2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Puno je 178 mil $ za Middletona 
Restricted free agent Kristaps Porzingis reached agreement on a five-year, $158M maximum contract with the Dallas Mavericks, league **** tell @TheAthleticNBA @Stadium.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kawhi ce sigurno narednih dana objaviti.Sumnjam da ce danas,bit ce tu yo-yo reporta koliko hoces u narednih par dana
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako los posao Sixersa, kako ovo sebi dopustaju da im idu najbolji igraci a nisu uopste bili daleko od titule...
Mogli bi Spursi izvisiti playoff.
Jos da Steph ne odvede ekipu u playoff slijedece sezone, da i mitomanija o njemu umre. I sve se vraca na svoje mijesto
Jos da Steph ne odvede ekipu u playoff slijedece sezone, da i mitomanija o njemu umre. I sve se vraca na svoje mijesto
Gdje je taj misteriozni Horford tim.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Phila vjerovatno ide iza nas po pitanju najjacih ekipa istoka.Pogotovo ako potpisemo Horforda ili dobijemo Capelu
#Punoljetstvo
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bas bas previse, ali eto izgleda da zele ostaviti ekipu na okupuKobe Bryant je napisao/la:Puno je 178 mil $ za Middletona
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pricamo o Zapadu.Pogledaj 8 ekipa koje su sad usle u PO,a onda dodaj LAL i reci mi koga izbacujes i stavljas NOP unutra.BosniaBoston je napisao/la:Ako ostanu zdravi sto da ne.Za taj cilj trebaju Ziona da isporucuje 18 i 8 sto je realnoNEZALAGANJE je napisao/la:Auhh,ode Redick u NOP.Polako ljudi s tim projakcijama da ce oni u PO.Mlada ekipa,tek se sastali.Ne ide to bas tako.
Dobi bolji ugovor od Jukefilip13 je napisao/la:Free agent center Dewayne Dedmon has agreed to a three-year, $41M deal with the Sacramento Kings, agents Mike Silverman and Brandon Grier tell @TheAthleticNBA @Stadium.
Ma tesko ce NOP u PO, bas tesko...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Middelton nije dobio ni puni max ugovor , ostavio jos para na stolu.(12 miliona ha)
A da nisu Bucksi , potpisao bi ga vec neko drugi brzo.
A da nisu Bucksi , potpisao bi ga vec neko drugi brzo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jeremy Lamb has emerged as a serious free-agent target for the Pacers, league **** say, in addition to Indiana's long-running interest in Ricky Rubio
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vas,mozda GSW al sumnjam,mozda Klipe ako nikog ne dobiju,mozda POR ako bez juke pode sve po zlu,mozda cak i OKC ako George bude imao problema sa povredamaNEZALAGANJE je napisao/la:Pricamo o Zapadu.Pogledaj 8 ekipa koje su sad usle u PO,a onda dodaj LAL i reci mi koga izbacujes i stavljas NOP unutra.BosniaBoston je napisao/la:Ako ostanu zdravi sto da ne.Za taj cilj trebaju Ziona da isporucuje 18 i 8 sto je realnoNEZALAGANJE je napisao/la:Auhh,ode Redick u NOP.Polako ljudi s tim projakcijama da ce oni u PO.Mlada ekipa,tek se sastali.Ne ide to bas tako.
#Punoljetstvo
Puno je ovo Redicku, nek se J**+Balon je napisao/la:Kako los posao Sixersa, kako ovo sebi dopustaju da im idu najbolji igraci a nisu uopste bili daleko od titule...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- invincible1921
- Kontakt:
Pa djetetam vise se barcelona pojacala nego mi...joj za koga ja navijam

=\_1921_/=
steta za sixerse
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali isto dodje 130 ili 178, imas opciju da ih zadrzis na okupu ili ne. Ovako ce biti 80% ista ekipa na okupu i naredne dvije godine, da nisu ostali opet ne bi Bucksi imali fleksibilnost da potpisu nekog.Kobe Bryant je napisao/la:Puno je 178 mil $ za Middletona
Free agent Terrence Ross has agreed to a four-year, $54M deal to return to the Orlando Magic, CAA agent Aaron Mintz tells ESPN.
Orlando zadržao ekipu na okupu , što im je bio prvobitni cilj.
Orlando zadržao ekipu na okupu , što im je bio prvobitni cilj.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 01 jul 2019, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Free agent Terrence Ross has agreed to a four-year, $54M deal to return to the Orlando Magic, CAA agent Aaron Mintz tells ESPN.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.