No.MARCELO je napisao/la:Imal` istine u ovome da Pepe nece igrati El-Clasico?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Al' bi bilo dobro da imaRaul_64 je napisao/la:No.MARCELO je napisao/la:Imal` istine u ovome da Pepe nece igrati El-Clasico?

Ne gine mu crveni

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Bernabéu
- Kontakt:
Što se tiče naredne sezone mišljenja sam kako će se desiti nekoliko promjena u klubu.
Canales, Sarabia, Garay IN
Albiol, Kaka-nažalost, Hamo OUT
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
- Bane Madridista
- Kontakt:
Slazem se sa ovim,samo sto je Garay nazalost prodat Benfici,pa se nece vratiti.Bernabéu je napisao/la:Što se tiče naredne sezone mišljenja sam kako će se desiti nekoliko promjena u klubu.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
U koliko sati je određen El Classico po našem vremenu ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
22:00Saurman je napisao/la:U koliko sati je određen El Classico po našem vremenu ?
Sretno zmajevi!!
Bernabéu je napisao/la:Što se tiče naredne sezone mišljenja sam kako će se desiti nekoliko promjena u klubu.

- Bane Madridista
- Kontakt:
Je li istina da se Di Maria povrijedio na treningu i da ce propustiti sutrasnji derbi?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
[youtube][/youtube]
Nema sta, svaka cast za ovo
i papiric u stucnu...
Nema sta, svaka cast za ovo

i papiric u stucnu...

Pa izgleda da jest,mada nema sluzbene potvrde kluba.Bane Madridista je napisao/la:Je li istina da se Di Maria povrijedio na treningu i da ce propustiti sutrasnji derbi?
Mi praavo u ****

Sretno zmajevi!!
Izbrisano
svasta prolazi al eto..
Mou ce objaviti spisak sutra,rekao je da oporavak nije tekao kako su ocekivali ali da bi trebao biti u kadru.
prvo za Pepea pa sad za Angela ne bi me iznenadilo da je sve to skupa jedan fini psiholoski rat.

svasta prolazi al eto..
Mou ce objaviti spisak sutra,rekao je da oporavak nije tekao kako su ocekivali ali da bi trebao biti u kadru.
prvo za Pepea pa sad za Angela ne bi me iznenadilo da je sve to skupa jedan fini psiholoski rat.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mourinho:
"This is the sort of game in which I'll be criticised for using Ramos as right back because he is a phenomenal centre back. I'll also be criticised if Fabio plays in that position because he is left footed, or if Lass plays there because it means Khedira has to play in midfield. If Pepe plays as centre back you lot will criticise me because you'll say he does better in midfield, but if he plays as a midfielder you'll say he had to play in defence. If I use three centre midfielders you'll say we had to attack, and if we play an offensive game you'll say we didn't consider the return leg. You'll question my decision to use Higuain over Benzema because the latter is in great form, but you'll do so in the opposite case because Higuain played a great role in Mallorca. It's better to go to the cinema than it is to think about criticism."
Mrsko mi prevodit,vecina vas zna.
Uglavnom,covjek je u pravu.
A za Di Mariu je rekao:
"Di Maria will be on the squad list. He's not as fit as we had hoped. We don't have the best feeling about things, but we'll have to wait. He's made the cut, but I'm not going to announce my lineup because I don't know whom I'll use yet, although I wouldn't hint at things either if I knew. The league is our priority and I'm not going to say different from that."
Jel moguce da su ovo novi dresovi reala??(slucajno naletio,preko PES-a
)

"This is the sort of game in which I'll be criticised for using Ramos as right back because he is a phenomenal centre back. I'll also be criticised if Fabio plays in that position because he is left footed, or if Lass plays there because it means Khedira has to play in midfield. If Pepe plays as centre back you lot will criticise me because you'll say he does better in midfield, but if he plays as a midfielder you'll say he had to play in defence. If I use three centre midfielders you'll say we had to attack, and if we play an offensive game you'll say we didn't consider the return leg. You'll question my decision to use Higuain over Benzema because the latter is in great form, but you'll do so in the opposite case because Higuain played a great role in Mallorca. It's better to go to the cinema than it is to think about criticism."
Mrsko mi prevodit,vecina vas zna.
Uglavnom,covjek je u pravu.
A za Di Mariu je rekao:
"Di Maria will be on the squad list. He's not as fit as we had hoped. We don't have the best feeling about things, but we'll have to wait. He's made the cut, but I'm not going to announce my lineup because I don't know whom I'll use yet, although I wouldn't hint at things either if I knew. The league is our priority and I'm not going to say different from that."
Jel moguce da su ovo novi dresovi reala??(slucajno naletio,preko PES-a

Sretno zmajevi!!
Arbeloa danas proslavio 29. rodjendan.
Valjda ce i sutra nastavit sa slavljem
Valjda ce i sutra nastavit sa slavljem

Sretno zmajevi!!
- raul-zakon
- Kontakt:
Šta ono Jose priča da će sutra napraviti bar 4-5 izmjena u odnosu na sastav koji je pobijedio Mallorcu ! 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa naravno da hoce.raul-zakon je napisao/la:Šta ono Jose priča da će sutra napraviti bar 4-5 izmjena u odnosu na sastav koji je pobijedio Mallorcu !
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Di Maria umjesto CR-a, Sahin sa Xabijem, Varane kao stoper i Coentrao umjesto Marcelaraul-zakon je napisao/la:Šta ono Jose priča da će sutra napraviti bar 4-5 izmjena u odnosu na sastav koji je pobijedio Mallorcu !

Ovako bih ja volio al nece se desiti jbg
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa dobro, znam za Arbelou da ne može igrati zbog suspenzije, ali zar je definitivno da Di Maria neće biti spreman? I čuo sam neshto za Pepea al mislim da će on ipak zaigrat sutra.Nail for Real je napisao/la:Pa naravno da hoce.raul-zakon je napisao/la:Šta ono Jose priča da će sutra napraviti bar 4-5 izmjena u odnosu na sastav koji je pobijedio Mallorcu !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa Di Maria nije igrao protiv Mallorce.raul-zakon je napisao/la:Pa dobro, znam za Arbelou da ne može igrati zbog suspenzije, ali zar je definitivno da Di Maria neće biti spreman? I čuo sam neshto za Pepea al mislim da će on ipak zaigrat sutra.Nail for Real je napisao/la:Pa naravno da hoce.raul-zakon je napisao/la:Šta ono Jose priča da će sutra napraviti bar 4-5 izmjena u odnosu na sastav koji je pobijedio Mallorcu !
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- raul-zakon
- Kontakt:
Dobro hajd, za Di Mariju moj bed, ali jel' možeš biti ljubazan pa napisati više od dvije riječi, u kojima bi MOŽDA ČAK i dao objašnjenje ovih Joseovih riječi, ako ga imaš, a ako ga nemaš ne znam što odgovaraš uopšte...Pa Di Maria nije igrao protiv Mallorce.]

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.