FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 14:33

Derdiyok je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:

Nisam zar ima FB? Naletio na zvanicnoj, skinuo sam sve slike golih zena po kuci, ovo je ljepse od toga. Alal mu cufta ko je slikao. :cool:
Ima, ima.
Sto se tice slike sumnjam na jednog Pabla Pikasa sa pdfa [emoji38]

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Cudi me kako mu je to pritisak sa tribina dozvolio. :mrgreen:
Ako ga znas reci mu da ima lamse od mene. :thumbup:

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 24 maj 2017, 14:43

:D
Amer Dupovac!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2017, 14:44

Rahma je napisao/la:

:D
Joj ludila hahaahahaha :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

High

Post Postao/la High » 24 maj 2017, 14:49

Kakvi glupani pišu. U stilu vazne i doe pitara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 14:51

High je napisao/la:Kakvi glupani pišu. U stilu vazne i doe pitara.
Sta pitaju?

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 24 maj 2017, 14:58

Na današnji dan prije šest godina Osnabrückom se orilo “Ja volim, volim, volim samo tebe…”
Prijateljstvo navijačkih grupa iz Drsedena i Sarajeva (Ultras Dynamo i Horde Zla) datira od 2010. godine kada su navjači FK Sarajevo otputovali u Saksoniju i zvanično sklopili bratske odnose sa Nijemcima. Na današnji dan 2011. godine Horde Zla su otuputovale u Osnabrück na playoff utakmicu za plasman u Cvajtu između Osnabrücka i Dynama.

Najtrofejniji i najpoznatiji klub Istočne Njemačke je nakon produžetaka slavio sa 3:1 i povratak i viši rang takmičenja, a desetak momaka iz Sarajeva je svjedočilo nevjerovatnoj atmosferi na stadionu.

Iz Sarajeva smo krenuli privatnim vozilima prema Dresdenu a domaći su nas, nakon desetak sati puta, dočekali prijateljski.

Dan poslije smo krenuli sa Ultrasima Dynama prema Osnabrücku, 500 kilometara od Dresdena. Na stadionu je bilo nekoliko hiljada gostiju koji su pravili sjajnu atmosferu.

Gledaoci širom BiH svjedočili su preko malih tv ekrana nesvakidašnjem prizoru – zastavama FK Sarajevo na sektoru gdje su bili smješteni gostujući navijači.

Ultrasi Dyanama, fascinirani Sarajlijama, veoma brzo prihvataju pjesmu navijača Sarajeva i na sebi svojstven način je interpretiraju; “Ja volim, volim, volim samo tebe….

Nakon toga uslijedio je masovni ulazak u teren i veliko slavlje zbog plasmana u Cvajtu. Desetak Sarajlija se nakon neprespavane noći vratilo, prvo u Drseden pa onda u Sarajevo, sa uspomenama koje još traju.

Ovo prijateljstvo dvije navijačke grupe i danas je veoma aktivno a obje grupe se međusobno posjećuju.

Posebnu pažnju medija iz BiH je izazvala fotografija navijača Dresdena sa gostovanja u Karlsruheu, kada su gosti bili obučeni u maskirne majice aludirajući, po svom izgledu, na vojnu formaciju.

Ispred njih je bila zastava RBiH kao znak podrške Sarajlijama.

Ovo je jedno od najiskrenijih navijačkih prijateljstava širom Evrope.

Mislim, naravno, na prijateljstva i bratimljenja grupa isključivo na nacionalnom ili religijskom ključu. U ovom slučaju, jedini pravi povod je bio onaj navijački i strastveni, Ultras ključ.

Taj mentalitet svojstven je navijačima Sarajeva od njihovog osnivanja 1987. godine, a to je da budu drugačiji od ostalih. Ostali su vjerni BiH i Sarajevu i ne planiraju se zaustaviti!!!

Sarajevo ljubavi moja.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 maj 2017, 15:00

Kad vec svi postavljate da i ja dodam jednog iz dežele :mrgreen:
http://www.transfermarkt.de/derrick-men ... ler/262591

Ima jos ovaj nas ''odbjegli'' Kapic, ali bi ga vjerovatno bilo teze dovesti, jer je uvrsten u tim sezone 1. SNL.
http://www.transfermarkt.de/rifet-kapic ... ler/251676

Ostale bolje igrace nisam ni postavljao, jer se traze odstete za njih malo vece, a i oni gledaju da odu u bolju ligu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 24 maj 2017, 15:14

sonpenn je napisao/la:Na današnji dan prije šest godina Osnabrückom se orilo “Ja volim, volim, volim samo tebe…”
Prijateljstvo navijačkih grupa iz Drsedena i Sarajeva (Ultras Dynamo i Horde Zla) datira od 2010. godine kada su navjači FK Sarajevo otputovali u Saksoniju i zvanično sklopili bratske odnose sa Nijemcima. Na današnji dan 2011. godine Horde Zla su otuputovale u Osnabrück na playoff utakmicu za plasman u Cvajtu između Osnabrücka i Dynama.

Najtrofejniji i najpoznatiji klub Istočne Njemačke je nakon produžetaka slavio sa 3:1 i povratak i viši rang takmičenja, a desetak momaka iz Sarajeva je svjedočilo nevjerovatnoj atmosferi na stadionu.

