Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

hodža
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la hodža » 04 jun 2011, 00:24

hodža je napisao/la:Nadal danas neočekivano lahko prošao dalje, ali je evidentno da je blizu one igre kojom je dominirao sve ove godine u Parizu, i da bi je mogao "ugrabiti" upravo u polufinalu protiv Mareja koji cijeli turnir loše ulazi u mečeve, što bi ga sutra moglo koštati...

Nadam se da su se Federer i Đoković dobro odmorili i da će sutra prirediti poslasticu turnira i još jedan nezaboravan meč, koji će nadam se otići u 5 setova, i završiti pobjedom najboljeg svih vremena :D

Finale : Fedex-Rafa :mrgreen:
8-)

Odavno majstor nije bolje odigrao...potpuno zaslužena pobjeda i nadam se pobjedi u finalu :D

GO ROGER !!!
FORZA MARŠAL !!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 jun 2011, 00:24

Puno pozdrava za sve one koji su Federera davno poslali u penziju, ispratili ga veceras sa laganih 0-3 i slicno
nema potpisa

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 04 jun 2011, 00:28

gonjaBe je napisao/la:Mislim da će ovo biti prvi meč na RG-u u koji Federer ne ulazi kao broj 1 i sa imperativom pobjede.

a vidjeli smo danas da je kao takav izuzetno opasan ;)
FORZA MARŠAL !!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 jun 2011, 02:22

Nisam maksimalno fokusirano gledala cijeli meč, ali mi je drago kakav je ishod istog. Kako neko već napisa, niko drugi ne bi prekinuo Noletov dugi niz do samog Kralja Federera. 8-)

Donekle mi je žao što Nole nije uspio u svom naumu, ali ako je već Fedex sa druge strane mreže, e onda mi je ovako draže. Jedva čekam finale, nadam se da će Federer još jednom pokazati da nije za staro gvožđe, još on ima potrebnu drskost .

"Puno sam trenirao u cijeloj karijeri za ovakve trenutke i ovakve mečeve. Bio je golemi pritisak i Đoković je stvarno igrao jako dobro. Ova moja pobjeda je možda i rođendanski poklon Nadalu ( :lol: ), jer je on izgubio sva četiri meča koja je igrao protiv Đokovića ove godine. Igrat ću u finalu protiv Rafela Nadala, mog najvećeg rivala u karijeri. To su trenuci za koje se živi!", radosno je zborio Federer.

Idemo po sedamnaestu, majstore!
;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 03:14

slika

Malo je falilo za obaranje rekorda.
Chelsea F.C.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 jun 2011, 03:33

Nije mi samo jasna jedna stvar kod Đokovića, isto kao da ne zna sporstki podnjeti poraz, evo sad sam još jednom gledao meč i tačno mi se nije svidjelo to što psuje Federeru, tipa "hoš kurracc" i sl...

Nikad gospodina od njega! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 04 jun 2011, 07:03

Bianconeri1988 je napisao/la:Nije mi samo jasna jedna stvar kod Đokovića, isto kao da ne zna sporstki podnjeti poraz, evo sad sam još jednom gledao meč i tačno mi se nije svidjelo to što psuje Federeru, tipa "hoš kurracc" i sl...

reče komentator na eurosposrtu da je igrao sam protiv svih,kao publika bila na strani federera,i još reče da publika nije zaslužila pljesak,šta god pod tim mislio

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 08:48

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:reče komentator na eurosposrtu da je igrao sam protiv svih,kao publika bila na strani federera,i još reče da publika nije zaslužila pljesak,šta god pod tim mislio
Isto tako je rekao da nikada u životu nije vidio da u duelu dva vrhunska igrača publika staje na jednu stranu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 04 jun 2011, 10:42

Svaka čast Rogeru, dokazao je da ima još želje, snage i motiva da pobjedi i trenutno najbolje. Sinoć je dokazao zašto je najbolji igrač svih vremena (objasnio je Novaku par stvari o tenisu). ;)
Sad se treba dobro fizički i psihički pripremiti za finale protiv Nadala, pokušati smoći snage i osvojiti 17 Grand Slam turnir (zvuči nevjerovatno, jel' da ?). Iako je Rafa favorit, nikad se ne zna. Sve je moguće u finalu, pogotovo kada se sastaju takva dva rivala kakvi su Nadal i Federer. Bit će svašta, užitak za gledanje svakako.

