BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
oldtown1990
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
E ako i ovo prokocka...
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Nek se ubijeoldtown1990 je napisao/la:E ako i ovo prokocka...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
oldtown1990
- Kontakt:
Basesprit24 je napisao/la:Nek se ubijeoldtown1990 je napisao/la:E ako i ovo prokocka...
Ne moze bh tenis bez drame,to ide jedno uz drugo kao sipka i bubanj. 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Jedi ga zivog sadddddddddddd
Daj nam Taru da se igramo

Daj nam Taru da se igramo
- el-fighter
- Kontakt:
Ni na 5-1 i 40-0 u trecem setu nisam bio siguran da ce uzeti 
Ajde Mirza odigraj i ova 2 preostala meca kako Bog zapovijeda i onda da gledamo okrsaj Dzumhur-Basic u prvom kolu USO-a.
Ajde Mirza odigraj i ova 2 preostala meca kako Bog zapovijeda i onda da gledamo okrsaj Dzumhur-Basic u prvom kolu USO-a.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ko su mu mogući protivnici dalje?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
oldtown1990
- Kontakt:
Evo Donskoy pobijedi De Bakkera 7-5 7-5. U cetvrtak dobit Japanca pa se najvjerovatnije sa ovim Rusom potuci za MD.
Sljedeci je Taro Daniel iz Japana, a u finalu ili rus Donosky ili Bjelorus IgnatikFaraonTM je napisao/la:Ko su mu mogući protivnici dalje?
Nije mu loš žrijeb, ako bude pravi može igrati sa svom trojicom sigurno.esprit24 je napisao/la:Sljedeci je Taro Daniel iz Japana, a u finalu ili rus Donosky ili Bjelorus IgnatikFaraonTM je napisao/la:Ko su mu mogući protivnici dalje?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Uhh, proslo je prvo kolo, sada protiv Daniela starog znanca, dvaput se sastajali(oba puta na sljaci) 1-1 u medjusobnim duelima, da vidimo kako ce to izgledat na hardu. U svakom slucaju nas teniser u tom mecu ne bi smio sebi priustiti luksuz da ima pad kao u mecu protiv Hemeryja, jer je japanac usudit cu se reci barem level vise iznad francuza. Prilikom meca u Njemackoj pozelio sam bas na ovoj temi da se Mirza sastane sa kamikazom na brzoj podlozi i da ga siluje. Nadam se da ce se to u cetvrtak i dogoditi 
Nije meni taro za harda nikako . Servis mu je ala dzumi trebao bi mirza lagano do finala kvalifikacija , zreo je za md nadam se da ce uspjeti... Valjda i aldin moze proc jedno kolo ...
Ko živi blizu Banja Luke ove godine će moći uživo gledati Travera, Marcela Granollersa, Lorenzija... na čuvenom Challengeru
btw. Bra'o Miki, nismo ni sumnjali

btw. Bra'o Miki, nismo ni sumnjali
Rutinska pobjeda, trebalo bi da je bolji od Tara na tvrdoj...on je bas klasicni prasinar
Bravo za Mirzu, ocito ima problem u glavi jer onakva oscilacija u prvom setu, a zatim povratak u drugom, pa rasturanje u trecem. Da sredi glavu mogao bi uci u MD. Sto se tice Tara, kao sto @sminkos rece klasicni prasinar, ali ono sto mi je zaparalo oci je pobjeda nad Dustovom prije 10-tak dana u Americi na hardu, sto ne treba podcjenjivati iako je Dustom u nikakvoj formi.
Ako Mirza ne bude imao oscilacija sigurno je da moze preko Japanca, posebno jer ga je dobio i na prasini, ali ako bude kao u kvalama Wimbledona, tad Mirzoni nema sanse, dakle sve je do njegove glave. Idemo macko.
Danas Aldinu progniziram lagani poraz, gdje bi osvajanje seta bilo podvig.
Ako Mirza ne bude imao oscilacija sigurno je da moze preko Japanca, posebno jer ga je dobio i na prasini, ali ako bude kao u kvalama Wimbledona, tad Mirzoni nema sanse, dakle sve je do njegove glave. Idemo macko.
