DBR1987 je napisao/la:Ko nije otisao na tekmu dobro se za*eb'o !!!
Kakva utakmica ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PONOSAN NA FK Sarajevo, na sve igrace danas i Sš !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A mitomani i njihovi pokusaji destabilizacije ....i sva namjestanja se obila o glavu ...KARMA is a bitch !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Odoh ga otrest na ove mladiće.SiouxLukavac je napisao/la:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Aferim momcino! Vratices se ti nama jaci!!!SiouxLukavac je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
From the safe houseSiouxLukavac je napisao/la:
Slijepac mrtvi. nadam se da ga necu gledat sljedece sezone kao ni kolegu mu hebiba na drugoj strani. Sta mogu profulat to je za nepovjerovat
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
JER OVDJE NIJE NORMALAN, OD LJUBAVI, KO NE POLUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ovo nam je najbolja utakmica na Koševu ove sezone. Kakva borba, volja, snaga... hej, taj Slavko isforsiran s pričom o snazi i fizičkoj spremi a kod nas 13 momaka iznijelo sezonu, igrali non stop i pojeli komšinicu. Kadušić, Novaković i Ivetić najbolji ubjedljivo bili.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A jel mu ovo i na ajfonu utakmica ili se meni čini??

Šta bi na zapadu? Jesu li dobili po pič.ici? Hooligans west
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Vjerujes da i ja sad buljim u to i kontam hebo sebe pametnog nastiklo kablom mob na tvSiouxLukavac je napisao/la:A jel mu ovo i na ajfonu utakmica ili se meni čini??![]()
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
nukleusmember
- Kontakt:
je.bo vas kup
VVVBK
VVVBK
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ledesma je napisao/la:Šta bi na zapadu? Jesu li dobili po pič.ici? Hooligans west
Odvadi malo.FrancescoTotti je napisao/la:From the safe houseSiouxLukavac je napisao/la:![]()
![]()
Slijepac mrtvi. nadam se da ga necu gledat sljedece sezone kao ni kolegu mu hebiba na drugoj strani. Sta mogu profulat to je za nepovjerovat
FK SARAJEVO.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Koliko vidim, stariji samsung pa nije SmartTV i logično da će utakmicu htjeti gledati na večem ekranu, a očito mu mobitel podržava video out pomoću adaptera pa je pustio stream na mobitelu i spojio isti za TV i uživa! Šta je nejasno?DenchiNL je napisao/la:Vjerujes da i ja sad buljim u to i kontam hebo sebe pametnog nastiklo kablom mob na tvSiouxLukavac je napisao/la:A jel mu ovo i na ajfonu utakmica ili se meni čini??![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 20 maj 2017, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
scudetto89
- Kontakt:
Svaka cast nasim momcima ovo je bilo vrh vrhova nemam rijeci iskrene cestitke citavoj ekipi na celu sa calom !, komsije na aparatima hahah , jedino cime nisam zadovoljan je posjeta ne znam razlog ja sam sa posla ranije izasao da bih dosao, kad sam vidio koliko nas je bilo moglo je biti vise realno. Ali na stranu sve presretan sam, onako trebaju da igraju svako kolo ! Volim te Saraj'vooo !! 
04.10.2009 !
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
E vidiš nisam se tog sjetio. Reko da ne gleda i na telefonu utakmicu 
Fakat, kakva je bila tuča na zapadu ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
dobro crkicu je ono u listici doduse bio prvi takav promasaj, al hebib masi po dva tri puta onakvu priliku na jednoj utakmicimma_hz je napisao/la:Odvadi malo.FrancescoTotti je napisao/la:From the safe houseSiouxLukavac je napisao/la:![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- LegendKiller
- Kontakt:
Treba pohvaliti Istok Koševa, kakvo mećanje na kraju sa ovo šampioni, mećava mećanja!
Kakav mi problem sa realizacijom imamo to nije normalno. Sa boljom realizacijom mi bi se prošetali ligom. Da ne bi penala ostala bi 0.
Hvala momcima za partiju večeras, borba do zadnjeg i na kraju pobjeda nad anamonim! Izgleda da su mjere navijača ipak pozitivno djelovale na igrače.
Uživajmo u ovom momentu, ali ne duže, jer se moramo ozbiljno mobilizirati ako želimo iduće sezone napraviti iskorak.
Kakav mi problem sa realizacijom imamo to nije normalno. Sa boljom realizacijom mi bi se prošetali ligom. Da ne bi penala ostala bi 0.
Hvala momcima za partiju večeras, borba do zadnjeg i na kraju pobjeda nad anamonim! Izgleda da su mjere navijača ipak pozitivno djelovale na igrače.
Uživajmo u ovom momentu, ali ne duže, jer se moramo ozbiljno mobilizirati ako želimo iduće sezone napraviti iskorak.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, laznokrilo, Morpheus i 33 gosta.