Ma sta bulaznis to. Necu vise da raspravljam, rekao sam PO DO SADA POKAZANOM U ENGLESKOJ LIGI Hernandez je bolji od Dzeke. Ako ove godine bude bolji Dzeko svaka cast, reci cu da je bio bolji i kraj.rogeRF je napisao/la:Nedovoljno prilagodjen a dao 20 golova, da je on nedovoljno prilagodjen, njegov maximum bi bio 5 golova.VanTheMan je napisao/la:Ja sam rekao da je bio bolji Hernandez prosle sezone, a ne da je bolji igrac, ali ako je dao 20 golova nedovoljno prilagodjen, kako ce odigrat kad se prilagodi. I kako moze biti igranje za tim koji je proslogodisnji finalista Copa Libertadores trcanje po livadama ?
Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
PO
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
po do sad prikazanom u OVOJ sezoni džeko je svemirski brod za chicarita 

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
kad ovaj nije ni igrao.tony-mortale je napisao/la:po do sad prikazanom u OVOJ sezoni džeko je svemirski brod za chicarita

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne razumijem samo zasto ovi kad biraju najboljeg igraca na svijetu ne uzimaju u obzir samo Premiership, jer ocito se ucinak igraca iz drugih liga ne moze porediti sa ucinkom iz istog. Kako su neozbiljni ovi u FIFI i UEFI.
- tony-mortale
- Kontakt:
pa znam
al to je argument sličan ovom da je od janura do maja ove godine bio bolji chicarito, pa jbg kad porediš 2 igrača koji je bolji valjda gledaš sve, a ne period koji tebi odgovara

al to je argument sličan ovom da je od janura do maja ove godine bio bolji chicarito, pa jbg kad porediš 2 igrača koji je bolji valjda gledaš sve, a ne period koji tebi odgovara
Ne raspravlja mi se s vama, imate svoja misljenje, koja se razlikuju od mog', i ja to postujem.
Al', da samo nesto pitam, je l' zaista mislis da je nedovoljno prilagodjen, a bio 2. strijelac Uniteda prosle godine u EPL, postigao dosta vaznih golova?
Al', da samo nesto pitam, je l' zaista mislis da je nedovoljno prilagodjen, a bio 2. strijelac Uniteda prosle godine u EPL, postigao dosta vaznih golova?
Izdržati, to je temelj vrline!
Znao sam da ce bas ovo poređenje doci na red. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- tony-mortale
- Kontakt:
pa ovo je bh sportski forum, naravno da nas naši igrači više interesuju od nekog meksičkog graščića.
al i da su oba stranci edin je neuporedivo bolji po svemu da je smješno uopšte ih i porediti
al i da su oba stranci edin je neuporedivo bolji po svemu da je smješno uopšte ih i porediti
@tony
Da hajmo onda porediti i Varupu sa Carrickom, Varupa zabio Zelji sa, haman, 40 metara a Carrick nikome. Mozda Varupa treba Unitedu.
Kako ces ba porediti dva/4 razlicita fudbalska svijeta. Meksicku ligu sa Bosanskom, Ceskom i Njemackom. Kad` vec govoris da poredimo Hernandeza i Dzeku od kad` su poceli udarati loptu.
Hernandes vs Dzeko komparacija se SAMO moze raditi u Engleskoj ligi. Nikako drugacije jer ne bi bilo realno i nema smisla fkt. Tu su na "istom", igraju u istoj ligi, u dva jaka kluba te se takmice, oboica, za najvece plasmane. Tako mozemo vrsiti komparaciju, nikako drugacije.
EDIT:
Da, moze se reci za Hernandeza da nije bio dovoljno prilagodjen jer se vidjelo da su mu pasovi slabi, sut iz daljine takodjer a jedino da ima odlican osjecaj za gol i ubacivanje u prazan prostor. Hernandez ce biti jos bolji i uboitiji kada se sasvim uklopi u Engleski stil. Sve ce vrijeme pokazati, pola vas se ovdje bavi proricanjem kod ove komparacije al` hajd` nema vezze...
Da hajmo onda porediti i Varupu sa Carrickom, Varupa zabio Zelji sa, haman, 40 metara a Carrick nikome. Mozda Varupa treba Unitedu.
Kako ces ba porediti dva/4 razlicita fudbalska svijeta. Meksicku ligu sa Bosanskom, Ceskom i Njemackom. Kad` vec govoris da poredimo Hernandeza i Dzeku od kad` su poceli udarati loptu.

