FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Danas u velikanu iz Platonove predstavljena nova pojacanja. Pored Galesica i Janjicica nove pridoslice su Karić, Mirković i Guberac.
Zeljko Vranjes ce na Zlatibor pored 5 ovih pojacanja povesti jos 19 fudbalera: Avdukic, Trkulja, Raspudić, Ojdanić, I. Danilovic, V. Danilovic, Puzigaca, Kukic, Delic, Dujakovic, Zekanovic, Kondic, Jagodic, Kunic, Radulovic, Radoja, Burazor, Djordjevic, Suzuki.
Najavljuju se jos neka pojacanja do pocetka priprema.
Zeljko Vranjes ce na Zlatibor pored 5 ovih pojacanja povesti jos 19 fudbalera: Avdukic, Trkulja, Raspudić, Ojdanić, I. Danilovic, V. Danilovic, Puzigaca, Kukic, Delic, Dujakovic, Zekanovic, Kondic, Jagodic, Kunic, Radulovic, Radoja, Burazor, Djordjevic, Suzuki.
Najavljuju se jos neka pojacanja do pocetka priprema.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Lijepo je vidjeti Borac opet na temi "Premijer Liga BiH"
Pojacanja stizu, sponzori se prikljucuju - mogla bi sezona biti uspjesna
Posto je povratnicka, nadam se jakom mjestu na sredini tabele kao uvod u narednu i borbu za Evropu 
Možete vi hladno mjesto Radnika u LzP, Široki vam ne bi trebao biti konkurencijadelko je napisao/la:Lijepo je vidjeti Borac opet na temi "Premijer Liga BiH"Pojacanja stizu, sponzori se prikljucuju - mogla bi sezona biti uspjesna
Posto je povratnicka, nadam se jakom mjestu na sredini tabele kao uvod u narednu i borbu za Evropu
Krupa moze da zaboravi ligu za prvaka a mozda cak i sloboda ako se ne pojaca i izgubi ordagica ...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Neka vam je sa srećom povratak. Naša liga treba jake timove, sljedeći je Velez aBd.
Vidim i 2-3 fina pojačanja, sa njima je moguća i borba za prvih 6. Sretno.
Vidim i 2-3 fina pojačanja, sa njima je moguća i borba za prvih 6. Sretno.
Sabrine mi moje!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Jel istina da vas je pojačao Ivica Guberac inače stari mu je milioner, najjači covjek u Kopru tako da možda i neku financijsku injekciju dobijete s te strane.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Jeste, juce potpisao ugovor i zvanicno predstavljen na pressu kao pojacanje.
Iskreno mene je razočaralo tjeranje Vuleta, a tačno se zna i zbog koga je otjeran.
Zbog koga?
Plavušana koji je "morao" igrati.
-
worchester
- Kontakt:
Taj plavusan u svako doba je ispred kise,burazora,radoje....tom malom ne treba nikakva protekcija vec se dijete samo izborilo za svoj status sto je i pokazao svojim partijama i golovima kada se pobjedjivalo sa 1:0.
Vule je sam kriv za ovo sto mu se desilo.u raspaloj ligi guras neke rekorde a znas ko ti hljeb daje i cije misljenje trebas da bar uzmes u razmatranje a ne da ih u startu odbijes! U stvari,prije pocetka polusezone je i sam pristao da kada razlika bude +10 isproba sve igrace da se vidi ko moze a ko ne jer isti qrac usao u pl sa 2,3 ili 20 bodova razlike.
Vule ce vremenom da shvati kakvu medvjedju uslugu sebi napravio kad vidi kako klub i bez njega napreduje i kako je mogo biti dio ozbiljne lrice za nase uslove samo da mu je ego bio malo manji.
U svakom slucaju ja vuletu zelim sve najbolje,meni je sasvim ok lik i zelim mu da ima uspjesnu trenersku karijeru
Vule je sam kriv za ovo sto mu se desilo.u raspaloj ligi guras neke rekorde a znas ko ti hljeb daje i cije misljenje trebas da bar uzmes u razmatranje a ne da ih u startu odbijes! U stvari,prije pocetka polusezone je i sam pristao da kada razlika bude +10 isproba sve igrace da se vidi ko moze a ko ne jer isti qrac usao u pl sa 2,3 ili 20 bodova razlike.
Vule ce vremenom da shvati kakvu medvjedju uslugu sebi napravio kad vidi kako klub i bez njega napreduje i kako je mogo biti dio ozbiljne lrice za nase uslove samo da mu je ego bio malo manji.