Iz Sarajeva smo krenuli privatnim vozilima prema Dresdenu a domaći su nas, nakon desetak sati puta, dočekali prijateljski.

Dan poslije smo krenuli sa Ultrasima Dynama prema Osnabrücku, 500 kilometara od Dresdena. Na stadionu je bilo nekoliko hiljada gostiju koji su pravili sjajnu atmosferu.

Gledaoci širom BiH svjedočili su preko malih tv ekrana nesvakidašnjem prizoru – zastavama FK Sarajevo na sektoru gdje su bili smješteni gostujući navijači.

Ultrasi Dyanama, fascinirani Sarajlijama, veoma brzo prihvataju pjesmu navijača Sarajeva i na sebi svojstven način je interpretiraju; “Ja volim, volim, volim samo tebe….

Nakon toga uslijedio je masovni ulazak u teren i veliko slavlje zbog plasmana u Cvajtu. Desetak Sarajlija se nakon neprespavane noći vratilo, prvo u Drseden pa onda u Sarajevo, sa uspomenama koje još traju.

Ovo prijateljstvo dvije navijačke grupe i danas je veoma aktivno a obje grupe se međusobno posjećuju.

Posebnu pažnju medija iz BiH je izazvala fotografija navijača Dresdena sa gostovanja u Karlsruheu, kada su gosti bili obučeni u maskirne majice aludirajući, po svom izgledu, na vojnu formaciju.

Ispred njih je bila zastava RBiH kao znak podrške Sarajlijama.

Ovo je jedno od najiskrenijih navijačkih prijateljstava širom Evrope.

Mislim, naravno, na prijateljstva i bratimljenja grupa isključivo na nacionalnom ili religijskom ključu. U ovom slučaju, jedini pravi povod je bio onaj navijački i strastveni, Ultras ključ.

Taj mentalitet svojstven je navijačima Sarajeva od njihovog osnivanja 1987. godine, a to je da budu drugačiji od ostalih. Ostali su vjerni BiH i Sarajevu i ne planiraju se zaustaviti!!!

:thumbup: :bow: :bih:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 24 maj 2017, 15:40

Vidio sam neko da je postavio za Merajića.
Po meni veoma dobro pojačanje, ali ostaje pitanje jel dovodimo polovnjake ili afirmišemo djecu iz akademije.. ništa losiji igrač od Almira, čak naprotiv..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 15:52

haris004 je napisao/la:Vidio sam neko da je postavio za Merajića.
Po meni veoma dobro pojačanje, ali ostaje pitanje jel dovodimo polovnjake ili afirmišemo djecu iz akademije.. ništa losiji igrač od Almira, čak naprotiv..
Bekic je ubijen u pojam. Siguram sam kad ode da ce se preporoditi. Kako drugacije objasniti na derbiju izbija loptu Pavlovicu u go. :lol:

High

Post Postao/la High » 24 maj 2017, 16:00

slika

Kakva preciznost u alegoriji. Aferim za onog ko je ovo uradio. Tačno i precizno, u bobu:

Ona, utegnuta i pohotna, spremna se dati svakom, bez stida i obraza, kako je to radila odvajkada, u posljednje vrijeme najviše Koldži i raznim kesedžijama, ulazi u mejhanu, s ciljem da se proda i uliže ovom gospodinu, a on, ponosan i pun časti, prvo ignorira kurtizanu, sijaset puta izlizanu, zatim je šalje gdje i pripada - dolje, gdje takve i pripadaju.

Ime njeno je Željezničar i ona je žrtva, a časni gospodin je Sarajevo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 24 maj 2017, 16:09

High je napisao/la:slika

Kakva preciznost u alegoriji. Aferim za onog ko je ovo uradio. Tačno i precizno, u bobu:

Ona, utegnuta i pohotna, spremna se dati svakom, bez stida i obraza, kako je to radila odvajkada, u posljednje vrijeme najviše Koldži i raznim kesedžijama, ulazi u mejhanu, s ciljem da se proda i uliže ovom gospodinu, a on, ponosan i pun časti, prvo ignorira kurtizanu, sijaset puta izlizanu, zatim je šalje gdje i pripada - dolje, gdje takve i pripadaju.

:rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
SARAJEVO

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 maj 2017, 16:13

Hahahahhaha :rol: :rol:

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 24 maj 2017, 16:15

Hahahahahahahahahahahhahahahahahahaha

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2017, 16:17

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 maj 2017, 16:17

High :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ovo je jedna od jacih tema na forumu u zadnje vrijeme :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 maj 2017, 16:27

yebes srijedu bez utakmice..trebali su nasi orgnizovati neku prijateljsku, predugo je 7 dana bez FKS

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 16:29

TobeYarabi je napisao/la:yebes srijedu bez utakmice..trebali su nasi orgnizovati neku prijateljsku, predugo je 7 dana bez FKS
Trebali su zvati zelju da ih napunimo opet, ovaj put nema bjezanja. Prosli put je Musa zbrisao. :lol:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 maj 2017, 16:38

treba se organizovati i otici gledati penzionere kako igraju sah i bodriti ih. napraviti bakljadu i vatromet svaki put kad neko ''pojede'' topa, laufera ili konja :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2017, 16:54

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []