FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 avg 2016, 16:11

a, osmjesi su tu... :roll: :facepalm:

slika

slika

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 avg 2016, 16:15

Tako je. Veca dozivotno na golu dok ga ne prodamo za masne pare. Began i Memije nase nade. Podrska momcma. Izdrzite!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 23 avg 2016, 16:20

:kafa: Grande Gredić i Grande Miske na istom putu za velikog Želju. :kafa:

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 23 avg 2016, 16:25

Virtu4l je napisao/la:Neuspjeo pokušaj da se Almir Gredić kako se to žargonski kaže 'navuče' da kaže nešto protiv velikog vođe gospodina Senada Misimovića. Jedini koji je do sada navučen jeste gospodin guverner uz od ranije poznatog gospodina gudačkog instrumenta aka naturna laž aka sedamn'es' trofeja. Gospodin guverner ne ide na utakmice i ponovo apelujem na ljude iz kluba da mu pošalju sezonsku ulaznicu za zapadnu tribinu na kojoj je nekad ranije bio često viđen gost, nekad ranije dok je klub bio zaduživan milione i milione konvertibilnih maraka. Kako se to moglo desiti čovjeku koji bankarstvo i finansije ima u malom prstu, to ostaje velika nepoznanica, ali iz ovog intervjua se jasno vidi da bi se on rado vratio u najtrofejniji klub, rado bi boravio na zapadnoj tribini (da, ovoj novoj, koju je veliki vođa napravio), možda ga grize savjest pa bi da ispravi greške.

Možda je Kemici proradila svijest, možda nije zaboravio da nam je 2011. godine sa još jednim velikim željovcem prezentovao projekat nove Grbavice. Sjećate se onog projekta sa slovencima, stadion kapaciteta 24 hiljada, 650 parking mjesta, šoping centar na 50 'iljada kvadrata, ali eto, zafalilo im je 70 miliona eura pa se to nije realizovalo, a od slovenaca ni traga ni glasa. Svakako smo danas dobili ekskluzivnu informaciju šta slovenci misle o nama, mislim, nismo to znali od ranije.

Kao zamjenu za taj stadion dobili smo ovu vođinu improvizaciju, vođa je shvatio da nam niko neće dati 70 miliona eura, a nije bankar, niti je guverner neke od banaka, ili bar dekan, međutim ipak je zaključio da nećemo dobiti te novce, pametan čovjek jbg, shvatio je da je mlijeko bijelo, ali zato i jeste veliki vođa. Ta improvizacija od stadiona ispunjava uefine kriterije za odigravanje evropskih utakmica, a Kemicin stadion bi ispunjavao uslove za finale lige prvaka, ili makar evropa lige, da ne prećeram.
U srž. :D

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 23 avg 2016, 16:31

Ova garnitura u upravi je napravila više nego sve predhodne. Puna podrška g-dinu Misimoviću i svima u upravi.

Violina i co, dudlajte ga hladno
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 23 avg 2016, 16:35

admin je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
admin je napisao/la:Ne nego zato što ti je diskusija na nivou neandertalca koji je u stanju uzviknuti maksimalno dvije riječi odjednom.

Sastavi ep ko virutal i podržaću tvoj entuzijazam.
Ne znaš ti kakva je diskusija sa @neandertalcem. :kafa:
znam vala i uživo. ;)
Evo pozdravlja @Neandertalac tebe i Acu. Zivota mi.. "Maxuzije"

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 23 avg 2016, 16:36

Miske dovedi Celu i zadaj pitarima, a i agenturi oko ViJoline i forumskih pijuna jos jedan buthurt...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 23 avg 2016, 17:06

Po mojim informacijama najbliži klupi je Slavko Petrović. Na stranu sve to, i ako on dođe, a svi znamo da su mu ekipe među najspremnijim i da nametne žestok tempo na treninzima, hoće li naše "zvjezdice" i njemu govoriti 'ta ćeš mi ti čunjeve postavljati, smršaj papak.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 avg 2016, 17:07

