Senad je samo nastavio, ali zustrije.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bro ti ne znaš kuda udaraš, kontaš ako pišeš uhljupi, plaćenici, sandžačka lola i slično, da si vjerodostojan i da će izgledati da znaš o čemu pričašTikTak je napisao/la:Daj nam imena ljudi iz Grediceve uprave, daj iz ove uhljupske. Zeljo je vise od pojedinca ma koliko on mocan bio. Kljucna izjava koja placenicima nece sjesti. Za nekoliko dana ocekujem pljuvanje po sandzackoj loli.Thetraphak1921 je napisao/la:Ama pobogu covjece Boziji, sve ovo su ljudi iz Grediceve Uprave. Gredic je njih doveo.
ma nije on iz Sarajeva,meni ne odgovori na par rutinskih pitanja na koje zna odgovor neko ko je zivio u Hrasnompinki je napisao/la:prijatelju Harsno, Amazon, Tik tak ne znam sad ko si pazi snimaju se printscrenovi ove teme, nemoj iznositi laži, mogao bi biti tužen, u pravu ti je drug Aco, mislim da ti nije pametno iznositi svašta što nema veze sa istinom...TikTak je napisao/la:Daj nam imena ljudi iz Grediceve uprave, daj iz ove uhljupske. Zeljo je vise od pojedinca ma koliko on mocan bio. Kljucna izjava koja placenicima nece sjesti. Za nekoliko dana ocekujem pljuvanje po sandzackoj loli.Thetraphak1921 je napisao/la:Ama pobogu covjece Boziji, sve ovo su ljudi iz Grediceve Uprave. Gredic je njih doveo.
ovo ti govorim prijateljski, nisi loš momak/čovjek čak si i pismen što je rijetkost recimo u SD-u, javi se da popijemo kafu uvijek ima mjesta za pametne ljude
nisu 4 Greda reče 3, eto vidiš moraš slagati pa makar milion, što ti to treba, možeš živiti normalan život, ovako moraš visiti na forumu 0-24 za neku mizeriju... ne vrijedi to prijatelju, ovu upravu ne može niko otjerati dok sami ne odu, a otići neće, bolje ti je dok je vrijeme promijeni stranu, a nije još kasno vjeruj mi...TikTak je napisao/la:Vi znate placenici. Povraca mi se na vas. Zeljo je veci od pojedinca ma koliko on bio mocan. Ublehasi vratite pare Amaru i objasnite koliko na racunu imamo od 4 miliona ostavljena od Grediceve Uprave.
ko? sportsport? u pravu si kakvi su to navijači...amazon je napisao/la:Mi 9. na tabeli, a oni pisu o Misimovicu, Gredicu, dugu i ostalim sranjima. To navijaci?
pinki je napisao/la:ko? sportsport? u pravu si kakvi su to navijači...amazon je napisao/la:Mi 9. na tabeli, a oni pisu o Misimovicu, Gredicu, dugu i ostalim sranjima. To navijaci?
gdje sam ja spomenuo sud, jel to ti znaš nešto što ja ne znam?amazon je napisao/la:pinki je napisao/la:ko? sportsport? u pravu si kakvi su to navijači...amazon je napisao/la:Mi 9. na tabeli, a oni pisu o Misimovicu, Gredicu, dugu i ostalim sranjima. To navijaci?
I ti si dobar, dosao na temu da prijetis nekome da ce ici na sud. Idi se ubij bolan ne bio. To prepadanje mozes u kuci samo a ti dosao ovdje. Zeljo 9. Nemam trenera, liga za ostanak se smijesi.
e moj druže, nemoj reći da ti nisam nudio ispravnu stranuHrasno1921 je napisao/la:Sto se neki koprcaju ... pratim
Vidi se da si se doselio "nedavno" tu, nije iz Hrasnog vec sa Hrasnog, pozz za raju iznad pruge od haustorcadipinki je napisao/la:e moj druže, nemoj reći da ti nisam nudio ispravnu stranuHrasno1921 je napisao/la:Sto se neki koprcaju ... pratim![]()
sportski pozdrav iz hrasnog brda
hahaha e pa nisam 'gore' bliže sam nego što misliš ne boj se, a bolesno ti je ovo pričanje sa samim sobom fktHrasno1921 je napisao/la:Vidi se da si se doselio "nedavno" tu, nije iz Hrasnog vec sa Hrasnog, pozz za raju iznad pruge od haustorcadipinki je napisao/la:e moj druže, nemoj reći da ti nisam nudio ispravnu stranuHrasno1921 je napisao/la:Sto se neki koprcaju ... pratim![]()
sportski pozdrav iz hrasnog brda![]()
Trenutno korisnika/ca: Argentina, drzgemboadislic, PeppermintSA i 52 gosta.