Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Enis Nadarevic pogodio za Trapani. Utakmica u toku.
Standardan od pocetka sezone.
Standardan od pocetka sezone.
Zajednicka stvar FK Sarajeva i Alena je u tome su se i jedni i drugi prodali za neki sitan keš i 5 minuta slave, Sarajevo Malezijcima, a Alen Hrvatima
Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
A zajednicko izmedju Zelje i Alena je sto bi i Zeljo i Alen guzice dali da stvari stoje drugacije. Zeljo da ima makar sitnu paru a Alen da igra za BIH plus i Zeljo i Alen glume kao da su nesto zadovoljni a u stvarnosti Zeljo htio da ih banana man uzme a Alen pricao prijateljima o atmosferi na BP.Polarstar je napisao/la:Zajednicka stvar FK Sarajeva i Alena je u tome su se i jedni i drugi prodali za neki sitan keš i 5 minuta slave, Sarajevo Malezijcima, a Alen Hrvatima
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kakva je igracina mogao biti Skoro
A nasem Baji ne treba Stilic,najbolji igrac Poljske lige.SRAMI SE MAMLAZE!
A nasem Baji ne treba Stilic,najbolji igrac Poljske lige.SRAMI SE MAMLAZE!
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Zukanovic i Djuric (ukoliko zaigra i u sljedecim tekmama za Cessenu) moraju dobiti poziv za sljedece dvije tekme.
mislim da je o tome pisala ona cura sto se vrti ovdje. oni ce tesko moci izganjati vize u tako kratkom roku. ali svakako da pogotovo zukanovic zasluzuje poziv.Goalgetter je napisao/la:Zukanovic i Djuric (ukoliko zaigra i u sljedecim tekmama za Cessenu) moraju dobiti poziv za sljedece dvije tekme.
neznam sta su se svi uhvatili za stilica. 2 godine ga nigdje nije bilo, nije uspio ni u ukarinskoj ni u turskoj ligi. sad se vratio u poljsku i odigrao 3-4 dobre utakmice. a nije ni perspektivan sa svojih 27 godina. vise obecava tino susic..
Susic nece da u tim vrati Zukanovica, jos se priziva Stilic.
A ovdje se polemise o masi igraca i potencijalnim, od ovih sto vjecno vade papire pa do ovih malo poznatih sto kao mogu ali im se 'ebe za nas, Ako Arslanagic, Vrancic dođu na red u 2015 super ce biti, da ne pricamo o ostalima.
A ovdje se polemise o masi igraca i potencijalnim, od ovih sto vjecno vade papire pa do ovih malo poznatih sto kao mogu ali im se 'ebe za nas, Ako Arslanagic, Vrancic dođu na red u 2015 super ce biti, da ne pricamo o ostalima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni Stilic nije toliki prioritet. Za klupe igrac, ok, ali sada da pod moranje treba u prvih 11, po meni, ne treba. U izgledno vrijeme treba dobiti sansu, u to nema sumnje, ali ovoliko forsiranje nije potrebno. Na drugoj strani, Anel, za kojeg je Stilic babuka, je dobio vise sansi od njega (znam nisu ista pozicija). Sve u svemu, kad kvazi strucnjak ode poslije Belgije, Stilic ce dobiti poziv i pokazati sta zna.
Sto se tice vizi, u pravu je dino-92, dakle, ne trebamo ni ocekivati pozive za njih, nije mi to sa vizama ni naumpalo bilo.
Sto se tice vizi, u pravu je dino-92, dakle, ne trebamo ni ocekivati pozive za njih, nije mi to sa vizama ni naumpalo bilo.
Što će Đurić imati problema sa vizom. Rođen i odrastao u Italiji. Ima EU pasoš.dino-92 je napisao/la:mislim da je o tome pisala ona cura sto se vrti ovdje. oni ce tesko moci izganjati vize u tako kratkom roku. ali svakako da pogotovo zukanovic zasluzuje poziv.Goalgetter je napisao/la:Zukanovic i Djuric (ukoliko zaigra i u sljedecim tekmama za Cessenu) moraju dobiti poziv za sljedece dvije tekme.
neznam sta su se svi uhvatili za stilica. 2 godine ga nigdje nije bilo, nije uspio ni u ukarinskoj ni u turskoj ligi. sad se vratio u poljsku i odigrao 3-4 dobre utakmice. a nije ni perspektivan sa svojih 27 godina. vise obecava tino susic..