Hernandes vs Dzeko komparacija se SAMO moze raditi u Engleskoj ligi. Nikako drugacije jer ne bi bilo realno i nema smisla fkt. Tu su na "istom", igraju u istoj ligi, u dva jaka kluba te se takmice, oboica, za najvece plasmane. Tako mozemo vrsiti komparaciju, nikako drugacije.
EDIT:
Da, moze se reci za Hernandeza da nije bio dovoljno prilagodjen jer se vidjelo da su mu pasovi slabi, sut iz daljine takodjer a jedino da ima odlican osjecaj za gol i ubacivanje u prazan prostor. Hernandez ce biti jos bolji i uboitiji kada se sasvim uklopi u Engleski stil. Sve ce vrijeme pokazati, pola vas se ovdje bavi proricanjem kod ove komparacije al` hajd` nema vezze...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- tony-mortale
- Kontakt:
ja sam ti naveo golove i utakmice i za reprezentaciju, pa golove u LP i to i protiv manutd više puta, pa u BL protiv bajerna koji je jači od 4/5 klubova u EPL, ali ne čitaš sa razumjevanjem.Rooney88 je napisao/la:@tony
Kako ces ba porediti dva/4 razlicita fudbalska svijeta. Meksicku ligu sa Bosanskom, Ceskom i Njemackom. Kad` vec govoris da poredimo Hernandeza i Dzeku od kad` su poceli udarati loptu.![]()
@tony
Citam jarane `ebo ga ti ali je ocito da ti previse volis Dzeku da bi stvari gledao relano. Neka, dobro je to, treba takvih ljudi.
Bayern, Man.Utd pa za repku...
Ondasnji Bayern je bio na nivou Aston Ville u Engleskoj, nemoj da budemo ne ozbiljni toliko, totalno van forme i strasno slabi. Cak i ovaj sada Bayern je institucija i masinerija za ondasnji Bayern, ne podcjenjujem sadanji da se Bavarci ne naljute. Manchester-u je zabio ali bez puno uspjeha, porazen je bio svaki put kada bi ga zabio, cudno ovo zvuci.
Sto za Wol. sto za City, ali je zabio i neka tog parametra.
Hernandez nije imao priliku da zabija Bayernu ili Manchester-u ali je zabijao Francuskoj i Argentini. Francuska nije bila u formi kada im je zabijao i bacao Lorisa na dupe, nije ni Bayern kada im je Dzeko "trpao", Argentina je nakantala Meksiko kada je Hernandez zabio pa i United je Nijemce. Vidis kako je to izjednaceno u dosta stvari a samo ih mozes porediti na osnovu prosle sezone.
@Juves...nesto.
Sto bi @Valencia rekao jel` to onaj argument "`ta ce on vidi mu glave"?
Neka, neka...ocito da imamo razlicita misljenja ali bar neki imaju argumente za svoja.
Citam jarane `ebo ga ti ali je ocito da ti previse volis Dzeku da bi stvari gledao relano. Neka, dobro je to, treba takvih ljudi.
Ondasnji Bayern je bio na nivou Aston Ville u Engleskoj, nemoj da budemo ne ozbiljni toliko, totalno van forme i strasno slabi. Cak i ovaj sada Bayern je institucija i masinerija za ondasnji Bayern, ne podcjenjujem sadanji da se Bavarci ne naljute. Manchester-u je zabio ali bez puno uspjeha, porazen je bio svaki put kada bi ga zabio, cudno ovo zvuci.

Hernandez nije imao priliku da zabija Bayernu ili Manchester-u ali je zabijao Francuskoj i Argentini. Francuska nije bila u formi kada im je zabijao i bacao Lorisa na dupe, nije ni Bayern kada im je Dzeko "trpao", Argentina je nakantala Meksiko kada je Hernandez zabio pa i United je Nijemce. Vidis kako je to izjednaceno u dosta stvari a samo ih mozes porediti na osnovu prosle sezone.

@Juves...nesto.

Sto bi @Valencia rekao jel` to onaj argument "`ta ce on vidi mu glave"?

Neka, neka...ocito da imamo razlicita misljenja ali bar neki imaju argumente za svoja.

Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 24 avg 2011, 13:31, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne moze graškić bit bolji od Džeke, ni u crtanim filmovima.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Kontakt:
i kad si sve uzeo u obzir opet si dobio da je chicarito bolji od edina jel????Rooney88 je napisao/la:@tony
Ondasnji Bayern je bio na nivou Aston Ville u Engleskoj, nemoj da budemo ne ozbiljni toliko, totalno van forme i strasno slabi. Cak i ovaj sada Bayern je institucija i masinerija za ondasnji Bayern, ne podcjenjujem sadanji da se Bavarci ne naljute. Manchester-u je zabio ali bez puno uspjeha, porazen je bio svaki put kada bi ga zabio, cudno ovo zvuci.![]()
Sto za Wol. sto za City, ali je zabio i neka tog parametra.
ok, tvoje mišljenje, samo je onda pogrešno i previše subjektivno, jer si navijač manutd, da si barem rekao da su tu negdje pa i nekako, ali da je bolji grašak nema šanse. pogledaš li barem nekad utakmicu bih reprezentacije??
kakv ti je edin u tim utakmicama??
-
- Kontakt:
Ako cemo gledat samo proslu sezonu onda je recimo tevez za runija izmislio fudbal a i prosle sezone nezz ono sve sto je chicarito dao golova su rezultat dobre igre ekipe a kad ekipa lose igra njega nidje nema a to nije odlika velikih igracaRooney88 je napisao/la:Necemo valjda porediti Dzekin ucinak po Bundesligi sa ucinkom Hernandeza u EPL, toliko (ne)ozbiljni nismo. Necu da me pogresno shvate, nisam od onih sto mrze Dzeku i slicno, realanost ljudi. Dzeko jeste skuplji od Hernandeza, medijski praceniji od Hernandeza, placeniji na kraju krajeva od Hernandeza ali je ovaj u minuloj sezoni pokazao dosta vise od Dzeke.
Te tvoje price o golovima Dzeke u Njemackoj i za repku nimalo ti ne idu u prilog. Njegova statistika u solidnoj ligi i u jakim utakmicama za repku govori dovoljno, ima kvalitet. Hernandez je prije toga igrao po "latinoamerickim livadama" (kako rece jedan forumas gore) a odmah po dolasku u United poceo je zabijati, sve to je vec nagovijestio na svjetskom prvenstvu.
Dakle po statistici i svim parametrima Dzeko je trebao bolje da se pokaze. Igrao je u jacim utakmicama i u jasoj ligi nego Hernandez ali na kraju ispade drugacije. Sve to ide u prilog tezi da je Hernandez u prosloj sezoni bio kvalitetniji igrac od Dzeke.
- JuveSissoko
- Kontakt:
skoro je i Misimovic bio kao Xavi poredeci sezone
mislim tu jednu sezonu 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
i pavon je igrao sa 20 u galakatiosima, a vidić u spartak subotici pa gdje je jedan gdje drugi sada? 

