PL prepucavanja

Istinasamo123
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Istinasamo123 » 03 apr 2024, 20:37

nastrojeni21 je napisao/la:
03 apr 2024, 20:11
Kad smo vec kod terorisanja, ne znam bas ko je koga terorisao.
Kakva braco podjela, central force je skupina placenickih narkomancina i ima ih 15ak. Pojela spidara mozak, jaki na nozevima samo.
Njih 15 je spremno uraditi sve i svasta... Ostali momci su "povukli rucnu" da se nbi desilo nesto sto NIKO od normalnih ljudi me zeli.
Jel' treba crtati???
Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosari
Bas zato su se Horde sklonile sa tribine,bas zato jer su vidjeli da bi neko mogao glavom platiti jer taj satro central force to prizeljkuje-
Ako je išta sigurno, onda je da ovi Central Forsi nisu naši, a po ovom saopštenju bi se dalo reći da nisu baš ni svoji.. :lol:
Čuj "Central Force", kao da je vojska yebote.. Još nam samo treba neki Spetnatz i u fullu smo. :lol:

Koliko sam mogao upratiti situaciju, taj debilčić Kundo je neka alfa i omega ove nekakve grupe za koju ja prvi put čujem. Neki uzjebani papcic koji se nafurao na Golubovića i par puta odgledao dokumentarac o Zemunskom klanu.. Gledaj ga na šta liči, osušio se i on nešto opasan, iz dva udarca mu sve kosti slomiš.. :lol:
Dok to nosi pistolj sa sobom znaci da postoji manjak mozga a boga mi i muda.
I na kraju sve dobro ispade, hvala allahu ne pade nicija mrtva glava kao kod nekih...
Sad je cilj i meta ista na neciju srecu a na neciju zalost, pola tribine su vam poskidali.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 apr 2024, 20:50

03 apr 2024, 20:11
Kad smo vec kod terorisanja, ne znam bas ko je koga terorisao.
Kakva braco podjela, central force je skupina placenickih narkomancina i ima ih 15ak. Pojela spidara mozak, jaki na nozevima samo.
Njih 15 je spremno uraditi sve i svasta... Ostali momci su "povukli rucnu" da se nbi desilo nesto sto NIKO od normalnih ljudi me zeli.
Jel' treba crtati???
Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosari
Bas zato su se Horde sklonile sa tribine,bas zato jer su vidjeli da bi neko mogao glavom platiti jer taj satro central force to prizeljkuje-
Ako je išta sigurno, onda je da ovi Central Forsi nisu naši, a po ovom saopštenju bi se dalo reći da nisu baš ni svoji.. :lol:
Čuj "Central Force", kao da je vojska yebote.. Još nam samo treba neki Spetnatz i u fullu smo. :lol:

Koliko sam mogao upratiti situaciju, taj debilčić Kundo je neka alfa i omega ove nekakve grupe za koju ja prvi put čujem. Neki uzjebani papcic koji se nafurao na Golubovića i par puta odgledao dokumentarac o Zemunskom klanu.. Gledaj ga na šta liči, osušio se i on nešto opasan, iz dva udarca mu sve kosti slomiš.. :lol:
Dok to nosi pistolj sa sobom znaci da postoji manjak mozga a boga mi i muda.
Jel to onaj Kundo sto ga Buba Corelli izudarao?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 apr 2024, 22:52

Znaci u sustini rasprava je o tome ko je veci kriminalac? :puke:
Celik!3,2,2.

BetonskiMozgovi
Kontakt:

Post Postao/la BetonskiMozgovi » 03 apr 2024, 22:59

J.ebo vas miš prepali ste Manijake..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 apr 2024, 23:18

Ima li ko jaci od manijaka u ovoj drzavi ?

Osim hordi, robijasa, ultrasa, lesina ili fukara.

naspramnakroznaleglu
Kontakt:

Post Postao/la naspramnakroznaleglu » 03 apr 2024, 23:20

odmalihnogu je napisao/la:
03 apr 2024, 18:20
Istinasamo123 je napisao/la:
03 apr 2024, 18:15
03 apr 2024, 18:08
Kakva je ovo ekavica

slika
Od ove ekavice goli hodate po gradu. Od ove ekavice rahmetli vam vodja jangera iz granapa nije smio da izadje.
Po cvili ko pacovi se krecete od ove ekavice.
pisac je nešto htio reći
pisac je nešto htio reći? :roll:

