AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
sto se tice Sakhoa,Roma je pesimisticna kada je u pitanju njegov dolazak.Za sada Mamadou je najblizi Liverpoolu...Jeste da nam je potreban stoper ali onda ne vidim sstvarno ko bi na klupu mogao Zapata-Mexes,ili taj neki novi stoper,tako da...za klupu imaju Zaccarda,Silvestrea i Boneru (strasnog)
kada se oporavi...Sto se tice Honde ne ulijeva mi bas neku nadu da bi mogao sada doci,pored svih tih silnih nadjanja,pregovaranja,i sada da dodje,zvuci nelogicno bar meni...Eh sad jedina imena koja ostaju u opticaju su Astori i Honda,ili ako celo ne izvuce nekog novog u krupni plan....Sto se tice Astorija,i to je nerealno ocekivati,s obzirom da je Cagliari odbio 12 mil eura od Napolija,i prije par dana predsjednik Cagliarija Cellino je izjavio da je za njih mercato zavrsen,sto se tice odlazaka i dolazak

- Titova-Juga
- Kontakt:
Svaka cast pojedincima na uzaludnom optimizu, al ovo je prevrsilo svaku j mjeru.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Od Astorija nista, l'pool zagrizao za Sakhu a Kristijan u totenhemu. Samo jos da Hondu da neko pokupi i bomba.
A vidi sad i Matri, nigdje veze.
A vidi sad i Matri, nigdje veze.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Fantasista
- Kontakt:
Sakho sada najbliži Liverpoolu koji je poslao ponudu za igrača.
Za Matria još nije dogovoreno, iz Juventusa traže 12 mil.
Za Matria još nije dogovoreno, iz Juventusa traže 12 mil.
Ko bi mogao na klupu ? Zapata naravno.
Sakho-Mexes bi bili dobar tandem, pravo osvjezenje i stabilnost u odbrani. Realno, mi boljeg od Sakhoa necemo naci, svi iole dobri stoperi su se uhljebili u dobrim ekipama, a kako stvari stoje, uspjet ce sjebati i njegov transfer.
Sredina puca od kreativnosti i dobrih igraca, ali ne, nama ne trebaju tu igraci.
Sjebase Eriksena, sjebase Hondu, cigancili su se oko samo milion eura, povuci-potegni i na kraju ku*ac od ovce.
Ali naravno, za prijeko potrebnog Matrija se ima novaca, i to ni manje ni vise 12 miliona. Taman da komsijama za ovog "vrsnog" napadaca isplatimo Tevezov dolazak za kojeg je im je takodjer bilo "previse" dati 12 milki.
Bravo uprava, bravo.
Sakho-Mexes bi bili dobar tandem, pravo osvjezenje i stabilnost u odbrani. Realno, mi boljeg od Sakhoa necemo naci, svi iole dobri stoperi su se uhljebili u dobrim ekipama, a kako stvari stoje, uspjet ce sjebati i njegov transfer.
Sredina puca od kreativnosti i dobrih igraca, ali ne, nama ne trebaju tu igraci.

Sjebase Eriksena, sjebase Hondu, cigancili su se oko samo milion eura, povuci-potegni i na kraju ku*ac od ovce.
Ali naravno, za prijeko potrebnog Matrija se ima novaca, i to ni manje ni vise 12 miliona. Taman da komsijama za ovog "vrsnog" napadaca isplatimo Tevezov dolazak za kojeg je im je takodjer bilo "previse" dati 12 milki.
Bravo uprava, bravo.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Ev procitah na fb
danas u Monte Carlu će se Gaiani sastati sa predstavnicima CSKA u vezi Honde, hajde vise napokon dovedite ga..

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tu ce se vjerovatno dosta razgovarati o mogucim transferima Milana do kraja ovog prelaznog roka.Silvio Berlusconi, Allegri, Galliani and Barbara Berlusconi will have a meeting at 18:00 CET at Berlusconi's villa in Arcore.
Barbara Berlusconi: "The transfer market? I think that we need a striker."
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
treba njoj da ne kazem sta
:D
ajd jos malo pa da vidimo ko ce nam zapasti u LP

