Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Tako je, ja sam inače poznat po tome, da istučem 100,200 ljudi. Nikakav problem, ako imate vi u Oslu kakvih huligančića zovi da uletim u grupicu 
DD
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
Izvinut ćeš Menso nije kvazi bek. Njega je Maluda unazadio a Safet ga ubija u pojam stavljajući panja prije njega.Virtu4l je napisao/la:Kako bi nam on dobrodošao, uff... pun mi je više qrac Mujdže, Avdije, i svih desnih kvazi-bekova...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bolje da ne saljem slike....da vidis kako se to radi kad je derbi.Burundi je napisao/la:Tako je, ja sam inače poznat po tome, da istučem 100,200 ljudi. Nikakav problem, ako imate vi u Oslu kakvih huligančića zovi da uletim u grupicu
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Veliki talent evropskog nogometa, covjek koji je zavadio dvije nacije- Dennnnis Salannnovic, nije bio nikako u rosteru Atletica za Uefa U19 takmicenje sa svojim vrsnjacima.
Toliko o talentu
Toliko o talentu
Meni je ovaj momak samo porastao u očima. Lik je svjestan da nema šta tražiti u našoj reprezentaciji, jer nema kvalitet za istu. Da su bogdom Avdija, Tinček, Hadžić sličnog razmišljanja.L_blancos je napisao/la:Veliki talent evropskog nogometa, covjek koji je zavadio dvije nacije- Dennnnis Salannnovic, nije bio nikako u rosteru Atletica za Uefa U19 takmicenje sa svojim vrsnjacima.
Toliko o talentu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa nema potrebe da njih trojica tako razmisljaju kad apsolutno imaju mjesto u nasoj repki.......dok je papke tu..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma znam, njih ne bi ni Lihtenštajn. Zato se i drže k'o pijan plota ove reprezentacije, bar dok je panj na klupi, jer poslije im je nogara.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Adnan Curovic

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Šta ovo niko ne komentariše transfer velikog fudbalskog čarobnjaka Zeca u Rijeku. Odbio je mnoge ekipe iz "petice", radi Rijeke. A ovdje je predstavljan od pojedinih stručnjaka, kao velikan fudbala. 
Allez
- maximusdecimus
- Kontakt:
nema potrebe za ismijavanjem, Rijeka je nivo koji 90% djece u BiH koja treniraju fudbal nikad nece dosegnuti...da ne pricam da su beton za sve nase premijerligase 
- hogarstrasni
To je Zecu bolje nego da je potpisao za neki Tarabukspor.
HNL je laksi za igarti od Turske, a popularniji je medju menadzerima i lakse je iz HNL napraviti transfer .
Plus, igrace u Europa ligi i eto sanse da se ponovo dokaze.
Inace, bar meni, jedno od najvecih razocarenja posljednjih godina. Decko je proglasen za najboljeg igraca HNL, ima brzinu, sut, pristojnu tehniku, ja sam mislio da ce dogurati daleko.
HNL je laksi za igarti od Turske, a popularniji je medju menadzerima i lakse je iz HNL napraviti transfer .
Plus, igrace u Europa ligi i eto sanse da se ponovo dokaze.
Inace, bar meni, jedno od najvecih razocarenja posljednjih godina. Decko je proglasen za najboljeg igraca HNL, ima brzinu, sut, pristojnu tehniku, ja sam mislio da ce dogurati daleko.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Rijeka je u svim mogućim fudbalskim segmentima bolja ekipa od prosječnog Hajduka. Samo da napomenem da su dva igrača prosječnog Hajduka u prvom timu BiH, 
Ne sporim ja da je Rijeka tanak klub, već da su se o Zecu hvalospjevi pisali i da su se ljudi čudili što nije među 23! A na kraju završi u Rijeci.
I slažem se da je Rijeka za Hajduk sila trenutno.
Daleko od toga da su Avdija i TSS kalibar za reprezentaciju, a treba isto reći i za Zeca.
I slažem se da je Rijeka za Hajduk sila trenutno.
Daleko od toga da su Avdija i TSS kalibar za reprezentaciju, a treba isto reći i za Zeca.
Allez
- hogarstrasni
I to sto kazes, pozurili su da popljuju potencijalnog koji se ne dopada strucnjaku , a Rijeka je institucija za Hajduk , temelj reprezentacije.Neutral je napisao/la:Rijeka je u svim mogućim fudbalskim segmentima bolja ekipa od prosječnog Hajduka. Samo da napomenem da su dva igrača prosječnog Hajduka u prvom timu BiH,
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
Imperator98
- Kontakt:
Ne znam,je li ko primjetio ali je po Transfermarkt-u Raif Husic sada Bosančeros....!!!
