Safet Sušić - Pape

demir44
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la demir44 » 11 jun 2010, 18:58

carina je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Ma sklonite ovog Papeta od reprezentacije,nije se udostojio nastrebati ni 8 grupa :oops: :oops: :oops:
Pa nije covjek dosao ovdje da uci ko je u kojoj grupi,kada je Maradona dao gol rukom i ostale gluposti,vec da nas odvede na EP...Pa dovedite onda Marijana Mijajlovica za selektora,taj sve zna,pa nek nas on vodi.KAKO STE SAMO JADNI :o :o :o
Kako smo samo jadni :oops: :oops:

Pape nije jadan, jadne su mreze nase repke poslije svake njegove tekme :oops: :oops:
Koje ba mreze,de skoncentrisi se,vidis li ti sta pises...Od Svedske smo primili 4 komada,pa sta,dali smo dva,JEDNA ARGENTINA JE PRIMILA OD BOLIVIJE 6 GOLOVA A DALA SAMO JEDAN,PA ENO MARADONA JOS ZIV I ZDRAV...Od koga smo jos primili,3 od jedne svjetske velesile,i to dva iz penala,pa sta...Ko smo to mi da ne nas Svabe ne pobijede,i mozemo li se porediti s njima uopste.Usput njima je to bila utakmica od velikog znachaja za samopouzdanje pred SP a nama prijateljska u pravom smislu te rijeci....
I carina molim te prestani se ismijavati na rachun covjeka koji je u karijeri napravio ono sto ni u tvoje snove ne moze doci
Rotor Volgograd...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jun 2010, 19:01

Ma dajte...mogu razumiti da ga kritikujete sto je pozvao Muratovica i Alispahica a ne Stilica,da je potpuno fulao sa Ibisevicevom rolom protiv Njemacke..ali da ga tjerate jer ne zna sastave svih grupa na SP..mislim stvarno :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jun 2010, 19:02

Samo me zanima,zasto na ovoj temi,neki koji imaju protiv Susica i njegovog vodjenja repke,nazivaju se mamlazima,neznalicama itd. Ovdje samo se mora lijepo pricat o francuzu,hebes repku,i blamaze,samo ne diraj francuza.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2010, 19:04

harry_90 je napisao/la:Samo me zanima,zasto na ovoj temi,neki koji imaju protiv Susica i njegovog vodjenja repke,nazivaju se mamlazima,neznalicama itd. Ovdje samo se mora lijepo pricat o francuzu,hebes repku,i blamaze,samo ne diraj francuza.
Po tvom mudrom razmisljanju i taj na tvom avataru ispade Francuz. :roll:
Stan,hrana,zbivanje. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jun 2010, 19:11

harishp je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Samo me zanima,zasto na ovoj temi,neki koji imaju protiv Susica i njegovog vodjenja repke,nazivaju se mamlazima,neznalicama itd. Ovdje samo se mora lijepo pricat o francuzu,hebes repku,i blamaze,samo ne diraj francuza.
Kako si ti skontao da ovaj na mom avataru ispade francuz,blago tebi sa takvim razmisljanjem ;) Znam kako je,udarilo ti sunce,al kako i to,pa ti si na kompu 0-24h,nabijas postove gdje stignes.Malo jezero,jutarnja setnja ne bi ti skodila ;)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 19:19

