FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Još fali da kažete umjesto Edisa, Fedju da dovedemo slobodan je..
Gledaj kapitena. Legenda. Jedna je Aleksandar Kosoric!!!
Hulahopka je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:21Kad dodje Amerikanac treba vidjet da dovede Isanovica i žutog beka iako ne znam koje to. Vidjet još neku ekipu iz Druge lige Centsr da nas pojačaju.
Kako kod nas dovode igrace,pogledaju jednu utakmicu i to je to hahahahajajaa. Taj vam piše o sponzoru loži vas![]()
![]()
E brate, tvoji su ispali maloprije
Podrška za Sablju. Zasad i više nego što mislili osvojenih bodova. Oscilacija ima ali sve će doći na svoje. Pustit ga da radi par godina!! Samo jako Sablja samo jako Željo !
Kada je ždrijeb?
Daj nam Laktaše da se igramoo i da osvetimo “filijalu”
Daj nam Laktaše da se igramoo i da osvetimo “filijalu”
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
Mene baš iskreno zanima da li je neko upratio na treningu trojac koji si nabrojao, a koji grije klupu samo (mućaj, pašić, križevac i dodao bih jaganjca) i da li su malci baš toliko loši da ne dobiju jednu jedinu minutu?StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 okt 2022, 16:10Ne možeš sastaviti jer je stručnjak ubio Subašića, šilji qrac na Mekiću, svojim metodama udaljio Kočevića od kluba, Vegu zapostavio.
O Kobaševiću,Mućaju, Pašiću, Križevcu ne treba ni trošiti riječi, zaigrat će u januaru protiv Famosa na prijateljskoj.
Nikakvog tempiranja ni balansa.
Spržit će igrače kao što ih je spržio u prošlom mandatu, pa će svi biti krivi sem njega.
I ti bi vjerovao prije nekom laiku koji dodje na trening,nego trenerima u klubu? Jesi ozbiljan ili?Kova991 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 00:28Mene baš iskreno zanima da li je neko upratio na treningu trojac koji si nabrojao, a koji grije klupu samo (mućaj, pašić, križevac i dodao bih jaganjca) i da li su malci baš toliko loši da ne dobiju jednu jedinu minutu?StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 okt 2022, 16:10Ne možeš sastaviti jer je stručnjak ubio Subašića, šilji qrac na Mekiću, svojim metodama udaljio Kočevića od kluba, Vegu zapostavio.
O Kobaševiću,Mućaju, Pašiću, Križevcu ne treba ni trošiti riječi, zaigrat će u januaru protiv Famosa na prijateljskoj.
Spržit će igrače kao što ih je spržio u prošlom mandatu, pa će svi biti krivi sem njega.
-
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Oba su beka žuta hahaha. Jedan ima dužu kosu (Arnautovic).StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:04Eldar Sivac je žuti bek.Zeljo21 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 20:33Bas sam komentarisao maloprije, mislim da se prezivaju Durmis i Arnautovic njih dvojicu treba zaganjat pa neka ih mladi su..Mrcina1921 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 19:45ovog zutog beka celika sto se zajebava sa igracima torpeda odmah na zimu dovesti, svakako amaterske ugovore imaju
I da se razumijemo po meni su oba za PL.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Sretan rođendan sportskom direktoru, igraču i legendi našeg kluba, Samiru Bekriću!
Tuce sve najbolje.
Tuce sve najbolje.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Mrcina1921
legendo neka je sretan

Zato ti nastavi vjerovati nasim svjetskim trenerima koji guraju igrace kao sto su Beganovic, Vego itd dok na istim pozicijama postoje igraci koji su dosta mladji i sigurno istog kvaliteta U NAJMANJU RUKUHulahopka je napisao/la: ↑20 okt 2022, 07:38I ti bi vjerovao prije nekom laiku koji dodje na trening,nego trenerima u klubu? Jesi ozbiljan ili?Kova991 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 00:28Mene baš iskreno zanima da li je neko upratio na treningu trojac koji si nabrojao, a koji grije klupu samo (mućaj, pašić, križevac i dodao bih jaganjca) i da li su malci baš toliko loši da ne dobiju jednu jedinu minutu?StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 okt 2022, 16:10
Ne možeš sastaviti jer je stručnjak ubio Subašića, šilji qrac na Mekiću, svojim metodama udaljio Kočevića od kluba, Vegu zapostavio.
da mi je znat sta je Coca pomislio na kiks muftica 

FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- Mrcina1921
bekrić radi lavovski posao na mjestu sportskog direktora, jedva čekam zimski prelazni rok 

Jok eto tebi ću vjerovati koji nisi loptu sutnuo u zivotu..estufi98 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 12:36Zato ti nastavi vjerovati nasim svjetskim trenerima koji guraju igrace kao sto su Beganovic, Vego itd dok na istim pozicijama postoje igraci koji su dosta mladji i sigurno istog kvaliteta U NAJMANJU RUKU
Ovaj Muftić nije kvalitet ni za Prvu ligu FBiH a kamoli za Želju, ne znam da smo godinama goreg golmana imali, na stranu to što je mlad ali ovo meni nije za Želju, nadam se da griješim. Druga je stvar bila kod recimo Dujmovića, ali ovom se fakat i šansa daje i radi trenutno sa najboljim golmanom lige i sigurno najboljim trenerom golmana u BiH…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho