ali ono sinoc j klasicni kriminala i nikad barci ni blizu nije tako nesto navuceno, cak ni u utakmici protiv celzija, nijedna situacija nije bila ni priblizno jasna, a da ne govorimo da nam je navuceno protiv vas nekad ovako ocigledno
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ali @Romariooo uspijeva situaciju Chelsea - Barcelona izjednačit sa onom sinoć i reći da je ono sinoć bilo gore
.. Nevjerovatno
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Bernabéu
- Kontakt:
Igru briši, bodove piši.
Naime, oduvijek smo igrali veoma teške susrete u gostima sa Mallorcom koja nam je uvijek zadavala velike probleme. I sinoć je to bio slučaj, te smo došli do 3 boda preko jednog od najvećih otkrića ove sezone Callejona koji je jednim perfektnim pogotkom zadržao Real na +8 bodova prednosti naspram Barcelone.
Večeras gledat' meč Barca-Betis u nadi da će kiksati, mada će biti vrlo teško.
Naime, oduvijek smo igrali veoma teške susrete u gostima sa Mallorcom koja nam je uvijek zadavala velike probleme. I sinoć je to bio slučaj, te smo došli do 3 boda preko jednog od najvećih otkrića ove sezone Callejona koji je jednim perfektnim pogotkom zadržao Real na +8 bodova prednosti naspram Barcelone.
Večeras gledat' meč Barca-Betis u nadi da će kiksati, mada će biti vrlo teško.
Zadnja izmjena: Bernabéu, dana/u 15 jan 2012, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
pa o tome ti pricam,isti ste.PatrickBateman je napisao/la:zanimljiva izjava od ljudi koji su citavu polusezonu spominjali crvene kartone Pepea i Arbeloe.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@Romariooo
Uranio si jaro sa ocajavanjem, ima jos vremena
Greska definitivno, al nerealna tvrdnja da je linijski sudac svjesno napravio previd. Pogledaj ponovo snimku " onclick="window.open(this.href);return false; na 1:10
Covjek je u djelicu sekunde napravio nekoliko metara razlike, pritom je lopta upucena nekih 20-30m dalje, ovo 80% sudaca ne bi stiglo ispravno procijenit. Klasicni kriminal i navlacenje...
Uranio si jaro sa ocajavanjem, ima jos vremena
Greska definitivno, al nerealna tvrdnja da je linijski sudac svjesno napravio previd. Pogledaj ponovo snimku " onclick="window.open(this.href);return false; na 1:10
Covjek je u djelicu sekunde napravio nekoliko metara razlike, pritom je lopta upucena nekih 20-30m dalje, ovo 80% sudaca ne bi stiglo ispravno procijenit. Klasicni kriminal i navlacenje...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nikad neću zaboravit 10 zadnjih kola te sezone
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nikad neću zaboravit 10 zadnjih kola te sezone
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Barca je favorit al svi se nadamo iznenadjenjuSaurman je napisao/la:Koja su nadanja pred novi El Classico
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Nakon dugo vremena pritisak nije samo na Realu.
jer helem liga izmice barceloni i sami su svjesni,dok opet Mou prebacuje pritisak govoreci kako kup nije bitan kao liga jer su ga osvojili prosle godine...
a opet,jedna ce se dobit bem ti zivot
jer helem liga izmice barceloni i sami su svjesni,dok opet Mou prebacuje pritisak govoreci kako kup nije bitan kao liga jer su ga osvojili prosle godine...
a opet,jedna ce se dobit bem ti zivot
- Bernabéu
- Kontakt:
Kada gledamo trenutnu formu Real se nalazi u boljoj situaciji, ali mi smo se dovoljno puta opekli tako da za nas ovakvo pravilo uopšte ne postoji. Barca je odlična momčad i njih stavljam kao favorita u ovome dvomeču.Saurman je napisao/la:Koja su nadanja pred novi El Classico
Forma u ovakavim duelima ne igra nikakvu ulogu,to nam je Barca pokazala u zanjem mecu.Kako igramo zadnjih godina protiv Barce realno je reci da su oni favoriti 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma kakva forma bolan.Real na guzove dobio i Granadu i obje tekme protiv Malage i Mallorcu,znaci zadnje tekme.Bernabéu je napisao/la:Kada gledamo trenutnu formu Real se nalazi u boljoj situaciji, ali mi smo se dovoljno puta opekli tako da za nas ovakvo pravilo uopšte ne postoji. Barca je odlična momčad i njih stavljam kao favorita u ovome dvomeču.Saurman je napisao/la:Koja su nadanja pred novi El Classico
Mozda malo pretjerujem ali nijedna tekma nije dobijena lagano.Prva puluvremena u svih ovih tekmi su bila ocajna,katastrofalna.
Uvijek sam bio optimista ali sad sam nekako... nezz,bas zbog te forme.
Pred ovaj zadnji duel s Barcom smo imali nezz 20 uzastopnih pobjeda i opet smo izgubili.
Ali Mou je Mou.Siguran sam da je on izvukao mnogo korisnih zakljucaka iz tih medjusobnih duela kao i iz ovih Barcinih kikseva.
Moja malenkost daje prednost Barci.
Sretno zmajevi!!
Btw u utakmici Barcelona-Real, uvijek dajem prednost Barci, zbog komplexa igrača Real Madrida 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Bernabéu
- Kontakt:
Još jednom, RESPECT za guerrera del Real Madrid...
Važan gol, jako važan protiv Mallorce
Možda se pokaže i presudnim za titulu...
[youtube][/youtube]
Važan gol, jako važan protiv Mallorce
Možda se pokaže i presudnim za titulu...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ocaj zivi
Ocaj zivi
Kako elegantno izvodi aut 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
No.MARCELO je napisao/la:Imal` istine u ovome da Pepe nece igrati El-Clasico?
Al' bi bilo dobro da imaRaul_64 je napisao/la:No.MARCELO je napisao/la:Imal` istine u ovome da Pepe nece igrati El-Clasico?
Ne gine mu crveni
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Bernabéu
- Kontakt:
Što se tiče naredne sezone mišljenja sam kako će se desiti nekoliko promjena u klubu.
Canales, Sarabia, Garay IN
Albiol, Kaka-nažalost, Hamo OUT
- Bane Madridista
- Kontakt:
Slazem se sa ovim,samo sto je Garay nazalost prodat Benfici,pa se nece vratiti.Bernabéu je napisao/la:Što se tiče naredne sezone mišljenja sam kako će se desiti nekoliko promjena u klubu.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.