RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Nije li Zeljkovic inace igrao lijevog stopera a sinoc desno?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
cuj bacanje para, pa znas sta upravu si ako nisu u stanju da procjene igrace i onako na slijepo dovode skupa nekvalitetna pojacanja onda je naravno bacanje para
ali ako dovedes kvalitetna pojcanja to je investicija koja ti se mnogostruko vrati nazad.
Stvar je u tome hoces li angazovati kvalitetne skaute , sportske radnike, ljude koji ce znati procijeniti kvalitet, koji ce znati dovoditi i pregovarati sa igracima.
Ako neko misli da sa ovim igracima se moze titula uzeti vara se, vidjeli smo svi sinoc kakva greske su radili...sreca pa sarajevo nije znalo iskoristiti to.
A sta ako im Mirvic odrijesi kesu i kaze Spahicu dovodi sve sto mozes za te pare...i onda mozes da se slika sa titulom ovu godinu a mozda i narednih godina.
ja sam misljenja da se MORA ulozit u pojacanja mora ove godine radi titule i naravno da se sto dalje prodje u evropi a to znaci vratit ce ti se ulozene pare i jos vise zaraditi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Eo ja se nisam nijednom zahvalio, ono zaboravio sam na covjeka, al zbog takvih kao ti:doox je napisao/la: ↑20 maj 2022, 15:01Grlima se vi njemu već neko vrijeme pojedinci oduzujete.opalaopala je napisao/la: ↑20 maj 2022, 14:45Semsudin Hasic .
Večeras da se izgrmi podrška za Semsu , čovjek bez kojega ovo sve nebi bilo moguće . Red je da se odužimo grlima.
Dobro ga vi primate za sitni šicar, umjesto da se slavi ovaj kup i ekipa, neki ne mogu da ne pomenu svog finansijera. Gdje su pojačanja, nakon najvećeg uspjeha zadnjih godina, red bi bio da je već sve dogovoreno ili će tek krenuti u potragu.
Hvala gospodinu Hasicu koji je preuzeo klub u najgorem trenutku u njegovoj historiji. I uradio, uz pomoc svih nas, sve ovo sto danas dozivljavamo.
A pojacanja nece biti, napredujemo ovako, zadnjih sest godina dizemo stepenicu vise i vise. Ozbiljnije, bolje, jace moze ali bez svrsavanja na kvaziigrace kojih je puna liga.
Samo nastaviti ovako, Haskic je prototip igraca koji se treba dovesti: iskusan, odlican igrac na svojoj poziciji i sto je najbitnije nije dosao zbog para, nego zbog projekta i zdrave sredine.
I tako nek se nastavi i u buducnosti sto se tice imena pojacanja. Nek propada sve sto trazi ogromne novce, jer takvi evo u Sarajevu nisu nista uspjeli uraditi sem uzeti pare. Projekat presstaviti, upoznati se s igracevim ambicijama, vidjeti ponasanje, historiju ozljeda, motive i tek onda sjesti i pricati o parama.
Ne dozvolimo da budemo mrtvi seljaci koji ce izdusiti nakon 3 godine. Zbog navaljivanja da neselektivno dovodimo pojqcanja da umirimo masu.
@Konzerva Dovede Mirvic sve, napravi rashoda do Boga, osvoji duplu krunu i onda ispadne u Evropi, a nema plana B? Sta onda? Skupa ekipa nije garant uspjeha. Moze samo biti trigger za gasenje kluba, ukoliko dodje do neuspjeha a ozbiljno si nastetio budzetu. Ne ide to bas tako, ulozi i zatvori oci.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakvo umirivanje mase, Dudić je preko 1000 dana na klupi, red je da vidimo sta može sa adekvatnim pojačanjima.
Kad se dovodi ciljano i tamo gdje škripi to ne može biti bacanje para.
Kad se dovodi ciljano i tamo gdje škripi to ne može biti bacanje para.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Good morning
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
A banuj onog degenerika više.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Semsudin Hasic
Ibro Rahimic
Fedja Dudic
Ibro Rahimic
Fedja Dudic
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa ne mislim ja sad da nama trebaju bogzna kakva pojačanja. Stoper, lijevi bek i možda napadač umjesto Zajmovića. Dati više prostora Džankoviću, Šikalu itd.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
bajdvej
divno je vidjeti kako doox u ovakvim trenucima za klub, historijskim, uspije naci nacin da oblati predsjednika kluba
divno je vidjeti kako mu smeta cestitka random navijaca predsjedniku kluba. Sta mu cestita koji kuratz stvarno
I onda u toku sezone kad udjemo u raspravu, pricat ce mi kako on voli samo Velez i da mu je to jedini interes, aha, jes jes jess
divno je vidjeti kako doox u ovakvim trenucima za klub, historijskim, uspije naci nacin da oblati predsjednika kluba
divno je vidjeti kako mu smeta cestitka random navijaca predsjedniku kluba. Sta mu cestita koji kuratz stvarno

I onda u toku sezone kad udjemo u raspravu, pricat ce mi kako on voli samo Velez i da mu je to jedini interes, aha, jes jes jess
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Evo me budan a opet sanjam onog Suljica yebo mater sta nam je radio
Pisat cu o utakmici za koji dan kada se smirim
SVI NA MUSALU !
SVI U BANJA LUKU!
Pisat cu o utakmici za koji dan kada se smirim
SVI NA MUSALU !
SVI U BANJA LUKU!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ja se slažem u potpunosti sa idejom vezano za pojačanja.
Samo sistemski dovoditi igrače, ne trebaju nam Sušići, Ibanezi i slični. Draže mi je kad imamo situaciju gdje se razvija igrač tipa Džankovića a imaš neobrušeni dijamant. Mi trebamo biti pogon za mlade igrače, valjda je to politika kluba, a ne stanica za potrošne uhljebe.
Lično, ta titula mi ništa ne znači sljedeće sezone ako ćemo za par godina opet propasti na niske grane zbog plata i ostalog.
Samo mladi igrači a titula ako uleti dobro i jeste. Osim toga bezveze se stavlja pritisak sa tom pričom o tituli jer niko ti ne garantuje da ćeš sa jakim igračkim kadrom to postići. Mnogo više faktora je u igri
Samo sistemski dovoditi igrače, ne trebaju nam Sušići, Ibanezi i slični. Draže mi je kad imamo situaciju gdje se razvija igrač tipa Džankovića a imaš neobrušeni dijamant. Mi trebamo biti pogon za mlade igrače, valjda je to politika kluba, a ne stanica za potrošne uhljebe.
Lično, ta titula mi ništa ne znači sljedeće sezone ako ćemo za par godina opet propasti na niske grane zbog plata i ostalog.
Samo mladi igrači a titula ako uleti dobro i jeste. Osim toga bezveze se stavlja pritisak sa tom pričom o tituli jer niko ti ne garantuje da ćeš sa jakim igračkim kadrom to postići. Mnogo više faktora je u igri
Drago mi je da je isplivalo ko je kakav i kakvi su interesi pojedinaca. Najgore što je u jednom trenutku velike krize u klubu dosta raje padalo na priču ovih likova i drago mi je da su uprava, stručni štab i igrači pokazali tim ljudima gdje im je mjesto - u mišijim rupama.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 maj 2022, 15:39bajdvej
Što se igrača tiče, Seniću ističe ugovor u Junu, možda bi se priča oko njega mogla opet aktivirati.
-
- Kontakt:
Posto je sve receno, ja imam samo za reci HVALA TI BOZE!!! 

-
- Kontakt:
I opet ona priča ne valja ovaj ne valja onaj . Bas je to nas sklop da i kad si u vrhu vazda nešto zugas . Al sto je nedavno Fedja govorio da mu je jedan navijač rekao meni nisu valjali tuce , halilhodzic , baka kako će mi valjat ovi sad . Ne može u nas bez zuganja . Svi na Musalu večeras , pozdravimo šampione .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/semsudin-h ... ali/425932
@doox sta ovo ovi seru, tvorac veleza, prvi covjek, on zasluzan za nesto kao jel? Daj objasni im
Mozes nam i otvoriti oci kakav je to, evo recimo, moj sitni sicar kojim me kupio Hasic da mu skandiram i koji su mu planovi da se obogati dodatno preko Veleza, posto ni to ja, slijepac, ne vidim
@doox sta ovo ovi seru, tvorac veleza, prvi covjek, on zasluzan za nesto kao jel? Daj objasni im
Mozes nam i otvoriti oci kakav je to, evo recimo, moj sitni sicar kojim me kupio Hasic da mu skandiram i koji su mu planovi da se obogati dodatno preko Veleza, posto ni to ja, slijepac, ne vidim
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 20 maj 2022, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Hvala Robijasima za ovu tribinu
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
SEMSUDIN HASICPrvi čovjek Veleža i tvorac ovog svakog poštovanja vrijednog kluba, Šemsudin Hasić, jedva je izdržao dramu u izvođenju penala.
"Nije dobro za srce, jedva sam došao k sebi", govorio je Hasić ljudima oko sebe nakon što je završeno, dok su mu davali vodu da dođe sebi. Najteže je, sam kaže, bilo nakon zadnjeg penala, kada su na Hasića posebno motrili oni koji su sjedli pored njega.
Hasić je takav bio i u ranijim nekim utakmicama koje je Velež igrao u Evropi, protiv Iraca i Grka, ali on je jednostavno čovjek pun emocija prema Veležu i njemu taj klub isuviše mnogo znači da bi tek tako smireno posmatrao izvođenje penala koji će pisati historiju Rođenih.
Ovaj uspješni poduzetnik sve radi onako kako treba, maksimalno je predan svom poslu, ali za njega je Velež mnogo više od posla. Ponekad je u sjeni stručnog štaba i ekipe, ali ako je neko zaslužan za veliku Veležovu revoluciju, onda je to gospodin Hasić, koji je klub digao na svim nivoima.
U Mostaru na stadionu Rođeni svake se godine radi na infrastrukturi i napreduje se punom parom, ulaže se novac u omladinske pogone, rješavaju se svi potencijalni financijski problemi na vrijeme, a uz to Hasić se istakao kao veliki borac za prava premijerligaša, te je jedan od glavnih zagovarača sastanka na kojem se rodila ideja o formiranju udruženja premijerligaša.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
SVI NA MUSALU DANAS 21:00
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Čestitke za osvojeni kup
. Bio sinoć na utakmici i bio među vašim navijačima. Ludilo. Svaka čast

-
- Kontakt:
Pomjereno na 20:30
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 8 gostiju.