U svakom slucaju ja vuletu zelim sve najbolje,meni je sasvim ok lik i zelim mu da ima uspjesnu trenersku karijeru
U FK Borac odrzano je sinoc donatorsko vece. Prikupljeno je oko 300.000 km. Kabinet predsjednika RS donirao je 50.000 km, Vlada RS 100.000 km i Elektroprivreda RS 60.000 km. Zaista mi je drago sto je citava Republika stala iza Borca, naravno nadam se pomoci drzavnih institucija i drugim klubovima iz RS.

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Od 01.07. u prodaji ce biti sezonske karte za zapadnu tribinu.
Cijena ce biti 100 KM, vazice za sve utakmice a novitet je da ce se uz svaku kupljenu sezonsku dobiti i dres!
Po meni je ovo odlicna varijanta, u svakom slucaju bolje ne moze da se ponudi.
Oprema i ove sezone ce biti Diadora.
Cijena ce biti 100 KM, vazice za sve utakmice a novitet je da ce se uz svaku kupljenu sezonsku dobiti i dres!
Po meni je ovo odlicna varijanta, u svakom slucaju bolje ne moze da se ponudi.
Oprema i ove sezone ce biti Diadora.
Bravo za donatorsko!
Što se plavušana tiče, Vule je, pa 100 praznih, pa plavušan.
Što se plavušana tiče, Vule je, pa 100 praznih, pa plavušan.
-
veteran 1987
- Kontakt:
Vule ni po kom osnovu nije mogao da ostane jer ne posjeduje neophodnu licencu, dakle nema osnovnu potrebnu kvalifikaciju da vidi ekipu u PL i tu je kraj svakom daljnjem nagadjanju.
"JOŠ OD 1926"
- Orangina85
- Kontakt:
A na kojeg plavusana mislite?
Generalno sam slabo pratio Borac pa nisam previse upoznat sa desavanjima ali mi se cinio kao apsolutno ispravan potez uprave oko Vuleta. Cak je bilo neobicno onako transparentno iznosenje razloga zasto su ga smijenili i nekako nisu ostavili mjesta spekulacijama. Da se razumijemo Vuleta pravo gotivim.
Generalno sam slabo pratio Borac pa nisam previse upoznat sa desavanjima ali mi se cinio kao apsolutno ispravan potez uprave oko Vuleta. Cak je bilo neobicno onako transparentno iznosenje razloga zasto su ga smijenili i nekako nisu ostavili mjesta spekulacijama. Da se razumijemo Vuleta pravo gotivim.
na vladana danilovica.
-
worchester
- Kontakt:
Kako neki dan na presu rekose,po cemu je to vule legenda kluba? Igrac koji je ponikao u borcu kao i masa drugih igraca,igrac koji je bio placen kao i ostali i nije bio volonter,igrac koji nas je ispalio u zimskim pripremama kada smo se borili za sampiona pa samo iskoristio da ode sa borcem u tursku gdje ga je cekala cracovia s kojom je sve dogovorio iako su ga molili da ostanr do kraja sezone i pomogne!?
I ja vulwta gotivim,ali pricati o tome da je on u top 10 legendi kluba je bespredmentno.
Za ovo sto mu se desilo sam je kriv a da je bio pametan,pa da saradjuje sa ljudima iz kluba i period koji mu je potreban da dobije licencu iskoristi i da trenira juniore i na taj nacin ostane u klubu,docekao bi ponovo svoju sansu i vodio borac u pl
I ja vulwta gotivim,ali pricati o tome da je on u top 10 legendi kluba je bespredmentno.
Za ovo sto mu se desilo sam je kriv a da je bio pametan,pa da saradjuje sa ljudima iz kluba i period koji mu je potreban da dobije licencu iskoristi i da trenira juniore i na taj nacin ostane u klubu,docekao bi ponovo svoju sansu i vodio borac u pl
Slicnog sam misljenja, Vule je bio dobar igrac ali cim je vidio priliku - on je otisao u Poljsku - svakako nije i ne moze biti legenda klubaworchester je napisao/la:Kako neki dan na presu rekose,po cemu je to vule legenda kluba? Igrac koji je ponikao u borcu kao i masa drugih igraca,igrac koji je bio placen kao i ostali i nije bio volonter,igrac koji nas je ispalio u zimskim pripremama kada smo se borili za sampiona pa samo iskoristio da ode sa borcem u tursku gdje ga je cekala cracovia s kojom je sve dogovorio iako su ga molili da ostanr do kraja sezone i pomogne!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.