Rijeka je odlican izbor Zeca.Rijeka je za pola klase bolji klub od Hajduka, Splita i Lokomotive. Ocekujem da bas on bude taj treci napadac. Pod uslovom naravno da povrati onu strau HNL formu kada je tamo rasturao u dresu Sibenika i kada su ga zeljeli svojevremeno i Dinamo i Hajduk. On mora tamo igrati samo spica nikakvog krilnog napadaca. U svakom slucaju napravio je pravi potez da je otisao iz Turske. Sretno Ermine. 
Po meni je najbolje da igra sekundu povucenije od Kramarica, odnosno odmah iza njega.Ajax je napisao/la:Rijeka je odlican izbor Zeca.Rijeka je za pola klase bolji klub od Hajduka, Splita i Lokomotive. Ocekujem da bas on bude taj treci napadac. Pod uslovom naravno da povrati onu strau HNL formu kada je tamo rasturao u dresu Sibenika i kada su ga zeljeli svojevremeno i Dinamo i Hajduk. On mora tamo igrati samo spica nikakvog krilnog napadaca. U svakom slucaju napravio je pravi potez da je otisao iz Turske. Sretno Ermine.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Evo po meni je to neki roster od 23 igraca na koji bi trebao racunat selektor (da li je to sad Pape ili neko treci). Naravno, pod uslovom da svi igraci srede dokumente i sportsko drzavljanstvo... ili bar na koje bi igrace ja racuno da sam selektor. (na stranu da sam mozda samo za nijansu bolji takticar od Papeta, znaci katastrofalan)
Golmani:
Asmir Begovic (Stoke City)
Jasmin Fejzic (VfR Aalen)
Jasmin Buric (Lech Posen)
Asmir je naravno broj jedan. Sad ne daj boze nekad bude povreda u pitanju ili neka duza pauza, tu je Jasmin Buric koji itekako ima kvalitet - po meni bar vise od jednog Fejzica koji bi ovdje sluzio kao treca opcija. Ovako Buric moze upoznat prije tog "Dana D" reprezentaciju, igrace, stil igre itd.
Odbrana:
Mensur Mujdza (FC Freiburg)
Ervin Zukanovic (Chievo Verona)
Dino Arslanagic (Standard Liege)
Sead Kolasinac (Schalke 04)
Toni Sunjic (Kuban Krasnodar)
Sejad Salihovic (TSG Hoffenheim)
Ermin Bicakcic (TSG Hoffenheim)
Dario Dumic (Brondby IF)
Realno, nemamo drugog igraca u odbrani sto bi bio druga opcija nakon Mensura, ali ipak ne bih zvao Avdiju, jer je realno ****. Ako zagusti, tu moze igrat Zukanovic, pa eto cak i Besic. Prvi stoperi po meni Arslanagic i Bicakcic, Salihovica sam uvrstio u odbranu, jer realno nema on vise mjesta u nasoj sredini terena, a ulogu kao bek je ispunio vecinom dobro. Toni Sunjic je taj treci stopper, mozda cak igra u odlicnoj formi u borbi za prvu postavu. (nesto kao sad na duzi period) Zdrava konkurencija ne skodi ni sekunde...ima ih svaka reprezentacija osim Bosne. Dario Dumic je prosao tu "stopersku skolu" u Premiershipu (Norwich)... za stopera je mlad (1990) i trenutno mu je Brondby kar.ina, inace bi bio vec u nekom pristojnom klubu van Danske. Priznajem, u zivotu mozda dvije utakmice Darija pogledao... svakako dvije vise nego sto je Safet pogledao Hadzica prije nego sto ga je zvao u repku.
Vezni Red:
Haris Medunjanin (Deportivo La Coruna)
Muhamed Besic (Everton)
Miralem Pjanic (AS Roma)
Semir Stilic (Wisla Cracow)
Izet Hajrovic (Werder Bremen)
Senad Lulic (Lazio Roma)
Sanjin Prcic (Rennes)
Mario Vrancic (Paderborn)
Tu nema puno pametovanja... Gojko, Radovac, Zolotic itd su blizu reprezentacije - ali svakako treba cekat dok se ne dokazu na nekom nivou na "duze staze". Besic i Pjanic svakako igraju, na krilu Hajrovic - jer je po meni tehnicki (ustvari u svakom segmentu) bolji od Lulica. Samo jedno krilo, jer ce se Vedad svakako opet na tu poziciju vracat. Za zadnju poziciju se "bore" ostali, znaci Stilic, Prcic i Vrancic.
Napad:
Edin Dzeko (Manchester City)
Vedad Ibisevic (VfB Stuttgart)
Milan Djuric (Cesena)
Muamer Tankovic (AZ Alkmaar)
Naravno, Dzeko i Vedo prve opcije. Djuric se vec pokazao kao igrac koji itekako moze bit u rosteru jedne ekipe iz Serie A, ipak Liga 5. Osim toga Djuric je po tipu napadaca prvi taj koji po nekom fizickom elemntu moze zamjenit Dzeku (1.99m). Da je jak u zracnom duelu pokazao nam je u mladoj reprezentacij. A sve i da mu Repka sluzi kao odskocna daska, zasto da ne? Ako je mogla sluzit Mikeliniu, Jakirevicu, Baianu, Kerkezu... A Tankovica pod hitno zvat, ima taj "x factor" u igri, bori se, brz je... jednostavno sa klupe mozda dosta toga pruzit - ma da i njegovo vrjieme dolazi uskoro... najkasnije kad Vedo napuni 33, 34 - pa cisto radi snage ne moze odigrat odlicnih 90min.
Golmani:
Asmir Begovic (Stoke City)
Jasmin Fejzic (VfR Aalen)
Jasmin Buric (Lech Posen)
Asmir je naravno broj jedan. Sad ne daj boze nekad bude povreda u pitanju ili neka duza pauza, tu je Jasmin Buric koji itekako ima kvalitet - po meni bar vise od jednog Fejzica koji bi ovdje sluzio kao treca opcija. Ovako Buric moze upoznat prije tog "Dana D" reprezentaciju, igrace, stil igre itd.
Odbrana:
Mensur Mujdza (FC Freiburg)
Ervin Zukanovic (Chievo Verona)
Dino Arslanagic (Standard Liege)
Sead Kolasinac (Schalke 04)
Toni Sunjic (Kuban Krasnodar)
Sejad Salihovic (TSG Hoffenheim)
Ermin Bicakcic (TSG Hoffenheim)
Dario Dumic (Brondby IF)
Realno, nemamo drugog igraca u odbrani sto bi bio druga opcija nakon Mensura, ali ipak ne bih zvao Avdiju, jer je realno ****. Ako zagusti, tu moze igrat Zukanovic, pa eto cak i Besic. Prvi stoperi po meni Arslanagic i Bicakcic, Salihovica sam uvrstio u odbranu, jer realno nema on vise mjesta u nasoj sredini terena, a ulogu kao bek je ispunio vecinom dobro. Toni Sunjic je taj treci stopper, mozda cak igra u odlicnoj formi u borbi za prvu postavu. (nesto kao sad na duzi period) Zdrava konkurencija ne skodi ni sekunde...ima ih svaka reprezentacija osim Bosne. Dario Dumic je prosao tu "stopersku skolu" u Premiershipu (Norwich)... za stopera je mlad (1990) i trenutno mu je Brondby kar.ina, inace bi bio vec u nekom pristojnom klubu van Danske. Priznajem, u zivotu mozda dvije utakmice Darija pogledao... svakako dvije vise nego sto je Safet pogledao Hadzica prije nego sto ga je zvao u repku.
Vezni Red:
Haris Medunjanin (Deportivo La Coruna)
Muhamed Besic (Everton)
Miralem Pjanic (AS Roma)
Semir Stilic (Wisla Cracow)
Izet Hajrovic (Werder Bremen)
Senad Lulic (Lazio Roma)
Sanjin Prcic (Rennes)
Mario Vrancic (Paderborn)
Tu nema puno pametovanja... Gojko, Radovac, Zolotic itd su blizu reprezentacije - ali svakako treba cekat dok se ne dokazu na nekom nivou na "duze staze". Besic i Pjanic svakako igraju, na krilu Hajrovic - jer je po meni tehnicki (ustvari u svakom segmentu) bolji od Lulica. Samo jedno krilo, jer ce se Vedad svakako opet na tu poziciju vracat. Za zadnju poziciju se "bore" ostali, znaci Stilic, Prcic i Vrancic.
Napad:
Edin Dzeko (Manchester City)
Vedad Ibisevic (VfB Stuttgart)
Milan Djuric (Cesena)
Muamer Tankovic (AZ Alkmaar)
Naravno, Dzeko i Vedo prve opcije. Djuric se vec pokazao kao igrac koji itekako moze bit u rosteru jedne ekipe iz Serie A, ipak Liga 5. Osim toga Djuric je po tipu napadaca prvi taj koji po nekom fizickom elemntu moze zamjenit Dzeku (1.99m). Da je jak u zracnom duelu pokazao nam je u mladoj reprezentacij. A sve i da mu Repka sluzi kao odskocna daska, zasto da ne? Ako je mogla sluzit Mikeliniu, Jakirevicu, Baianu, Kerkezu... A Tankovica pod hitno zvat, ima taj "x factor" u igri, bori se, brz je... jednostavno sa klupe mozda dosta toga pruzit - ma da i njegovo vrjieme dolazi uskoro... najkasnije kad Vedo napuni 33, 34 - pa cisto radi snage ne moze odigrat odlicnih 90min.
Zadnja izmjena: Amarinho, dana/u 17 sep 2014, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo sto si ti napiso treba kopirat i slat savezu na mail svaki dan po 12 puta, i teletu po 340 puta, da pozove ove igrace vjerovatno bi bili i prvi, a ovako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.