Danas Aldinu progniziram lagani poraz, gdje bi osvajanje seta bilo podvig.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ocekivano, bravo Mirza, ali sam ipak isao spavati tek kada je osvojio posljednji poen. Samouvjereno je pokazao Francuzu gdje je ko-izvoli, decko, siroko ti polja i doline Provanse. Jedino me iznenadio s porazom u TB. Mislim da je do sinoc s 20:3 ako ne Top 10 na ATP Tour-u, ono garant Top 20 s tako dobrim rezultatom u trinaestoj igri. Steta da je to malo pokvario. Vjerovatno ga jurnjava od 0:5 iscrpila pa je zato sjajan rezultat u trecem setu vrijedniji.
Vidi se zrelija igra i iskorak koji se trebao desiti prije tri godine i to je jedan novi teniser koji jurisa ka Top 100, sasvim sigurno.
Japanac? Cudno da on preferira zemlju kad je pravi Amerikanac (samo mati Japanka), a tek izabrao Japan zbog bolje love i tretmana kad vec moze, nesto kao nas Seo Kolasinac, ali ga trening u Valensiji okrenuo zemlji. Mislim da umije i na betonu, iako bi ovo Mirza morao dobiti u dva seta, i jos podebljati novcanik i skoknuti na ATP listi. Potajno se nadam veceras maloj senzaciji iz porodice Setkic, danas oko 20 sati, kad budu napustali teren!
Vidi se zrelija igra i iskorak koji se trebao desiti prije tri godine i to je jedan novi teniser koji jurisa ka Top 100, sasvim sigurno.
Japanac? Cudno da on preferira zemlju kad je pravi Amerikanac (samo mati Japanka), a tek izabrao Japan zbog bolje love i tretmana kad vec moze, nesto kao nas Seo Kolasinac, ali ga trening u Valensiji okrenuo zemlji. Mislim da umije i na betonu, iako bi ovo Mirza morao dobiti u dva seta, i jos podebljati novcanik i skoknuti na ATP listi. Potajno se nadam veceras maloj senzaciji iz porodice Setkic, danas oko 20 sati, kad budu napustali teren!
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 26 avg 2015, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zna Taro biti opasan i na hardu,imao je finale celendzera na tvrdoj podlozi,mirza ce morati biti na svom maksimalnom nivou,svako opustanje kao sinoc bi ga moglo skupo kostati,valjda nastavi igru kao iz treceg seta,u tom slucaju japanac nema sta traziti.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
i nishokiri je igrao pod americkom zastavom u doba amera delica , sjecam se jednom su igrali na amerovom kolledju gdje se odrzavao chellenger i amer uzme nishokirija 2:1 .. dosta ima stranaca gdje idu na koledj i treniraju , najbolji uzimaju zastave usa .. a koledj je na floridi ..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nakon što je servis izgubio u 2. setu otišao sam spavat. Bravo. Vidim da je 5-0 stigao i odveo u TB, trebao je taj set uzeti. Bitno je da je pobjedio, odlično je ovo što ima dan odmora. Taro se mora dobit, pimpler teže vrste. Vidjelo se i na onom turniru na šljaci dok je Mirza udarao a ne gurao lopticu Taro nije mogao puno toga. Favorit je, samo me strah da ne ponovi meč kao potiv Smitha, realno ima dobru šansu za MD, jest Donskoy u dobroj formi ali i Mirza je.
EDIT. S tim da je prošle godine prošao u MD iz kvala i u 1. kolu je zaustavljen od Raonića.
QR1: Kuznetsov 4-6 7-6(7) 6-1
QR2: Andorić 6-2 2-6 6-1
QR3: Polansky 4-6 7-5 6-3
R128: Raonić 3-6 2-6 6-7(1)
EDIT. S tim da je prošle godine prošao u MD iz kvala i u 1. kolu je zaustavljen od Raonića.
QR1: Kuznetsov 4-6 7-6(7) 6-1
QR2: Andorić 6-2 2-6 6-1
QR3: Polansky 4-6 7-5 6-3
R128: Raonić 3-6 2-6 6-7(1)
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.