Zar Balic nije otisao, uzeo papire.betrezengorbachev je napisao/la:Evo Balica i Sarica u Cue na vilsu, igraju pikada..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
tako su i za Amera govorili...pa ne ispade tačno, kao i Hebiba, Liju, itd. umori se čovjek, istrči i istroši se radeći sam naprijed...rasavoje je napisao/la:Ahmetovic ni'e u losoj formi, nego je totalno neinteligentan igrac. Zalutao u fudbal.
isto mislim da i kod Hebiba je umor dosta kriv za promašaje...padne fokus...Crnkić takođe, preorao je teren u jesen...i nestao...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sreca ne igra Bekic, nekom bi oko stradaloHigh je napisao/la:Kladi se s nekim od tog džemata da će Balić biti isključen.betrezengorbachev je napisao/la:Evo Balica i Sarica u Cue na vilsu, igraju pikada..
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ni'e istina. Ne mo's porediti njih sa ovom pritkom. Lik nema ama bas nijedan adut koji bi ga cinio koliko-toliko pristojnim fudbalerom. Da ne pricam o tome kako permanentno spava u ofsajdu, a da ni pritom nikakve izgledne prilike za gol ne pravi. Dok Anel trci, dribla, probija. Ja shvatam da svima hendla zivce kad fula zicere, ali bar ga ima svugdje, dok je ovaj dva igraca manje na terenu.DenchiNL je napisao/la:tako su i za Amera govorili...pa ne ispade tačno, kao i Hebiba, Liju, itd. umori se čovjek, istrči i istroši se radeći sam naprijed...
isto mislim da i kod Hebiba je umor dosta kriv za promašaje...padne fokus...Crnkić takođe, preorao je teren u jesen...i nestao...
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Anelu treba snage, svaki pristojan bek ga uzme u duelu. Imam ja veliku gumu od kamiona, ima svaki dan da je dize. Napravit cu Bale od njega, ima da suta kao Hulk. 
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Haha piju tocene, moze im se...High je napisao/la:Kladi se s nekim od tog džemata da će Balić biti isključen.betrezengorbachev je napisao/la:Evo Balica i Sarica u Cue na vilsu, igraju pikada..
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ne treba njemu tocak, nego pure da se najede. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad ce biti prognani iz dzemata od strane GIGH.betrezengorbachev je napisao/la:Haha piju tocene, moze im se...High je napisao/la:Kladi se s nekim od tog džemata da će Balić biti isključen.betrezengorbachev je napisao/la:Evo Balica i Sarica u Cue na vilsu, igraju pikada..
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
U narednih mjesec dana dolazi par igrača, citirajte me slobodno kroz mjesec
Pa da vidimo ko zaista na forumu ima prave informacije a u koga je
Pa da vidimo ko zaista na forumu ima prave informacije a u koga je
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ajd slikajbetrezengorbachev je napisao/la:Haha piju tocene, moze im se...High je napisao/la:Kladi se s nekim od tog džemata da će Balić biti isključen.betrezengorbachev je napisao/la:Evo Balica i Sarica u Cue na vilsu, igraju pikada..
-
ajdohordas
- Kontakt:
Imal prelaznog roka da neko ovog Steniora Juniora nije priželjkivao i svršavao na njega 
- hzzavidovici
- Kontakt:
Ja sam da se dovede Hadzic i Suljić, navijaju za Sarajevo. Plus napadač i lijevi bek. Ekipa bi bila za velike domete.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvlacenje za Europu za manje od mjesec dana 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dajte nam komšije!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro bi nam Osijek dosao u drugom, invazijaHigh je napisao/la:Dajte nam komšije!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Osijek bi nas hladno izbacio.
I to bojim se ubio šakamaLakoste je napisao/la:Osijek bi nas hladno izbacio.
U novi boj ...
Joj zamisli dovedemo Diarru, kao što meščini @Denchi spomenu.
OD PRVOG DANA KAD SMO SE SRELI, DIARRA LJUBAVI, DAO SI ZA NAS TRI GOLA ZRINJSKOM, TADA SMO SHVATILIIII...
Lik je fakat slobodan na kraju sezone a strašan napadač, ne bi bilo loše zabacit' pa šta bude
A teško je u ovoj ligi igrat' 4-4-2, jer moraš imat veznjake tipa Lampard - Essien, nema tu lijenih kreativaca, dva ostrvska CMFa. Mada, ako bi se doveli adekvatni igrači ne bi ni bilo loše, mi svakako igramo s ofanzivnim bekovima. Tako da bi se zadnji vezni mogao ubacivat' kao treći štoper, znači Obi Mikel (ne naš emotivni, nego pravi). Dva veznjaka koji će letit' između dva šesnaesterca, AMF koji zna s loptom, dva beka koji znaju makar jednom od 10 lopti nabacit, i naprijed dva špica. Barem bismo bili inovativni u ovoj napaćenoj ligi gdje svaki trener do iznemoglosti fura 4-2-3-1.
Lik je fakat slobodan na kraju sezone a strašan napadač, ne bi bilo loše zabacit' pa šta bude
A teško je u ovoj ligi igrat' 4-4-2, jer moraš imat veznjake tipa Lampard - Essien, nema tu lijenih kreativaca, dva ostrvska CMFa. Mada, ako bi se doveli adekvatni igrači ne bi ni bilo loše, mi svakako igramo s ofanzivnim bekovima. Tako da bi se zadnji vezni mogao ubacivat' kao treći štoper, znači Obi Mikel (ne naš emotivni, nego pravi). Dva veznjaka koji će letit' između dva šesnaesterca, AMF koji zna s loptom, dva beka koji znaju makar jednom od 10 lopti nabacit, i naprijed dva špica. Barem bismo bili inovativni u ovoj napaćenoj ligi gdje svaki trener do iznemoglosti fura 4-2-3-1.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Druze vi imate prejaku ekipu, samo eto moje misljenje je da je Janjos ne zna voditi. Ako dovedete u nekoj skorijoj buducnosti Husrefa Musemica, a da vam ostane barem 80% ovih igraca, harat cete ligom, a ciganiju s grbavice cete svaki derbi ispratit' s 3 gola razlikehz033 je napisao/la:I to bojim se ubio šakamaLakoste je napisao/la:Osijek bi nas hladno izbacio.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, Laganini1986, Lecler i 16 gostiju.