Kakav ba Slavko ne provaljuj se majke ti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 23 avg 2016, 17:10

amazon je napisao/la:Kakav ba Slavko ne provaljuj se majke ti.
E bas je Slavko :guz:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 avg 2016, 17:16

Dovesti trenera koji je naguzovace uzeo kup tako sto je sve utakmice PRODAO u ligi, pitarima pustio bodove dvije utakmice i da ga dovedemo da nam se ovdje se.re usta. Omjer njegov 2-2-2, 6. na tabeli, a nas omjer 2-1-3.
Ako bas misle da ostanu u klubu onda ce ih Slavko poslati po uzinu sigurno. Cuj Slavko :D Tolike gluposti su napravili da bi s tim samo sebi zapecatili sudbinu.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 avg 2016, 17:24

amazon je napisao/la:Dovesti trenera koji je naguzovace uzeo kup tako sto je sve utakmice PRODAO u ligi, pitarima pustio bodove dvije utakmice i da ga dovedemo da nam se ovdje se.re usta. Omjer njegov 2-2-2, 6. na tabeli, a nas omjer 2-1-3.
Ako bas misle da ostanu u klubu onda ce ih Slavko poslati po uzinu sigurno. Cuj Slavko :D
Isto je doveden Almir Secerovic. Kondicioni trener Slobode, koja je zbog fizicke spreme na kraju sezone izgubila I prvenstvo I kup. Kondicioni koji spominje engleske treninge, a Engleske nije ocima vidio...

Nazalost ova uprava nemoze dovesti trenera za velike rezultate. To je ocigledno.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 23 avg 2016, 17:26

samoposmatram je napisao/la:
amazon je napisao/la:Dovesti trenera koji je naguzovace uzeo kup tako sto je sve utakmice PRODAO u ligi, pitarima pustio bodove dvije utakmice i da ga dovedemo da nam se ovdje se.re usta. Omjer njegov 2-2-2, 6. na tabeli, a nas omjer 2-1-3.
Ako bas misle da ostanu u klubu onda ce ih Slavko poslati po uzinu sigurno. Cuj Slavko :D
Isto je doveden Almir Secerovic. Kondicioni trener Slobode, koja je zbog fizicke spreme na kraju sezone izgubila I prvenstvo I kup. Kondicioni koji spominje engleske treninge, a Engleske nije ocima vidio...

Nazalost ova uprava nemoze dovesti trenera za velike rezultate. To je ocigledno.
sloboda nije uzela nijedan trofej zato sto su igrali sa 14 igraca a ne zato sto ih kondicioni nije pripremio

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 avg 2016, 17:27

Kad covjek misli da ne moze gore onda tek vidis da moze. Cuj Slavko da ih izvadi iz ovih gov.ana, nikad niko nije cuo za njega, osim da je pustao Sarajevo da im uzimaju bodove kad stignu. Sloboda otjerala ovog kondiconog doveli novog, ljudi nas razbili po onoj kisi nasi nisu mogli hodati.
Jos kad sam ga vidio na derbiju kad u pola utakmice komunicira s klupom Sarajeva, tacno da covjek povrati kakvih olosa ima u klubu.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 avg 2016, 17:35

black64 je napisao/la:

sloboda nije uzela nijedan trofej zato sto su igrali sa 14 igraca a ne zato sto ih kondicioni nije pripremio
Nece ni Zeljo sa 30 igraca ove sezone.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 23 avg 2016, 17:36

Virtu4l je napisao/la:Neuspjeo pokušaj da se Almir Gredić kako se to žargonski kaže 'navuče' da kaže nešto protiv velikog vođe gospodina Senada Misimovića. Jedini koji je do sada navučen jeste gospodin guverner uz od ranije poznatog gospodina gudačkog instrumenta aka naturna laž aka sedamn'es' trofeja. Gospodin guverner ne ide na utakmice i ponovo apelujem na ljude iz kluba da mu pošalju sezonsku ulaznicu za zapadnu tribinu na kojoj je nekad ranije bio često viđen gost, nekad ranije dok je klub bio zaduživan milione i milione konvertibilnih maraka. Kako se to moglo desiti čovjeku koji bankarstvo i finansije ima u malom prstu, to ostaje velika nepoznanica, ali iz ovog intervjua se jasno vidi da bi se on rado vratio u najtrofejniji klub, rado bi boravio na zapadnoj tribini (da, ovoj novoj, koju je veliki vođa napravio), možda ga grize savjest pa bi da ispravi greške.