Baš me fino nasmija, Dino.dino-92 je napisao/la:mislim da je o tome pisala ona cura sto se vrti ovdje. oni ce tesko moci izganjati vize u tako kratkom roku. ali svakako da pogotovo zukanovic zasluzuje poziv.Goalgetter je napisao/la:Zukanovic i Djuric (ukoliko zaigra i u sljedecim tekmama za Cessenu) moraju dobiti poziv za sljedece dvije tekme.
Jesam pisala, u pravu si. Više puta sam naglasila problem sa vizama. @Goalgetter, prati malo.
Jest da sam očekivala da će Zukan do ovog okupljanja odigrati koju utakmicu, ali nije još. Opet, smatram da treba dobiti poziv jer smo deficitarni na pozicijama koje bi on mogao pokriti. No, i da odigra svaki dan utakmicu do narednog okupljanja, vize bi bile problem, jer se niko nije sjetio.
Osim mene, naravno.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Spisak će vjerovatno biti isti upravo zbog viza, tako da skoro sigurno ponovo gledamo Cimirota i Zakarića, bez obzira što su šanse za njihov nastup ravne nuli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam nesto u toku zadnjih sedmica, nisam upratio da si to pisala. BaDa treba u savez umjesto ovih nesposobnjakovica.
------------------------------------------
Ali Suljic potpisao profesionalni ugovor sa Chelseaom.
------------------------------------------
Ali Suljic potpisao profesionalni ugovor sa Chelseaom.
http://****/fudbal/mourinho-u-n ... a-chelsea/" onclick="window.open(this.href);return false;
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kenan Horic- Kapiten Domzala, ekipe koja je trenutno prva u slovenskoj ligi bez primljenog gola. Stoper/defanzivni vezni. U osam mjeseci kako je u tom klubu zaradio je i kapitensku traku. Veoma borben i po meni odlican.
Celik!3,2,2.
Sigurno neko ko bi donjeo dodatni kvalitet reprezentaciji.
Za svoju visinu je dosta, dosta brz i nadam se da cemo ga uskoro gledati u reprezentaciji a za transfer u neki klub lige petice uoste ne sumnjam
Da je igrao u nekom od sarajevskih klubova vec bi bio u reprezentaciji
Za svoju visinu je dosta, dosta brz i nadam se da cemo ga uskoro gledati u reprezentaciji a za transfer u neki klub lige petice uoste ne sumnjam
Da je igrao u nekom od sarajevskih klubova vec bi bio u reprezentaciji
ovo sam ljetos napisao , pa me napadoše... , kažu iz Slovenije samo Maribor dolazi u obzirno rules je napisao/la:Šta mislite dali bi nam bivši kapiten Čelika Kenan Horić mogao pomoći , prešao u Domžale i već u prvom nastupu u timu kola Slovenske Lige , gledao sam ga par puta na Areni dok je igrao za Čelik i po meni bi bio odlična zamjena Muhamedu Bešiću na poziciji zadnjeg veznog , lik presječe mali milion napada u toku utakmice ...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma nece nekim odgovarat i da zaigra za Maribor. Covjek ide glavom na kopacku, bukvalno protiv Veleza to uradio.
Celik!3,2,2.
baš je što kažu komentatori beskompromisan ...
@ Sušić ga nezove samo zbog Džeke
, jer u Čeliku je bio kapiten , u Domžalama je dobio kapitensku nakon par mjeseci boravka u ekipi , pa da nebi morao mijenjati kapitena u Reprezentaciji Sušić ga neće zvati , čak nije ni njegove kasete tražio da pregleda 
@ Sušić ga nezove samo zbog Džeke
- Goalgetter
- Kontakt:
Paderborn sa 1:0 vodi protiv Hannovera, predasistencija za Vrancica izvedbom slobodnjaka. 
Trenutno, Paderborn je prvi u Bundesligi, ako ostane 0:0 u Hamburgu.
Trenutno, Paderborn je prvi u Bundesligi, ako ostane 0:0 u Hamburgu.
Eto te ko hrvati sa Indexa kad komentarisu partije njihovi igracaGoalgetter je napisao/la:Paderborn sa 1:0 vodi protiv Hannovera, predasistencija za Vrancica izvedbom slobodnjaka.
Nadam se da ce Mario uskoro se naci na spisku nase reprezentacije.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, Muumii, zaostrog i 26 gostiju.