PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Muha ko ukra titulu undisputed championa?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zrinjski do titule max ispostovati, u Tuzli predzadnje kolo osakatiti im Zebu i Sarica. Zrinjski prvak a Radnik kup. Abd 
i meni je dosad smetao naziv DIVOVI, ali sad se vidi da je ustvari pravi naziv za nas..Mi jesmo DIVOVI za sve ostale zajedno..Pa vidite da kad mi izgubimo, svi drugi svrsavaju od srece..Znamo da smo najbolji i najveci, i znamo da svi pucate od ljubomore al jbg strpite se malo, za jedno 100 godina vi cete biti veliki kao mi sada..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Izgleda da im je došla konekcija. 

Lakoste je napisao/la:Zrinjski do titule max ispostovati, u Tuzli predzadnje kolo osakatiti im Zebu i Sarica. Zrinjski prvak a Radnik kup. Abd
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Što avatar promijeni?FrancescoTotti je napisao/la: Realno, mi kolektivno kmecimo cijelu sezonu... Tako da ne vidim neku razliku sad?
Mi ako ne izborimo europu ,sto po svemu sudeci i necemo, ide se u neke promjene u klubu. I to je jedino dobro sto vidim u cijeloj ovoj sezoni.
I da, jedan tip, ne sladite se na tudjoj mucikarma je fakat kucka
Opet reorganizacija, ne valja kad do toga dolazi svake sezone, znači da nešto ne štima unutra, ne vjerujem da je tu do igrača. Da li bi i Dinin odlazak nešto promijenio teško je reći. Stvarno ne mogu da dokučim, vi bolje znate sigurno, u čemu je problem, pa sve moguće uvjete imate da napravite silu od ekipe...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sreća nisu svi svršavali kad je Željo ispao od Slobode u KupuRinuka je napisao/la:i meni je dosad smetao naziv DIVOVI, ali sad se vidi da je ustvari pravi naziv za nas..Mi jesmo DIVOVI za sve ostale zajedno..Pa vidite da kad mi izgubimo, svi drugi svrsavaju od srece..Znamo da smo najbolji i najveci, i znamo da svi pucate od ljubomore al jbg strpite se malo, za jedno 100 godina vi cete biti veliki kao mi sada..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cuj, divovi...
Jel to Benjamin izmislio nadimak? Onaj sto kaze da je Zeljo- Videoton najvaznija utakmica u historiji Sarajeva? 
Je.bo te ti izasao zadnji iz rupe.Lakoste je napisao/la:Yebem Zeljakana i Slobodu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovo treba preformulisati, ovako ispade da su nekad osvojili nesto, prije 96 god. Treba staviti, cekamo na trofej Slobode...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Sto bi Tuzlaci rekli: Koooo jee peeeti??
koe peeeeeti
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Čitav vijek timarenja drugih, brate slatki. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Titulaaa alee titula alee.
Hajde Celo karaj ih ne moramo mi u Evropu otici!!!!!
Mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ma nije do igrača, nisu oni krivi što ne znaju bolje. Problem je u onome ko ih selektira i ko ih dovodi u klub, jbg ne mogu se očekivati neki rezultati a u najjačoj postavi ti igraju Bekići, Okić, Mihojević na zadnjem veznom...wobly92 je napisao/la:Što avatar promijeni?FrancescoTotti je napisao/la: Realno, mi kolektivno kmecimo cijelu sezonu... Tako da ne vidim neku razliku sad?
Mi ako ne izborimo europu ,sto po svemu sudeci i necemo, ide se u neke promjene u klubu. I to je jedino dobro sto vidim u cijeloj ovoj sezoni.
I da, jedan tip, ne sladite se na tudjoj mucikarma je fakat kucka
![]()
Opet reorganizacija, ne valja kad do toga dolazi svake sezone, znači da nešto ne štima unutra, ne vjerujem da je tu do igrača. Da li bi i Dinin odlazak nešto promijenio teško je reći. Stvarno ne mogu da dokučim, vi bolje znate sigurno, u čemu je problem, pa sve moguće uvjete imate da napravite silu od ekipe...
Nešto slično kao Željo jesenas samo što je ogromna razlika u tome da Sarajevo zadnjih godina stagnira a Željo raste zato i jeste nekako drugačije raspoloženje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evo majstora sto je furao navijace Slobode da ce Harba doci kod nas, a sad su komentari da Harba hodati ne znaLakoste je napisao/la:Titulaaa alee titula alee.
Nad tobom sunce najljepše sja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Gledaj ih što u čoporu uletiše i naoruzani do zuba udariše po jadnim Tuzlacima. 
Jeste bizarno, ali izgleda da u ovoj vezi ona njega je.be.joker90 je napisao/la:Bar je negdje jucer Zeljo primao(nadam se)![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ma nećemo mi u Evropu i da uzmemo kup ili budemo u top 3. Nema reprograma, proš'o rok, a i nećemo licencu dobit zar si zaboravio?Lakoste je napisao/la:Titulaaa alee titula alee.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zavrsena misija TottiFrancescoTotti je napisao/la:Muha ko ukra titulu undisputed championa?![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.