Dylan Dog je napisao/la:Ma dajte...mogu razumiti da ga kritikujete sto je pozvao Muratovica i Alispahica a ne Stilica,da je potpuno fulao sa Ibisevicevom rolom protiv Njemacke..ali da ga tjerate jer ne zna sastave svih grupa na SP..mislim stvarno :roll:
Jos da tebi odgovorim, pa stvarno odoh. Stvarno protiv Papeta nemam nista. Za mene jedna od najvecih legendi BiH. I iskreno mislim da mu ovo nije trebalo ni najmanje. Sam pao sam se ubio. Znao je na sta ce naici od strane nekih, iz ,zna se, kojih razloga ( tu ukljucujem i sebe ). Ja se samo malo zahebajem sa nekim postovima, naprimjer za ove golove....Primili smo 7 komada, ne zato sto je on los trener, nego sto nam je takva situacija u BiH, pa tako i u savezu. Mi imamo mnogo vece kapacitete a ne koristimo ih(Papac, Braco itd..). To je nas problem. Nas problem nije Pape.
Ali i pored tih stvari imam za njega par kritika...Alispahic, Muratovic i Rahimic( oba 1976 godiste, za godinu dana nece moci hodati a ne biti ozbiljan igrac protiv Francuske i Rumunije)... Morao je lansirati, naci, RODITI bar jednog zadnjeg defanzivnog kojeg ce lansirati. Morao mu je dati sansu u ove dvije prijateljske. A imao je koga. Primjer, najbolji Velezov igrac Danijel Majkic, Banjalucanin, vjeruj mi, momak bez greske igra konstatno svih 100 minuta koliko se otprilike igra u nasoj ligi...Izgara na terenu...Za njega znam, mozda ima neko slican u drugom klubu, nemoj mi zamjeriti...Morao je zvati Sunjica iz Zrinjskog..Momak ima ekstreman potencijal, sa ove dvije prijateljske bi bio sigurno lansiran u neku jacu ligu i tamo bi bio dovrsen za vrlo kratko vrijeme. Dalje, neophodan nam je za buducnost jedan brz igrac, probojan, mora ga naci bez obzira na ime i prezime i gdje igra. Spori smo do bola kad nam stopaju Dzeku.
A najveca greska mu je, deset puta sam to napisao, nepozivanje Stilica. Njemu je MORAO naci mejsto bez obzira na imena konkurencije u timu, koji nekad hoce da igraju a nekad nece. On kako slaze ekipu, cini mi se, da je spreman da ce brzo napustiti klupu...Ili slusa druge sta mu govore? Ne znam....
A ja cu i dalje traziti od njega, kao i od svih ostalih da se ili bori protiv saveza na sve nacine, ili da napusti brod...
Ne zamjerite mi, volim BiH, sigurno ne manje nego vi...Pozz...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2010, 19:27

harry_90 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Kako si ti skontao da ovaj na mom avataru ispade francuz,blago tebi sa takvim razmisljanjem ;) Znam kako je,udarilo ti sunce,al kako i to,pa ti si na kompu 0-24h,nabijas postove gdje stignes.Malo jezero,jutarnja setnja ne bi ti skodila ;)
Cuj pitanja.Hajmo podpitanje, kako si ti skontao da je Pape Francuz.
Najbolji igrac je BIH svih vremena a ne Francuske.Licemjeran si i dvolican u pm. :roll:
Zato tebi jedino pase jezero pomaze ali sa kamenom oko vrata.Sto dublje to bolje.
:twisted: :lol:
@Carina jel ti jarane uopste pratis Poljsku ligu.
Stilic u 26 meceva samo je jedan odigrao svih 90 minuta.I od proslogodisnjih skoro deset golova ove sezone zabio samo dva.Ni blizu forme Stilic nije.
A o Sunjicima i ostalim no coment.Pun klinac je skauta dolazilo dole.Pa svi praznih ruku odose.
Da je odigrao kao i Alispahic itd zivog bi vec sahranili.A napali Papeta koji ga klinac zove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 19:42

hmm...nevidjeno....Onda je taj momak pun love ko Djajic ili ga neko dobro gura. Evo vec par puta po televiziji se vrti, cak jednom licno i on, meni se cini na Pinku, kako izjavljuje da je proglasen za najboljeg igraca tog Lecha, da ga navijaci gotive da im je skoro pa glavni igrac,pa onda i sinoc kazu da su ga neki na tv gotivili..stvarno, ne znam...mozda i grijesim ako je istina to sto si ti sad iznio, ali vjeruj mi da ne pratim bas tu Polsjku ligu, ali po njegovim rijecima i medijima stvorio sam sliku ekstremnog potencijala...Il je ovde neko lud, il je taj mali Stilic kloc svjetski :(
Mozda grijesim, ali mora Pape nesto traziti i stvarati igrace...Ovo sad ne valja, bez obzira sta neko mislio...Svjeza mlada krv i lansiranje igraca...A gdje ces bolju sansu nego kroz prijateljske...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2010, 19:47

