Postao/la Omerbavarac » 05 jul 2009, 18:08
Reprezentativac Hrvatske, Ivica Olić dao je zanimljiv intervju za zagrebačke sportske novosti u kojem govori o svom prelasku u redove Bayerna.
Kako kaže, sinovima je teško palo preseljenje u München...
Pitali su me moji sinovi: “Tata, zašto moramo u München, zašto ideš u Bayern? Pa, u Hamburgu te svi vole!?” Preseljenje im je teško palo. Morao sam im objasniti da će u Münchenu i Bayernu biti još ljepše.
U napadu Bayerna osim njega od prije su tu Klose i Toni, pridoda li se tome činjenica da su Bavarci u ljetnom prelaznom roku angažovali i Maria Gomeza onda će to biti jedan strašan napad ali na sve to Olić kaže:
To su trojica vrhunskih napadača. Ali kad si među četvoricom napadač u Bayernu, onda je to velika stvar.
Ima dosta utakmica, svatko će dobiti svoju priliku. Da se ne nadam da ću igrati u udarnih jedanaest, ne bih niti dolazio. Kad god sam dolazio, u bilo koji klub, igrao sam u prvih jedanaest. Naravno da će ovdje biti manje prilika ako uvijek ne budem u vrhunskoj formi. U Bayernu ne možeš dobiti 10 utakmica za dokazivanje, dobiješ eventualno dvije, pa se pokaži.
Svoju kvalitetu želi potvrditi upravo u Bayernu....
Bayern je stepenica više. Spada u sedam-osam najboljih klubova u Europi. Jako sam sretan što sam dio te momčadi, želim se potvrditi u velikom klubu. Zapravo, lakše je igrati u boljoj momčadi s boljim igračima, rekao je Ivica Olić u intervju za sportske novosti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!