Možda je Kemici proradila svijest, možda nije zaboravio da nam je 2011. godine sa još jednim velikim željovcem prezentovao projekat nove Grbavice. Sjećate se onog projekta sa slovencima, stadion kapaciteta 24 hiljada, 650 parking mjesta, šoping centar na 50 'iljada kvadrata, ali eto, zafalilo im je 70 miliona eura pa se to nije realizovalo, a od slovenaca ni traga ni glasa. Svakako smo danas dobili ekskluzivnu informaciju šta slovenci misle o nama, mislim, nismo to znali od ranije.

Kao zamjenu za taj stadion dobili smo ovu vođinu improvizaciju, vođa je shvatio da nam niko neće dati 70 miliona eura, a nije bankar, niti je guverner neke od banaka, ili bar dekan, međutim ipak je zaključio da nećemo dobiti te novce, pametan čovjek jbg, shvatio je da je mlijeko bijelo, ali zato i jeste veliki vođa. Ta improvizacija od stadiona ispunjava uefine kriterije za odigravanje evropskih utakmica, a Kemicin stadion bi ispunjavao uslove za finale lige prvaka, ili makar evropa lige, da ne prećeram.
Odlicno razmisljanje momcino, ako Bog da jos malo pa cemo moci i sa istoka i sa novog juga da gledamo tekme, mogu samo mislit kako ce bit protivnickim golmanima kad budu imali na 5m iza sebe 5k Manijaka, pa primio bi ga i Buffon i Khan i Neuer. Zbit redove i zajedno svi za našeg Želju - MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 avg 2016, 17:37

Ako ne želite o detaljima, bar nam navedite razloge, zbog kojih ste podnijeli ostavku? Nije u pitanju pojedinac ili pojedinci, već perspektiva daljeg rada i odricanja za kojeg smatram da nije dovoljno podržan od strane navijača, nekih medija i uže i šire lokalne zajednice. Unutar kluba, bilo je neslaganja oko samog saziva nove Skupštine kluba i izbora ljudi koji će je voditi, sastava Nadzornog odbora, s druge strane, pojavljuju se dušebrižnici, kada su vidjeli milionske iznose na računu, tvrdeći da znaju i umiju bolje.

Možda bih i preko toga prešao, ali sam imao jedan ljudski dogovor i sa gospodinom Odovićem (izuzetno ga cijenim prije svega kao čovjeka, bio mi je i trener), kojeg sam predložio za trenera u januaru 2015. godine (UO je prihvatio moj prijedlog, a bilo je i drugih prijedloga). Iako je imao važeći Ugovor sa Čelikom, prihvatio je moj poziv, nije pitao za novce niti bilo šta, samo me je pitao do kada mislim da će biti trener, na šta sam mu ja odgovorio da će biti trener dok sam ja predsjednik (njemu je to bilo dovoljno). Eto to je samo jedan mali dio priče, nastavak znate.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/gredic-z ... ati/204419

Ovo je Zeljovac od glave do pete.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 avg 2016, 17:39

VRATITE NAM EDISA MULALIĆA!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 avg 2016, 17:40

Strahujem od dugovanja. Kaze Gredic da je bilo 3 miliona, kad je on napustio klub. Od tad se dovelo bruka pojacanja, a nista se nije prodalo. Nadam se da ce ovi napustiti klub prije stecaja.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 avg 2016, 17:41

Jedino dobro rijesenje a da mozemo dovesti je Musa. Imao je problema u Sirokom druge prirode ali je dobar trener koji bi mogao napraviti dobar uspjeh s ovom ekipom.

Ali koga bih ja jedino volio vidjeti a to je gospodin Odovic. Samo mislim da on ne bi prihvatio. Ljudina od covjeka i znalac u svom poslu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”