carina je napisao/la:hmm...nevidjeno....Onda je taj momak pun love ko Djajic ili ga neko dobro gura. Evo vec par puta po televiziji se vrti, cak jednom licno i on, meni se cini na Pinku, kako izjavljuje da je proglasen za najboljeg igraca tog Lecha, da ga navijaci gotive da im je skoro pa glavni igrac,pa onda i sinoc kazu da su ga neki na tv gotivili..stvarno, ne znam...mozda i grijesim ako je istina to sto si ti sad iznio, ali vjeruj mi da ne pratim bas tu Polsjku ligu, ali po njegovim rijecima i medijima stvorio sam sliku ekstremnog potencijala...Il je ovde neko lud, il je taj mali Stilic kloc svjetski :(
Mozda grijesim, ali mora Pape nesto traziti i stvarati igrace...Ovo sad ne valja, bez obzira sta neko mislio...Svjeza mlada krv i lansiranje igraca...A gdje ces bolju sansu nego kroz prijateljske...
Pa prica je bila i za Mudonju.Nisi mogao ni trepavicom na njega.
Kad se komplet us-ro sad se raja usutila.
Muka se muci kako Misketa i Pjanu zajedno a jos pogotovo sad Stilica.Kojem jedino pozicija Misketa pase.
Znaci misija nemoguca.Ako ces na tribine,onda je to samo zamagljivanje ociju.Kako je to radio Ciro.Pozove 30 igraca svi zadovoljni i onda ga samo schukne po svom.
Izabran je pretprosle sezone,ove sezone ni blizu.
@bparena tebi je pepi i-dol za gor ne znam. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jun 2010, 19:52, ukupno mijenjano 3 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2010, 19:50

pape je meni i-dol i-gor.

vama ???

p.s. @harishp
vidim generacijo da se sjecaas fazona :mrgreen: pozdrav od mene :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 11 jun 2010, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2010, 19:54

demir44 je napisao/la:Ma sklonite ovog Papeta od reprezentacije,nije se udostojio nastrebati ni 8 grupa :oops: :oops: :oops:
Pa nije covjek dosao ovdje da uci ko je u kojoj grupi,kada je Maradona dao gol rukom i ostale gluposti,vec da nas odvede na EP...Pa dovedite onda Marijana Mijajlovica za selektora,taj sve zna,pa nek nas on vodi.KAKO STE SAMO JADNI :o :o :o
ma naravno da netreba - treba da zna od cega se praavi skotski kilt ili gulas od slonovih nogu na senegalski nacin. Il mozda da zna koje je cipele nosio Brus Li kad je umro. Ma sta on mora znat nesto o istoriji fudbala. Bitno nam je da nas selektor odvede na EP. Doduse nagodinu je SP u spremanju chilija u Mexiku mozda i odemo. Sta mora znati gluposti kad ostalo sve zna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jao mene - jos da zna grupe na SP - :shock: :shock: :shock: za papeta pravo fakultet :D
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 11 jun 2010, 20:00, ukupno mijenjano 3 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 19:54

Moguce, onda o njemu kriva slika vjerovatno. A ovo za Sunjica i Majkica ne poricem. Znam za scaute, znam da ce ici i jedan i drugi. Pored njih mali Osmanagic. Samo neznam gdje. To ti je nekakav cirkus bio. Dodje par scauta, a koliko sam shvatio pricu, malo od njih a malo i od ljudi koji su bivali sa njima po citav dan, rade za masu klubova. Mislim na te scaute. Lijevi bocni iz Zrinjskog Stojanovic, vec je otisao u Nacional po toj liniji. Samo bi to sve malo islo puno brze i finansijske korisnije za nase klubove da im se ustupi prilika bar u prijateljskoj. Nadam se da ce neko nekad imati sluha i za takve stvari...jbg...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jun 2010, 19:56

@harishp

Tvoj nivo inteligencije je 0 ;) idi lizi mu paksu majketi,na racku si mi se popeo sa njim,i branjenjem,pecinaru malo izadji napolje,nemoras svakog citirat i pametovat,vidim cilj ti prestic Neutrala po broju postovu,on line si 24 sata,samo sto prespavas.Poli se vodom,nije skupa ;)

7 dana

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2010, 19:59

@hare oci moje...prijavljen si sa gustom. 8-)
Makar nam razglednicu iz Banovica posalji. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jun 2010, 20:01

harishp je napisao/la:@hare oci moje...prijavljen si sa gustom. 8-)
makar nam razglednicu iz Banovica posalji. ;)
Jaoo jesi me prepao :lol: nemoj majketi,kako cu spavat veceras,poslacu ti ne brini ;) jesil se polio vodom ???

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 jun 2010, 20:04

@harishp kako ti se da vise raspravljati hehe

Meni je smijesno kako ovi kriticari kritikuju Papetov patriotizam, karijeru, mjesto rodjenja, pa cak i njegov izgled... A kad neko postavi dobar post, sa konkretnim dokazom oni kao da ga ne vide...

Smijesno je bilo i kad je rekao da bi Nijemci mogli iznenaditi na SP, pa su kriticari odmah zatrazili njegovu ostavku i zapitali se jel' on normalan?! Par dana kasnije Ivica Osim nabroji favorite na SP, i reprezentacije koje bi mogle iznenaditi, Nijemce nije ni spomenuo. Sigurno ni on nije normalan jer ima slicno misljenje kao Sušić oko favorita na SP...

Sto se tice njegove igracke karijere ne trebam nista govoriti, a sto se tice trenerske karijere mogu samo citirati ovaj post:
Madafaka je napisao/la: Prvi posao mu je bio u Cannesu u sezoni 1994-95, a ostvario je plasman u Intertoto kup. A u toj sezoni, u prvom kolu Kupa UEFA je izbacio turski Fenerbahče ukupnim rezultatom 9:1 (4:0, 5:1).

Od 1996. do 1998. godine vodio turski Istanbulspor, ekipu koja je godinu ranije ušla u Prvi ligu Turske, a on ih je odveo 1997. do 6. mjesta, a godinu dana kasnije do 4. mjesta i plasmana u Evropu.

Kasnije je vodeći Al Hilal Riyad 2000. godine osvojio Superkup Azije, te Arapski Kup Kupova.

Posljednji klub za koji je Pape radio je bio Ankaraspor u sezoni 2007/08, došao je tamo u 25. kolu u trenutku kada je Ankaraspor bio na 15. mjestu na tabeli, a Pape ih je vodio do kraja i završio na DESETOM mjestu. Nakon čega je sam otišao, jer nije bio zadovoljan ambicijama kluba.

Nastavite vi i dalje pljuvati po Papetu, ionako nista drugo u zivotu ne znate raditi, jadnici.
Sto se tice patritozma mogu samo citirati ovaj post:
calcio je napisao/la: I u intervjuu kad je proglasen za najboljeg igraca BiH je izjavio ovo
uefa.com: Is there anything you didn’t achieve in your career but wish you had?

Sušić: Playing for Bosnia-Herzegovina. I was so proud when we played our first official match against Albania in 1995. I was 40 years old and had been retired for three years at the time.

To samo za ove patriJote, nece li malo popustiti sa kritikama :)
Uostalom, tek' cemo u kvalifikacijama moci vidjeti kakav je zapravo. Sad zasad covjek dobro obavlja svoj posao.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 11 jun 2010, 20:06

Ima ovdje pacijenata zajedno sa Susicem :mrgreen:
A C A B !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jun 2010, 20:10

Na ovoj temi ne smijes nista lose reci o Susicu,odmah se javi njegov zastitnik harishp,da ga brani,treba malo u savezu se raspitat da umjesto Baljica njega postave za zamjenika Susicu,bili bi ubitacan tandem,jes da bi mu morali laptop stavit kraj njega,da upise koji komentar :D Papeta cijenim kao legendu Sarajeva,al on nije jos za selektora repke,veliki je fudbaler bio,al za selektora jos nije dorastao.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2010, 20:11

@Rino i to sto kazes.
Ovo sto si ti naveo nijedan ti ''kriticar''nece procitati.
Valjda uce cirilicu sta li.
Nije fazon znanje ili neznanje Papeta.
Vec je fazon sto ga vise cjene u Evropi i svjetu nego na nasim geografskim kotama.
I najgore od svega sto razlozi pljuvanja i kritike totalno maloumni.Kako ovaj rece pacijenti.
Kao i sto zamjena za njega niti je ima niti hoce ti koji bi trebali da dodju i zamjene.Par koji bi htjeli iskustva,znanja skoro ni na procente.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 jun 2010, 20:23

harishp je napisao/la:@Rino i to sto kazes.
Ovo sto si ti naveo nijedan ti ''kriticar''nece procitati.
Valjda uce cirilicu sta li.
Nije fazon znanje ili neznanje Papeta.
Vec je fazon sto ga vise cjene u Evropi i svjetu nego na nasim geografskim kotama.
I najgore od svega sto razlozi pljuvanja i kritike totalno maloumni.
Kao i sto zamjena za njega niti je ima niti hoce ti koji bi trebali da dodju i zamjene.Par koji bi htjeli iskustva,znanja skoro ni an procente.
Zamjene su strucnjaci koji zaradjuju nekoliko miliona godisnje. Sigurno ce iz ljubavi prema BiH prihvatiti 60 hiljada eura godisnje.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []