Naravno da će biti...

Ide Ljuba životom...svirajte mi za željanu
DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:44Naravno da će biti...
Ide Ljuba životom...svirajte mi za željanu![]()
![]()
Što si nervozan?
Ajlah je retardiran generalno
Stalo se na noge
Do derbija su redovni u bosmalu bili na rucku sad nesto i ne dolaze toliko izgleda da korpa i glovo deru biznis ovih dana..
Mešetar u rangu Vice Zeljkovića i Zvezdana Terzića, Zdravko Mamić za sirotinju. Dugo će se pamtiti utakmica u Trebinju i finale Kupa protiv Širokog Brijega, kao i sudijski poguranci koje su imali tokom njegovog mandata prije 15-ak godina.jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:20Amar Osim nije trener on je najveci trener ove lige i jedan od najvecih sportskih radnika na ovim prostorima te član legendarne porodice. Legenda i institucija i moj dobar prijatelj. I niko mi ne moze na svijetu zabranit da ga citiram. To sto ste ga se vi javno odrekli tim bolje.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:16A brate, izvlacis izjave nasih trenera. Je li moguce da se toliko prati Zeljo i sve oko Zelje?jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:12Zabiješ im 4 gola , u zadnjih 7 utakmica od 21 bod imaju 3. Ja bih se deaktivirao bar dok nekog cajnoslu ne dobijemo.
“Ne možeš izgubit pet utakmica ako nisi slab. Možete malo sudija zeznuti jednu dvije, nesreću jednu dvije, ali pričamo o bh. ligi o Želji, klubu koji ima tradiciju, koji ima igrače koji treniraju na dobrim terenima i dobrim uslovima. Ako izgubiš pet put znači da si slab. Sve je ovo okej, nesreća, ali očigledno si slab. Zvijezda 09 nije pet puta izgubila nikad, GOŠK koji je ispao iz lige nije izgubio 5 zaredom. Mi smo izgubili pet. Treba se potrudit pa izgubiti pet. Baš onako da se svojski potrudiš. Nije sramota reći da si slab, sramota je misliti da si dobar kad si slab. Rezultat pokazuje sve” - gospodin Amar Osim
Nerijetko ga citiram i ovo sto govori na kafama, sijelima u Imidžu nego ne skontate.
Ne spominjem grupu nego jedinku, pojedinca. Odmori malo, prespavaj.sakahuligana je napisao/la: ↑13 dec 2025, 22:54hahaha da da mi smo jedina grupa koja zna za to na Sjeveru toga nema ahhahahaha e cirkus ste
Ugasi ga brat...mnon46 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 22:54Ne spominjem grupu nego jedinku, pojedinca. Odmori malo, prespavaj.sakahuligana je napisao/la: ↑13 dec 2025, 22:54hahaha da da mi smo jedina grupa koja zna za to na Sjeveru toga nema ahhahahaha e cirkus ste
E sto mrzim kad se ovako narkomani registruju pa ne zna gdje gonemnon46 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 22:54Ne spominjem grupu nego jedinku, pojedinca. Odmori malo, prespavaj.sakahuligana je napisao/la: ↑13 dec 2025, 22:54hahaha da da mi smo jedina grupa koja zna za to na Sjeveru toga nema ahhahahaha e cirkus ste
Svašta smo vidjeli u derbijima u zajedničkoj ligi BiH, ali 4:0 do sada još nismo...sakahuligana je napisao/la: ↑13 dec 2025, 22:51hahahahahaha vi pitari ste najsmijesniji na cijeloj planeti , ne znam cega vas vise treba bit sramota KLUB ZA KOJI NAVIJATE ILI GRUPE KOJA VAM PREDSTAVLJA klub proslo evo 15 dana od derbija jos se slavi pobjeda i Ljajicev prvijenac za 100 hiljada platu i dizete ga u nebesa a dan prije derbija svi mu jbu sta stignu , mislim da ste puno ljepsih golova iz slobodnog vidjeli npr Bekric za 2:2 na grbavici , Stilicev na kosevu , cirkus od kluba i grupe
Zulin spid, los i nikakav.sakahuligana je napisao/la: ↑13 dec 2025, 22:51hahahahahaha vi pitari ste najsmijesniji na cijeloj planeti , ne znam cega vas vise treba bit sramota KLUB ZA KOJI NAVIJATE ILI GRUPE KOJA VAM PREDSTAVLJA klub proslo evo 15 dana od derbija jos se slavi pobjeda i Ljajicev prvijenac za 100 hiljada platu i dizete ga u nebesa a dan prije derbija svi mu jbu sta stignu , mislim da ste puno ljepsih golova iz slobodnog vidjeli npr Bekric za 2:2 na grbavici , Stilicev na kosevu , cirkus od kluba i grupe
Jel realno da ste tako brzo zaboravili onu petardu na GrbaviciZeko87 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:14Svašta smo vidjeli u derbijima u zajedničkoj ligi BiH, ali 4:0 do sada još nismo...sakahuligana je napisao/la: ↑13 dec 2025, 22:51hahahahahaha vi pitari ste najsmijesniji na cijeloj planeti , ne znam cega vas vise treba bit sramota KLUB ZA KOJI NAVIJATE ILI GRUPE KOJA VAM PREDSTAVLJA klub proslo evo 15 dana od derbija jos se slavi pobjeda i Ljajicev prvijenac za 100 hiljada platu i dizete ga u nebesa a dan prije derbija svi mu jbu sta stignu , mislim da ste puno ljepsih golova iz slobodnog vidjeli npr Bekric za 2:2 na grbavici , Stilicev na kosevu , cirkus od kluba i grupe

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Hajdeee, jurisicduska, NeSamSafetee, samoposteno, supervizor i 28 gostiju.