Kup BiH 2015./2016.
Re: Kup BiH 2015./2016.
Čuj prvaka kantona, a šta je sa 2 federalnim? Doduše imaju neki kupovi kantona 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kantonalne kupove igraju klubovi kantonalnih liga i druge federalneHeller je napisao/la:Čuj prvaka kantona, a šta je sa 2 federalnim? Doduše imaju neki kupovi kantona
- tuzlak1987
- Kontakt:
U ovo kolo od 24 ekipe iz Federacije u onih 16 iz Federalne su prosli: Seona, Malesici, Tomislav, Brotnjo, Zmaj, Nemila, Azot i jos jedan nije bila odigrana osma utakmica :S
Zna li se sada ko sve ucestvuje u Kupu BiH za ovu sezonu, jel moze neko napisati sastav ekipa?
Premijer Liga+ Sloboda NG, Vlasenica, Proleter Teslić, ne mogu nać ostala 3 iz RS-anikolasbs je napisao/la:Zna li se sada ko sve ucestvuje u Kupu BiH za ovu sezonu, jel moze neko napisati sastav ekipa?
Nullius in verba
- Tristan
- Kontakt:
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 016-17.pdf
Ovo su propozicije za ligu i kup ove sezone. Na stranici broj 24 pise:
-12 klubova Premijer lige iz takmicarske sezone 2015/16 (sto bi trebalo znaciti da ucestvuju Borac i Slavija jer su bili u prvih 12 prosle sezone)
-12 iz FBIH
-8 iz FSRS
Ovo su propozicije za ligu i kup ove sezone. Na stranici broj 24 pise:
-12 klubova Premijer lige iz takmicarske sezone 2015/16 (sto bi trebalo znaciti da ucestvuju Borac i Slavija jer su bili u prvih 12 prosle sezone)
-12 iz FBIH
-8 iz FSRS
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Vidiš ja sam taj dio prespavao.Signore je napisao/la:Da. Prije su iz RS-a davali klubove preko lige, tj. najbolje plasirani u Prvoj ligi RS su igrali Kup BiH, ali sad su to izmijenili.

Treba vidjeti kako je zavrsio proslosezonski. Na stranici Saveza stoji samo to da ga je Radnik osvojio. I prosle sezone je u Kup BiH FSRS davao klubove preko Kupa RS. Mislim da je ovo tek druga sezona da je tako.Pappy je napisao/la:Vidiš ja sam taj dio prespavao.Signore je napisao/la:Da. Prije su iz RS-a davali klubove preko lige, tj. najbolje plasirani u Prvoj ligi RS su igrali Kup BiH, ali sad su to izmijenili.Znam da se prije išlo prema plasmanu u Ligi RS. Kako sada RS daje klubove, i ima li negdje spisak svih klubova koji igraju ovu sezonu Kup BiH ?
Znači četvrtfinalisti idu u Kup BiH ? To bi onda značilo da igraju Radnik (PL), Sloboda NG (Druga - zapad), Proleter Teslić (Druga zapad), Vlasenica (Druga istok), Drina Zvornik (Prva RS), Mladost VO (Regionalna istok), Karanovac (Regionalna zapad), Mladost Gacko (Druga istok)Signore je napisao/la:Treba vidjeti kako je zavrsio proslosezonski. Na stranici Saveza stoji samo to da ga je Radnik osvojio. I prosle sezone je u Kup BiH FSRS davao klubove preko Kupa RS. Mislim da je ovo tek druga sezona da je tako.Pappy je napisao/la:Vidiš ja sam taj dio prespavao.Signore je napisao/la:Da. Prije su iz RS-a davali klubove preko lige, tj. najbolje plasirani u Prvoj ligi RS su igrali Kup BiH, ali sad su to izmijenili.Znam da se prije išlo prema plasmanu u Ligi RS. Kako sada RS daje klubove, i ima li negdje spisak svih klubova koji igraju ovu sezonu Kup BiH ?
Netko ce zamjeniti Radnika, jer se on plasirao kao premijerligas.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Rudar Kakanj-Bosna Visoko

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pa otvorite novu temu za 2016-17, toliko ima besmislenih tema no ovdje jos uvijek pisemo na staroj temi
nemoj da u uvodni post zaboraviti staviti neke informacije kao zrijeb, ko igra kup, zasto ne i kako su se kvalifikovali (kup RS i FBiH) i sl.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otvorit cu ja temu sad ali cu je editovati sutra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: amypitar, jurisicduska, svemalim1 i 27 gostiju.