FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MISIMOVIC SENAD 

Dobro jutro plava nacijo.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Da mi vas pojedinaca nije zao sad bih vristao od smijeha koliko ste komicni...Ima nade jos mozda progledate nekad,samo do tad dioptrija ce vam otic u veliki minus. 

navijači drugih klubova koristite temu "FK Željezničar (opšte diskusije)".
Nego šta ćemo sa Kemom Kozarićem, čovjek ne dolazi na utakmice, apelujem na klub da mu pošalju godišnju, da čovjek vidi novi (Misketov) zapad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo pogledaj zadnji gol, kako Kjosevski fino ustopa loptu Bilbiji da se on ne muči i da je nije on uštopao ne bi je Bilbija nikad stigao i dao gol, tako da bojkota ima, sto bi igraci sjedili citav dan u klubu i trenirali kad mogu fino ganjati cure, pusiti piti iitd. Zato smo 51. liga Evrope.Ako smijene Kostica treba odmah i kapitenu i golmanu uručiti otkaze.narodniheroj je napisao/la:BLU SKY je napisao/la:Kazu da je bivsi ,dva kandidata za klupu simo krunic i slaven musa?narodniheroj je napisao/la:Zna li se jel nam trener usto? Reko je da treba prenoćiti i hladne glave odlučiti.
Ustani i idi , idi zauvjek klocu, idi zakucavaj u zemlju koga hoćeš a nas zaboravi neznalico![]()
Allahuekber
Samo nam malo treba da se dohavizamo.Garantujem kad ovom ublehašu vidimo leđa i na klupu stavimo iole ozbiljnog trenera kreće renesansa. Mi imamo strašan tim koji je blokiran neznanjem i pichkastim ponašanjem neznalice. Sram ga bilo, zamalo raju da totalno podjeli, izmišljenje priče o bojkotu![]()
momci pretrčali bruku , hiljadu sam šprinteva vidio.
Nemoć koja je jasna ko dan je poslijedica ubleharenja slatkorječivog neznalice koji je uspio prevariti naše rukovodice. Sportski segment žudi za izmjenama.
-
- Kontakt:
@cruz40 poštujem tvoje mišljenje iako se ne slažemo.Probaću dati svoje viđenje i situacije koju navodiš i uopšteno o sportu kao djelatnosti od koje mnogi mladi ljudi žive.
Po mom mišljenju pogubno je i za navijače i za mladog sportistu optuživati za tako krupne stvari.Za navijače, jer tamo obitava masa mladih ljudi koji se brzo prime na te priče i onda kad dođe njihov trenutak u stanju su napraviti glupost nesagledivih razmjera željni pažnje u raji.Za mladog sportistu je nezamislivo da sam sebi reže granu na kojoj sjedi i da pljuje hljeb koji jede. Njihova životna želja je da se izgrade kao dobri igrači i kao takvi pronađu angažman negdje daleko od ove vukojebine te na taj način sebi obezbjede egzistenciju. Da bi to postigli moraju biti što bolji jer im čak i kvalitet ne daje garanciju da će fino zaraditi u životu nego tu ima još dosta faktora, kao što su zdravlje, sreća i agenti.
Ja poznajem dosta ljudi koji su od sporta fino zaradili ili su još uvjek aktivni sportisti u raznim sportovima, tako da znam o čemu govorim. Druga stvar, haj pogledaj opet snimak akcije kad su nam dali gol. Možeš li prepoznati strašno rezantan centaršut njihvog krilnog igrača koji se jednostavno morao blokirati ? U takvim situacijama ti niko ne može garantovati da ćeš biti uspješan u svojoj namjeri.
Boga molim da ovaj moj apel dopre do naših dobrih navijača, ne nasjedajte na strašno opasne spinove koji ne do bog mogu prouzrokovati veće probleme. Ništa se ne može mjeriti za zdravljem i životima mladih ljudi. Ovo je samo sport i tu se može pogriješiti ali ne smije se ničija sigurnost dovoditi u pitanje. Krenite samo od članova svojih porodica i zamislite da ih neko bezrazložno optužuje za najveće izdaje, ne ide to tako.
