kksiroki je napisao/la:Za Tuzlu nisam baš siguran iako mi je u Mejdanu uvijek bilo ugodni i kad sam bio 2 puta oba smo pobijedili , što se subotnje tekme tiče jedno je ja mislim sigurno a to da će biti cca. 2000 ljudi drugo da će Sloboda doći kao i uvijek maksimalno motivirana protiv NLB-ligaša . Mislim da našim igračima nakon kupa (Čapljine) ne treba upozorenje što ih čeka u ligi 6 , dobro je da se prvo kolo igra doma zbog prilagodbe na domaće suđenje koje će sigurno biti drugačije u odnosu na NLB ne misli puno lošije nego jednostavno drugi kriterij suđenja . Što se same utakmice protiv Slobode (ti naravno pilaš naopako sa 50 puta jači a tamo se nadaš iznenađenje kao prošle godineTaRgEt_ je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Ipsa i target , pozdrav i vama
Prijatelju drago mi je da si se vratio sto jest jest , jbga uvijek si bio najrealniji i ocekujem te u revansu kada bude Siroki gostovao u Tuzli Pozdrav p.S nadam se dobroj tekmi i ako ste jedno 50 puta jaci) uz pravi pristup mislim da ne bi trebalo biti problema , velika stvar za Široki je mogućnost rotiranja svih igrača što će u ovom paklenom ritmu subota-srijeda biti jako bitan faktor .
E sad što se same lige 6 tiče naravno da svatko u polufinalu vidi ŠB-BOS-IGO s tim da ja Čapljinu vidim kao 4 ekipu iako naravno da nebi bilo iznenađanje da tu budu SLO-ZRI , e sad tko ima najviše šansi za titulu po meni ne navijački nego realno Široki (2 godine ista ekipa,odlična atmosfera unutar ekipe, izmirene plaće , pobjednički mentalitet , i naravno sama kvaliteta ekipe ) iako sve kreće iz početka malo je prilika za popravni svaka tekma je odlučujuća a u međusobnima će također jako bitna biti koš razlika , drugi kandidat po meni naravno Bosna (veliki plus izboren opstanak i on će dati dodatna krila , dobar roster i naravno IME koliko god to možda zvučalo glupo ) treća je Igokea (dovedena cijela nova petorka , igrači statistički izgledaju jako zanimljivo i postoji veliko iskustvo , ali objektivno prekasno sastavljena ekipa , mislim da će ih gore biti jako teško bilo kome dobiti ) .
Jaci jeste toliko realno , a nada zadnja umire sto se ne bi nadao ipak su to sve momci nadam se dobro da ce ovaj novi Gak odigrati mjenjati Adamovica i ostali ...pa eto ako dodjes javi se u Tuzlu drage volje