P.S. Gdje je onaj komentator što reče da Federer neće moći uzeti set Đokoviću ? :mrgreen:
Still learning...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jun 2011, 10:53

Jedan komentar zasto je Roger najveci:
Zato sto ima 16 Gs titula,zato sto ne psuje na terenu, zato sto ne gleda u svoju lozu kada mu ne ide,zato sto ne razgovara sa Bogom ili sa samim sobom na terenu,zato sto ne urla kada udari lopticu,zato sto je uspeo da promeni samog sebe,zato sto nikada ne predaje mec,zato sto je pun emocija ali ih uvek sacuva za kraj meca,zato sto uvek govori istinu i ono sto misli,zato sto se ne pravi da je skroman,zato sto ga nije strah da kaze da je verovatno najbolji u istoriji,zato sto je veliki humanista,zato sto su ga kolege teniseri proglasili za najveceg sportsmena,zato sto nema atraktivnu zenu,zato sto voli da pobedjuje,zato sto ne voli da gubi,zato sto je rekao da Marej igra defanzivan tenis,zato sto je rekao da je Rodik neprijatan prema sudijama(nesto sto svi znaju ali se prave fini pa ne govore),zato sto nikada nije srecan posle poraza,zato sto je plakao dok je vise od milion ljudi gledalo,vi ste ga otpisali a on se vratio i srusio rekord,zato sto se nakon toga vratio na prvo mesto,zato sto igra cak i u 30. godini najlepsi tenis,zato sto je agresivan,zato sto voli da rizikuje,zato sto oblaci najlepse majice, zato sto ima najlepsi bekhend,zato sto mu je kosica uvek na mestu,zato sto obozavam njegov tenis,zato sto uvek ima neki novi potez kojim nas odusevi,zato sto mu roditelji nikada nece izjaviti KRALJ JE PAO,zato sto ima osecaj za tenis,zato sto se njegova igra ne bazira na snazi,da vrati lopticu sto jace u teren i da ceka gresku protivnika
:lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 10:54

Volio bih da Li osvoji ženski GR... drugo finale ove godine, u Australiji je sjajno odigrala finale protiv Clijsters, nadam se da će danas savladati ovu ninju...
Voli te tvoje Sarajevo.

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 04 jun 2011, 10:59

Bianconeri1988 je napisao/la:Nije mi samo jasna jedna stvar kod Đokovića, isto kao da ne zna sporstki podnjeti poraz, evo sad sam još jednom gledao meč i tačno mi se nije svidjelo to što psuje Federeru, tipa "hoš kurracc" i sl...

Izvini, je l' je Novak plakao,vristao,valjao se po terenu? :lol: Nijedan tenisac ne zna da prihvati poraz kao Djokovic,ali niko. To ce svako da ti potvrdi. Posto je Roger kao neki gospodin. Sta mu je trebalo onaj prst upucen Djokovicu na kraju meca,molim?? Stvarno gospodin,nema sta ? To sto Novak psuje tokom meca,nas covek,balkanac. Ovo kao nikada gosapodin od Djokovica me je stvarni izritiralo :shock:

"Pravi šampion se vidi u porazu, a ne u pobedi, bravo Nole! Sad si pokazao koji si čovek, a osvajamo onda sledeće godine" ---Petkovic Andrea

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 04 jun 2011, 11:03

Dadobg je napisao/la:

Izvini, je l' je Novak plakao,vristao,valjao se po terenu? :lol: Nijedan tenisac ne zna da prihvati poraz kao Djokovic,ali niko. To ce svako da ti potvrdi. Posto je Roger kao neki gospodin. Sta mu je trebalo onaj prst upucen Djokovicu na kraju meca,molim?? Stvarno gospodin,nema sta ? To sto Novak psuje tokom meca,nas covek,balkanac. Ovo kao nikada gosapodin od Djokovica me je stvarni izritiralo :shock:

"Pravi šampion se vidi u porazu, a ne u pobedi, bravo Nole! Sad si pokazao koji si čovek, a osvajamo onda sledeće godine" ---Petkovic Andrea[/quote]

naša tuzlanka

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 jun 2011, 11:11

Njegovo vrijeme je proslo. 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Federer imao 1% sanse da osvoji prije polufinala. :lol: :lol: :lol:
Sinoc objasnio neke stvari. 8-)
Dajte Rafu da se igramo.
P.S Onaj prst nije upucen Novaku, pokazivao je prema svom boxu, a ko i ne bi, da prekine jedan ovakav niz i razbije najboljeg igraca svijeta ove godine.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 11:22

Dadobg je napisao/la:Sta mu je trebalo onaj prst upucen Djokovicu na kraju meca,molim?? Stvarno gospodin,nema sta ?
Šta je značila ona NULA koju je Nole pokazao Federeru tokom meča? Šta su značili oni ironični osmjesi tokom meča? Svaki put kad bi Roger pogodio neki strašan winner?
Voli te tvoje Sarajevo.

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 04 jun 2011, 11:47

Virtu4l je napisao/la:
Dadobg je napisao/la:Sta mu je trebalo onaj prst upucen Djokovicu na kraju meca,molim?? Stvarno gospodin,nema sta ?
Šta je značila ona NULA koju je Nole pokazao Federeru tokom meča? Šta su značili oni ironični osmjesi tokom meča? Svaki put kad bi Roger pogodio neki strašan winner?
NULA je bila upucen Vajdi, u smislu nisam uspeo poen da uzmem. Ironicni osmesi,daj covece. Djoker i aplaudira i pokazauje palac na gore,kod dobrog poena. To kod Federera nikad ali nikada nisam video. Verujem da on to nikada nije ni uradio jer je egomanijak.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 11:51

Dadobg je napisao/la:NULA je bila upucen Vajdi, u smislu nisam uspeo poen da uzmem. Ironicni osmesi,daj covece. Djoker i aplaudira i pokazauje palac na gore,kod dobrog poena. To kod Federera nikad ali nikada nisam video. Verujem da on to nikada nije ni uradio jer je egomanijak.
Nemoj misliti da imam nešto protiv njega. Nole mi je jedan od omiljenih igrača, ali njegovi (nazovimo ih) navijači uglavnom pretjeruju...
Voli te tvoje Sarajevo.

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 04 jun 2011, 11:56

Virtu4l je napisao/la:
Dadobg je napisao/la:NULA je bila upucen Vajdi, u smislu nisam uspeo poen da uzmem. Ironicni osmesi,daj covece. Djoker i aplaudira i pokazauje palac na gore,kod dobrog poena. To kod Federera nikad ali nikada nisam video. Verujem da on to nikada nije ni uradio jer je egomanijak.
Nemoj misliti da imam nešto protiv njega. Nole mi je jedan od omiljenih igrača, ali njegovi (nazovimo ih) navijači uglavnom pretjeruju...
Ne mislim,da imas nesto protiv,boze svasta. Mislim da su svi navijaci malo ostrasceni. Ne mislim da tu ima mnogo razlike izmedju Rodzerovih i Novakovih. JA tvrdim da novak izgubio ritam,khm,khm. :D A Roger je bio u formi zivota :lol: Ja verujem da kada je Novak dobijao Rogera da je bilo price kako Roger nije u formi, a sada ga je kao razbijo : :lol: Navijaci...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 jun 2011, 13:06

Virtu4l je napisao/la:
Odakle ti izvuce tu konastataciju da je to bilo upuceno Noletu, svashta majke mi moje :roll: Da nije tog prsta bilo, mislim da bi se izmislila teorija kako ga je samo pogledao nakon sto je as odservirao za mec :roll:

samo su svemir i.....
nema potpisa

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 jun 2011, 13:08

cole-ch je napisao/la:Goooooo Roze, goooooooo!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.