Trebam li nas sve još jednom napomenuti da nam tim igra očajno, da nakon 6 kola imamo 7 bodova, da smo od 6 igrali 5 utakmica u sarajevu i da nam je prosjek 1 šut u protivnički okvir. Veća kriv

Po mom mišljenju pogubno je i za navijače i za mladog sportistu optuživati za tako krupne stvari.Za navijače, jer tamo obitava masa mladih ljudi koji se brzo prime na te priče i onda kad dođe njihov trenutak u stanju su napraviti glupost nesagledivih razmjera željni pažnje u raji.Za mladog sportistu je nezamislivo da sam sebi reže granu na kojoj sjedi i da pljuje hljeb koji jede. Njihova životna želja je da se izgrade kao dobri igrači i kao takvi pronađu angažman negdje daleko od ove vukojebine te na taj način sebi obezbjede egzistenciju. Da bi to postigli moraju biti što bolji jer im čak i kvalitet ne daje garanciju da će fino zaraditi u životu nego tu ima još dosta faktora, kao što su zdravlje, sreća i agenti.
Ja poznajem dosta ljudi koji su od sporta fino zaradili ili su još uvjek aktivni sportisti u raznim sportovima, tako da znam o čemu govorim. Druga stvar, haj pogledaj opet snimak akcije kad su nam dali gol. Možeš li prepoznati strašno rezantan centaršut njihvog krilnog igrača koji se jednostavno morao blokirati ? U takvim situacijama ti niko ne može garantovati da ćeš biti uspješan u svojoj namjeri.
Boga molim da ovaj moj apel dopre do naših dobrih navijača, ne nasjedajte na strašno opasne spinove koji ne do bog mogu prouzrokovati veće probleme. Ništa se ne može mjeriti za zdravljem i životima mladih ljudi. Ovo je samo sport i tu se može pogriješiti ali ne smije se ničija sigurnost dovoditi u pitanje. Krenite samo od članova svojih porodica i zamislite da ih neko bezrazložno optužuje za najveće izdaje, ne ide to tako.
Trebam li nas sve još jednom napomenuti da nam tim igra očajno, da nakon 6 kola imamo 7 bodova, da smo od 6 igrali 5 utakmica u sarajevu i da nam je prosjek 1 šut u protivnički okvir. Veća kriv

-
- Kontakt:
Evo pročitah na drugom mjestu da je dobio otkaz. Nadam se da je istina i da dolaze bolji dani
- plavousrcu
- Kontakt:
Ublehasa mati mila. Sad ce neko ostavku ponuditi, a Mao ce mu je jednoglasno odbiti
.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije da nisam ocekivao upravo ovo.akisarajevo92 je napisao/la:A izbora i qrca.![]()
9 bodova i dovoljno da preuzme ZeljeznicarTrenerski posao je započeo u kadetskoj reprezentaciji svoje zemlje koju je 1999. godine odveo na Evropsko prvenstvo. Na “euru” je učestvovao i 2002. godine sa juniorskom reprezentacijom Slovenije, kao i 2012. godine, ponovo sa kadetskom selekcijom. U međuvremenu je radio kao trener u školama fudbala u svojoj zemlji i Japanu, usavršavao se u klubovima kao što su Ajax, PSV, Olympiakos i Werder, ali je zadržao i ulogu saradnika nacionalnog saveza radeći kao skaut. Također je autor priručnika koji se u Sloveniji koristi u procesu edukacije trenera. Kada je u pitanju seniorski fudbal, ovo će mu biti tek drugi samostalni angažman, što i nije iznenađujuće jer se tek 2012. godine odlučio na taj korak. Prvo je radio kao pomoćni trener u Crvenoj zvezdi kada je beogradski tim vodio Slaviša Stojanović, poslije čega je sa istim trenerom otišao u belgijski Lierse. Pred početak prošle sezone mu je ponuđeno da vodi Olimpiju, što je on odbio zbog nepostojanja slobode u radu. Jedini dosadašnji angažman kao šef stručnog štaba u nekom klubu je imao ovog proljeća kada je osam kola prije kraja sezone preuzeo Krku koja je u tom trenutku već bila “otpisana” iz najvišeg ranga. Cilj uprave bio da se sa Kostićem pokuša stvoriti mladi tim za narednu sezonu, a on im je uzvratio sa neočekivanih devet bodova.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Logičan i očekivan potez uprave
Nakon nikad lošijeg otvaranja prvenstva iako možda jednu sedmicu zakašnjelu odluku, ipak pozdravljam ovaj razuman i jedino moguć potez uprave.Ovaj očaj od igre i rezultata se mora prekinuti, nismo ni prvi ni poslijednji koji smo učinili ovako nešto. Ipak smo mi Željo i mi sebi ne smijemo dopustiti da kriza potraje, imamo mi i znanja i snage da ovo prevaziđemo. Nadam se da imaju spremno rješenje mada po mom mišljenju u Zenici može sjesti bilo ko na klupu ako nam treba vremena za novog trenera. Znamo da poslije Čelika dolazi pauza, vjerujem da ćemo je iskoristiti na najbolji način i izvršiti konsolidaciju nakon haosa kojeg nam je ostavio smučar.