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 03 apr 2024, 23:44

naspramnakroznaleglu je napisao/la:
03 apr 2024, 23:20
Istinasamo123 je napisao/la:
03 apr 2024, 18:15

Od ove ekavice goli hodate po gradu. Od ove ekavice rahmetli vam vodja jangera iz granapa nije smio da izadje.
Po cvili ko pacovi se krecete od ove ekavice.
pisac je nešto htio reći
ja ba

exFighter1926
Kontakt:

Post Postao/la exFighter1926 » 03 apr 2024, 23:50

Zutti je napisao/la:
02 apr 2024, 19:27

:wave:
Ne izgleda to tako lose… :mrgreen:

naspramnakroznaleglu
Kontakt:

Post Postao/la naspramnakroznaleglu » 03 apr 2024, 23:52

03 apr 2024, 23:44
naspramnakroznaleglu je napisao/la:
03 apr 2024, 23:20

pisac je nešto htio reći
ja ba
skontaj sam :idea:

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 04 apr 2024, 00:01

exFighter1926 je napisao/la:
03 apr 2024, 23:50
Zutti je napisao/la:
02 apr 2024, 19:27

:wave:
Ne izgleda to tako lose… :mrgreen:
Od klipa dva nova profila botova se pojavise moraju da objasne kako se to u sred bijela dana na dan derbija ne moze sresti manijak na grbavici.
Poljem se siri miris zemuna....

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 apr 2024, 00:04

Torino je napisao/la:
03 apr 2024, 16:39
Svima je poznato u gradu, a i šire ko je prvi počeo bosti iz nemoći prema rivalu, pa kad se druga stana okrenula noževima, onda su bombe i pištolji počeli, pa opet druga strana uzela pištolje kako bi se branila. Kad su vidjeli da su i tako donji onda se zovu Veki, Bomba, Benjo, Zula... Go kriminalac da brani čast. Pa od toga svega plati glavom Mirza ni kriv ni dužan, a smijao se Mirza i prizivao smrt momku iz Hz koji je uboden u vrat. Pa mu Bog vrati da njega pogodi njegov. Ne trebam ni pričati da se grupa povila u smijeru puhanja vjetra, a da je Izo hodo danima po Grbavici, snimo klipove, a Zemunaca nema. Kakvi vi i vaš navijački svijet, tri majice vas zbližile.
Nas su Drezdenovci ganjali za prijateljstvo, vi moljakaze BBB (nedavno su bitni tm učestvovali zajedno sa Boysima u tući sa Armadom), Đavolima, Zemuncima, pa malo Mađare moljakali, a i Holanđani nisu ništa zaostali.
Prvi grafiti prešarani u ovom gradu bili su naši. Prodavali transove pa davali nama pare da ih mi vratimo. Smiješno. Stid me i što pišem išta na ovu temu koliko sam se morao spustiti da uporedim grupu koja je brend i grupu koja je ugašena još 1988.
To je to, manje vise. :thumbup: Jedino girjesis za BBB, oni se sa njima oduvijek lizu, redovno im dolaze BBB na jug bar nekih 15 godina sto ja licno znam, a vjerujem i duze. Gdje su TM i sta su se vidi danas, kad im je klub u nikad vecim problemima, a tribina o sebi zabavljena.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 04 apr 2024, 00:25

Zamolio bih Torina nakon velikog elaborata na temu historije manijaka, da nam objasni i jednu temu koja se tice njegove grupe. Kako je doslo do toga da je sad na sjeveru CF i da se za mnogo toga pitaju. Bio bi red da objasnis posto je spomenuta grupa nekad bila placenicka, prozivani su kao narkomani od strane vas, nekad su vam prijetili pistoljima, grupa koja vas je natjerala da ne idete par utakmica na sjever... cak ste i saopstenja pisali.

Posto ta tema nije poznata svima u gradu, a i sire, objasni nam ti.

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 04 apr 2024, 00:28

Došli u podne što je razumljivo jer su morali da stignu na svoj korteo koji je 4 sata prije utakmice dogovoren… kofol neka izvidnica bila, par manijaka u kafiću :D

Prava akcija je 11.5.2023. na koševu, niste sišli do parka. A ono rastjerivanje pred gostovanje neću ni spominjati. Kad tako nešto uradite, obavezno snimite. A zapitajte se kad ste bilo šta slično zadnji put uradili. I glupo mi je spominjati, ali za sve ove godine ni škripare niste nafatali, a kamoli šta drugo

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 04 apr 2024, 00:30

04 apr 2024, 00:25
Zamolio bih Torina nakon velikog elaborata na temu historije manijaka, da nam objasni i jednu temu koja se tice njegove grupe. Kako je doslo do toga da je sad na sjeveru CF i da se za mnogo toga pitaju. Bio bi red da objasnis posto je spomenuta grupa nekad bila placenicka, prozivani su kao narkomani od strane vas, nekad su vam prijetili pistoljima, grupa koja vas je natjerala da ne idete par utakmica na sjever... cak ste i saopstenja pisali.