ajd jos malo pa da vidimo ko ce nam zapasti u LP

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja bih. To jednostavno nije dovoljno. Treba još jedan veznjak i štoper. Bez toga, nema šanse za bolju igru. Curva Sud je poslala jasnu poruku. Pristao bih jedino da dva od tri igrača dovedu sad, a trećeg u januaru.francobaresi je napisao/la:Keisuke + Matri i niko se ne bi bunio
Evo jedan od osnovnih razloga zašto se žene ne bi trebale petljati u nogomet.meho-medo je napisao/la:Barbara Berlusconi: "The transfer market? I think that we need a striker."
Bez obzira na pobjedu (svaka čast momcima, zasluženo, PSV je u potpunosti nadigran), žao mi je što su se Allegri šalio o ostavci. Da je bogdom bio ozbiljan.
On je nula od trenera, da nema toliko sreće i par WC igrača u timu vraga bi dočekao ovoliko na klupi Milana. Noćas su mu Abbiati, Balotelli, KPB i El Shaarawy spasili guzicu.
Mislim da je on jedini trener u Ligama petice koji igra s dva destruktivca u veznom redu, koji traži da svi igrači stoje iza lopte kad je protivnik posjeduje, dakle samo da se brane i da ne vrše pritisak, i kojem tim jedino može šansu napraviti preko krila. Tragikomedija.
Evo zašto sam govorio da bih radije žrtvovao CL da ovi napuste klub. A pojedinci opet slijepo povjerovaše da će biti pojačanja u slučaju prolaza.

Što se tiče žrijeba, po običaju dobivamo najjaču i najzayebaniju grupu. Ne pamtim kad je Milan ima sreće kod izvlačenja parova, bilo grupnih bilo za knock-out fazu.
- Fantasista
- Kontakt:
Danas će Umberto Gandini da se sastane sa predsjednikom Cska u Montecarlu.
Ovo samo u Milanu ima, 5 dana do kraja transfer roka čelni ljudi kluba prave sastanak i dogovaraju se o mogućim pojačanjima.
Ovo samo u Milanu ima, 5 dana do kraja transfer roka čelni ljudi kluba prave sastanak i dogovaraju se o mogućim pojačanjima.
Pa dosad vagali situaciju, mora se dobro promisliti šta treba timu. Što bi žurio kada možeš u posljednjih par sati dovesti "zvijezdu" pa da ti se navijači dive kako si majstor mercataFantasista je napisao/la:Danas će Umberto Gandini da se sastane sa predsjednikom Cska u Montecarlu.

Je*o ih caca vise, osjecam bijes i razocarenje u istom momentu. Taman se covjek ponada da su se opametili i da ce dovesti nesto normalno, ali mi dolazak o Matriju razbija sve iluzije.
Do ponedjeljka vise ni rijec o transferima necu procitati, nek se tjeraju u onu stvar, nisam ja svoje zivce na putu nasao.
Sto se Matrija tice, bog sami zna ko njega uopste i trazi. Prvo je to bio Allegri, poslije da nije on, a evo sad se i Barbara oglasuje. Sve sami znalci izgleda u klubu ...
https://twitter.com/Andreapetagna" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovaj mali Petagna je kralj, retweetao je tweet ( koji samo izrazi
) #NoMatri. A sinoc je i faraon nesto pomenuo u stilu da ne treba napadac i da imamo Paca. Samo tako malci, borite se protiv ovog zla. 
Do ponedjeljka vise ni rijec o transferima necu procitati, nek se tjeraju u onu stvar, nisam ja svoje zivce na putu nasao.

Sto se Matrija tice, bog sami zna ko njega uopste i trazi. Prvo je to bio Allegri, poslije da nije on, a evo sad se i Barbara oglasuje. Sve sami znalci izgleda u klubu ...

https://twitter.com/Andreapetagna" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovaj mali Petagna je kralj, retweetao je tweet ( koji samo izrazi

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- crvenocrni
- Kontakt:
Doslo je se izgleda do te mjere da bi neki ovdje bili zadovoljni sa Matrijem i Hondom
. Eto sta mocnici rade od ovog Milana. Od Honde napravise kao da bi to bio pun pogodak a ne neko prosjecno pojacanje i nista vise. Za Matrija necu vise ni da govorim, pogotovo ovolike pare dati to je za mene KATASTROFA. Pogotovo kao sto neki ovdje rekose kako se cigancilo za neke 10 puta bolje igrace i sad odjednom Matri za 10-12 miliona. Ovdje je.e lud zbunjenog. Boze sacuvaj 
P.S.
Sve hocu nista da ne komentarisem ali nemogu...

P.S.
Sve hocu nista da ne komentarisem ali nemogu...
Figo...
Opet Barcelona, pa koji je ovo qrac više.
Opet Barcelona, pa koji je ovo qrac više.

- muha milanez
- Kontakt:
Vi i barca se volite nema sta... Ovo je fakat stimaljka... Nemoguce da vas oni uvijek zapadnu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nek je malo 

ma daj ba. bo ga hljeb. pa dokad vise ovakve nafake da imamo.. jesmo kurate srece nema sta 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.