Sad te još više volim Željo

Nakon nikad lošijeg otvaranja prvenstva iako možda jednu sedmicu zakašnjelu odluku, ipak pozdravljam ovaj razuman i jedino moguć potez uprave.Ovaj očaj od igre i rezultata se mora prekinuti, nismo ni prvi ni poslijednji koji smo učinili ovako nešto. Ipak smo mi Željo i mi sebi ne smijemo dopustiti da kriza potraje, imamo mi i znanja i snage da ovo prevaziđemo. Nadam se da imaju spremno rješenje mada po mom mišljenju u Zenici može sjesti bilo ko na klupu ako nam treba vremena za novog trenera. Znamo da poslije Čelika dolazi pauza, vjerujem da ćemo je iskoristiti na najbolji način i izvršiti konsolidaciju nakon haosa kojeg nam je ostavio smučar.
Sad te još više volim Željo
Ma nije problem izgubiti, ni prvu ni zadnju da samo izgubili , sport je to. Ali ako je istina da namjerno pustaju ,da nece da trce, dok ne smijene trenera pa to je katastrofa. Ni meni se mnogo stosta ne svidja u firmi ali moram raditi i ne smijem šefa podkopavati niti rezati granu na kojoj sjedim. Igra je ocajna malo je reci, kriminalna ali bojim se da su ovi pojedini igraci vidjeli kako su ovi u Upravi izgubili kompas pa mjenjaju trenere pa mozda docekaju konacno nekog svog.narodniheroj je napisao/la:@cruz40 poštujem tvoje mišljenje iako se ne slažemo.Probaću dati svoje viđenje i situacije koju navodiš i uopšteno o sportu kao djelatnosti od koje mnogi mladi ljudi žive.
Trebam li nas sve još jednom napomenuti da nam tim igra očajno, da nakon 6 kola imamo 7 bodova, da smo od 6 igrali 5 utakmica u sarajevu i da nam je prosjek 1 šut u protivnički okvir. Veća kriv![]()
![]()
Treba njima Amar da im se u facu smije i provocira nakon pobjede na Koševu od 3:0,a ne da glume igrace neke a problem je stopanje lopte i sl.
Nadam se da ce biti bolje mada sad nisam optimist mislim pored toga sto su pojedini igraci bezobrazni i da su fudbalski ograničeni.
Shebo se began provalise mu identitet pa sad svaki post brisu koji je vezan za njega 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
ja brišem svako vrijeđanje, toga kod nas nikad nije bilo niti će biti. I ne samo to, već i trajno banujem one koji svoje prisustvo na forumu koriste samo da bi vrijeđali.
a vi što ste provalili identitet dobro došli, predlažem da podijeliš i ostalim koji to u posljednjih 5-6 godina nisu provalili.
a vi što ste provalili identitet dobro došli, predlažem da podijeliš i ostalim koji to u posljednjih 5-6 godina nisu provalili.
- zeljoooooooooo
Nadam se da neće ostati samo na ovome već da će letjeti i par igrača,
koji defitinivno dijele odgovornost za kriminalan rezultat. Prije svega
naš vrli golman, koji nije jednu loptu uhvatio u zadnje 3 utakmice, a
pored njega je prošlo sve i svašta.
Jedina opcija po meni SLAVKO PETROVIĆ.
koji defitinivno dijele odgovornost za kriminalan rezultat. Prije svega
naš vrli golman, koji nije jednu loptu uhvatio u zadnje 3 utakmice, a
pored njega je prošlo sve i svašta.
Jedina opcija po meni SLAVKO PETROVIĆ.
-
- Kontakt:
- ScoutInternational
- Kontakt:
Svi bi se trebali poceti baviti samo cinjenicama a ne imaginacijama. Uprava iskreno gledajuci osim incijative i odlucnosti da nesto uradi po pitanju infrastrukture, nije nista konkretno uradila u sportskom segmentu gdje su klub spustili na nivou ekipe koja strepi od "Viteza" na Grbavici. Ne mogu tu treneri biti krivci samo, i placati ceh, vec je krivica svih ovih ljudi zajedno koji rade na ovom projektu.
Prvo cu poceti od Adzema, Odovica, Capljica, Mulalica, pa sada Kostica. Dakle, to je pet trenera u nizu, koji nisu mogli da naprave adekvatan rezultat na BIH sceni, osim Odovica, koji je klubu dobio zaista znacanja finansijska sredstva, bez prosjacenje, a otjeran kao "pas" iz kluba, a opet nije imao "muda" napasti Sarajevo na Kosevu i uzeti titulu.
Dakle, ako cemo realno da gledamo, kompletna uprava racunajuci i Misimovica, TREBA da podnese ostavku, ili da se nade neki zajednicki jezik pa pocnu baviti samo pitanjem rijesavanja insfrastrukure, jer taj im segment jedino ide odlicno.
Ne mogu se dovoditi igraci preko par ljudi, koji nisu provjereni, a usput ih placati masno, a ujedno isti ti, ne mogu doprinjeti stvaranju rezultata.
Cisto radi statistike:
1. kolo - Zeljeznicar 1:1 Sararajevo
Ukupno udaraca: 2
Udarci u okvir: 1
2. kolo - Olimpic 0:2 Zeljeznicar
Ukupno udaraca: 12
Udarci u okvir: 9
3. kolo - Zeljeznicar 2:0 Siroki Brijed
Ukupno udaraca: 13
Udarci u okvir: 5
4. kolo - Sloboda 2:0 Zeljeznicar
Ukupno udaraca: 5
5. kolo - Zeljeznicar 0:2 Vitez
Ukupno udaraca: 9
6. kolo - Zeljeznicar 0:1 Zrinjski Mostar
Ukupno udaraca: 8
Sta zelim reci, oscilacije su vidne, sto direktim ili indirektnim uticajem pojedinaca, sto samo po sebi govori kao prvo da imamo previse placenika u ekipi, a kao drugo, svi ti placenici ne mogu doprinjeti stvaranju nase zeljene igre. Da skratim, mi smo od 6 kola, bukvalno bacili 4 kola, jer sa ovakvom statistikom mi mozemo "kurcu" da sviramo i nadamo se necemu. Isti je ovo slucaj bio prije, tako da zaista ne vidim ovu UPRAVU kao nekoga tko moze Zeljeznicar izvesti na adekvatan rezultatski put.
Prvo cu poceti od Adzema, Odovica, Capljica, Mulalica, pa sada Kostica. Dakle, to je pet trenera u nizu, koji nisu mogli da naprave adekvatan rezultat na BIH sceni, osim Odovica, koji je klubu dobio zaista znacanja finansijska sredstva, bez prosjacenje, a otjeran kao "pas" iz kluba, a opet nije imao "muda" napasti Sarajevo na Kosevu i uzeti titulu.
Dakle, ako cemo realno da gledamo, kompletna uprava racunajuci i Misimovica, TREBA da podnese ostavku, ili da se nade neki zajednicki jezik pa pocnu baviti samo pitanjem rijesavanja insfrastrukure, jer taj im segment jedino ide odlicno.
Ne mogu se dovoditi igraci preko par ljudi, koji nisu provjereni, a usput ih placati masno, a ujedno isti ti, ne mogu doprinjeti stvaranju rezultata.
Cisto radi statistike:
1. kolo - Zeljeznicar 1:1 Sararajevo
Ukupno udaraca: 2
2. kolo - Olimpic 0:2 Zeljeznicar
Ukupno udaraca: 12
Udarci u okvir: 9
3. kolo - Zeljeznicar 2:0 Siroki Brijed
Ukupno udaraca: 13
Udarci u okvir: 5
4. kolo - Sloboda 2:0 Zeljeznicar
Ukupno udaraca: 5
5. kolo - Zeljeznicar 0:2 Vitez
Ukupno udaraca: 9
6. kolo - Zeljeznicar 0:1 Zrinjski Mostar
Ukupno udaraca: 8
Sta zelim reci, oscilacije su vidne, sto direktim ili indirektnim uticajem pojedinaca, sto samo po sebi govori kao prvo da imamo previse placenika u ekipi, a kao drugo, svi ti placenici ne mogu doprinjeti stvaranju nase zeljene igre. Da skratim, mi smo od 6 kola, bukvalno bacili 4 kola, jer sa ovakvom statistikom mi mozemo "kurcu" da sviramo i nadamo se necemu. Isti je ovo slucaj bio prije, tako da zaista ne vidim ovu UPRAVU kao nekoga tko moze Zeljeznicar izvesti na adekvatan rezultatski put.
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 22 avg 2016, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Levin, perodeformero, Vanja8 i 62 gosta.