Izgleda da su horde dobile bitku, a cf rat :D

Nek nam objasni i po čemu su horde trenutno brend, a manijaci nisu :D

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 apr 2024, 00:39

Cuj od malih nogu :urnebes:

Jest da su ovo PL prepucavanja, ali hajde budite realni. Da li bi ijedna ozbiljna grupa trpila ovo sto vi trpite zadnjih godina? Vi to spinujete kao ljubav prema klubu, odanost, ovo-ono, ali haj realno reci. Pa kad bi se mi nasli u borbi za opstanak, pola grada bi gorilo (mada ne bi nikad ni dosli u situaciju da se borimo za opstanak, jer bi se reagovalo puno ranije). Mozda vi necete pasti na nivo RA da vam Hahari skidaju parole, ali tanka je linija izmedju bezrezervne podrske i okolnosti gdje je grupa svrha samoj sebi, sto je sad kod vas slucaj. Inace, kako ide prodaja dukseva? :mrgreen: Zeljkan umire, oni tuse dukseve i dandu :crazy:

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 04 apr 2024, 00:42

04 apr 2024, 00:30
04 apr 2024, 00:25

Izgleda da su horde dobile bitku, a cf rat :D

Nek nam objasni i po čemu su horde trenutno brend, a manijaci nisu :D
Horde nikada ne mogu izgubiti rat, tako oni kazu. :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 apr 2024, 00:43

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 apr 2024, 00:39

Jest da su ovo PL prepucavanja, ali hajde budite realni. Da li bi ijedna ozbiljna grupa trpila ovo sto vi trpite zadnjih godina? Vi to spinujete kao ljubav prema klubu, odanost, ovo-ono, ali haj realno reci. Pa kad bi se mi nasli u borbi za opstanak, pola grada bi gorilo (mada ne bi nikad ni dosli u situaciju da se borimo za opstanak, jer bi se reagovalo puno ranije). Mozda vi necete pasti na nivo RA da vam Hahari skidaju parole, ali tanka je linija izmedju bezrezervne podrske i okolnosti gdje je grupa svrha samoj sebi, sto je sad kod vas slucaj. Inace, kako ide prodaja dukseva? :mrgreen: Zeljkan umire, oni tuse dukseve i dandu :crazy:
Otkad si to ti strucnjak za navijacke grupe :mrgreen:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 apr 2024, 00:47

let3 je napisao/la:
04 apr 2024, 00:43

Ma kakav ja i strucnjak. Nekad bilo. Proslo je moje vrijeme, ja sam veteran :mrgreen: Samo ne gumo suplje. Nego, ti si jedan od normalnijih Zeljovaca ovdje (namjerno ne kazem manijaka), kako ti vidis ovo sve oko tvog kluba?

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 04 apr 2024, 00:49

to ti je buraz od malih nogu :D

I to je zato što ste vi obični divljaci, sa dvije daske u glavi, a na glavi kaciga. Rijetko imate u prvoj ekipi normalnu osobu, koja se ne drogira i koja bi mogla da vodi organizaciju grupe. Nije velika razlika ni na istoku. Kočijaši, divljaci, ljudi spremni mater psovati i Husrefu Musemiću. Zato je zbog takvih zatvorena tribina nekoliko utakmica. I zato bi grad gorio da ispadate. To ste vi u realnosti. A na forumu - brend

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 apr 2024, 00:50

04 apr 2024, 00:47
let3 je napisao/la:
04 apr 2024, 00:43

Ma kakav ja i strucnjak. Nekad bilo. Proslo je moje vrijeme, ja sam veteran :mrgreen: Samo ne gumo suplje. Nego, ti si jedan od normalnijih Zeljovaca ovdje (namjerno ne kazem manijaka), kako ti vidis ovo sve oko tvog kluba?
Bolje da ne govorim sta mislim o tome :stop: Hajmo radije suprljirati o navijacima.

:mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Pablo11, Paromlinac i 21 gost.