sa glavom. Ne bih volio da se njega olako odreknemo. Naći mu dobrog psihologa, možda na hajr izađe
Ivetić

Šteta za momka, prilično dobar igrač, i mislim da mu je Sarajevo bilo samo usputna stanica za neki inostrani klub.
Hebibović je dobar igrač, ali očito nije dobar sa glavom. Ne bih volio da se njega olako odreknemo. Naći mu dobrog psihologa, možda na hajr izađe
Ivetić
Eto, na kraju ipak mala satisfakcija za nas, necu da krijem zadovoljstvo sto smo im izbili titulu na derbiju, u nekom scenariju vratili smo im za Zubandan.
Sto se tice naseg kluba, definitivno su potrebni rezovi na kraju sezone, prije svega u igrackom kadru. Znaci, otjerati Hebibovica, Crnkica, Rustemovica, Saida, Ahmetovica i Almira Bekica. Dovesti 2-3 ciljana pojacanja koji ce odmah uskociti u prvu postavu i uz ove ostale decke naredne sezone moramo napasti duplu. Zeljana ce se ugasit bez ovog miliona i ocekujem potpuni krah naredne sezone.
Sto se tice naseg kluba, definitivno su potrebni rezovi na kraju sezone, prije svega u igrackom kadru. Znaci, otjerati Hebibovica, Crnkica, Rustemovica, Saida, Ahmetovica i Almira Bekica. Dovesti 2-3 ciljana pojacanja koji ce odmah uskociti u prvu postavu i uz ove ostale decke naredne sezone moramo napasti duplu. Zeljana ce se ugasit bez ovog miliona i ocekujem potpuni krah naredne sezone.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bordobijeli
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Volim te Sarajevo . Cala majstore . da je bila pozitivnija atmosfera oko kluba i veca podrska uzeli bi beki trofej . al halalim sve za ovu pobjedu
- Evolution87
- Kontakt:
Cestitke momcima, vec polahko razmisljati o narednoj sezoni.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kako mi je puno srce, ne mogu to opisati rijecima. Imam osjecaj da cu poletjeti.
Cu' za Crnkica i Rustemovica, a kad je trebalo za Vedrana to nista. A patetike u pm. Iveticu suti, pametniji si.

Cu' za Crnkica i Rustemovica, a kad je trebalo za Vedrana to nista. A patetike u pm. Iveticu suti, pametniji si.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ne provaljuj se.rasavoje je napisao/la:Kako mi je puno srce, ne mogu to opisati rijecima. Imam osjecaj da cu poletjeti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Čestitke igračima i SŠ, pogotovu Mehmedu JANJOŠU koji se posrao na ublehu samprasa! 
Bravo ,i ja sam o tome razmisljao.skoroalen je napisao/la:Ne mogu se otet dojmu da je Amer 5 puta korisniji na terenu od Ahmetovića. Sama činjenica da nema onih milion centaršuteva prema Ahmetu, nego se igra gradi kroz sredinu, je osvježavajuća. Al' kasno Marko na Kosovo stiže...
Mnogo vise smo dobili na pokretljivosti i jednostavno sa Bekicem u spicu igramo drugacije prema napriijed skroz,
HEBIBA NE TJERATI NIKAKO..
FK SARAJEVO.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
PROČEPIT ĆE HEBIB ZA ONE KOJI GA VOLE
Po mom mišljenju, igrače koji su iznijeli sezonu pokušati zadržati, ove igrače koji nisu nikako igrali zamjeniti sa pojačanjima i eto dobre ekipe. Kraj priče.
PLAVOOOOOOOOOOO OKO PLAKALOOOOOOOOOOOOO JEEEE
Po mom mišljenju, igrače koji su iznijeli sezonu pokušati zadržati, ove igrače koji nisu nikako igrali zamjeniti sa pojačanjima i eto dobre ekipe. Kraj priče.
PLAVOOOOOOOOOOO OKO PLAKALOOOOOOOOOOOOO JEEEE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
+bodi123 je napisao/la:Eto, na kraju ipak mala satisfakcija za nas, necu da krijem zadovoljstvo sto smo im izbili titulu na derbiju, u nekom scenariju vratili smo im za Zubandan.
naravno ostaviti ovaj stručni štab i dati im novac za pojačanja za koja se ONI odluče!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.