@tony
Eh jbga brate necemo tako diskutovati. Ti bi sada od mene debila da pravis. Koliko si utakmica pogledao? Jesi gledao ikad` u zivotu? Pa sada se ja "vadim" i lupam brojke, od koje godine pratim, dokazujem ti...bla bla bla. Nije bitno.
Repku pratim i Edin je nasa najjaca karika. Nije mu ni tesko puno jer je jedini igrac, ne bas jedini, provjerene klase.
Ja govorim kako je Hernandez do sada pokazao vise i zato je bolji od Dzeke, bolje se prilagodio, bolji je bio u prosloj sezoni. Necu reci da je u cjelini bolji. O tome mozemo tek za par sezona pricati kada oboica budu u top spremi za Engleski fudbal i kada oboicu budu zabijali ili ne. Vidjet cemo ali samo trenutno je Hernandez ispred Dzeke to je cinjenica.
Eh jbga brate necemo tako diskutovati. Ti bi sada od mene debila da pravis. Koliko si utakmica pogledao? Jesi gledao ikad` u zivotu? Pa sada se ja "vadim" i lupam brojke, od koje godine pratim, dokazujem ti...bla bla bla. Nije bitno.
Repku pratim i Edin je nasa najjaca karika. Nije mu ni tesko puno jer je jedini igrac, ne bas jedini, provjerene klase.
Ja govorim kako je Hernandez do sada pokazao vise i zato je bolji od Dzeke, bolje se prilagodio, bolji je bio u prosloj sezoni. Necu reci da je u cjelini bolji. O tome mozemo tek za par sezona pricati kada oboica budu u top spremi za Engleski fudbal i kada oboicu budu zabijali ili ne. Vidjet cemo ali samo trenutno je Hernandez ispred Dzeke to je cinjenica.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nisam htio, ali moram. Kazes da neces reci da je HErnandez u cjelini bolji od Dzeke, a dole pises da je ispred Dzeke...Rooney88 je napisao/la: Ja govorim kako je Hernandez do sada pokazao vise i zato je bolji od Dzeke, bolje se prilagodio, bolji je bio u prosloj sezoni. Necu reci da je u cjelini bolji. O tome mozemo tek za par sezona pricati kada oboica budu u top spremi za Engleski fudbal i kada oboicu budu zabijali ili ne. Vidjet cemo ali samo trenutno je Hernandez ispred Dzeke to je cinjenica.
Izdržati, to je temelj vrline!
- _karabaja_
- Kontakt:
Mozda i moze, al treba jos da se dokaze.JuveSissoko je napisao/la:ne moze graškić bit bolji od Džeke, ni u crtanim filmovima.
Ja navijam za United ali sam misljenja da je trenutno Dzeko kvalitetniji od Hernandeza. Dzeko je imao 2 fenomenalne sezone u Bundesligi, jednu slabu polusezonu u Engleskoj i sada ponovo igra odlicno.
Meni Hernandez jos ne ulijeva veliko povjerenje i treba se jos dokazati, mozda je prosla sezona bila samo jedan bljesak, ali vjerujem da ce i on uspjet u Engleskoj kao i Dzeko.
Kada se porede Dzeko i Hernandez treba imati na umu da su to dva razlicita tipa napadaca. Dzeko je mnogo korisniji, vise igra van 16, ima odlican pas i tehniku za tako visokog napadaca, poprilicno dobar sut objema nogama, a Hernandez ima bolji osjecaj za gol, odlicno se snalazi u 16, i puno je brzi od Dzeke.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
-
- Kontakt:
o5 nerealno nema tih trikova da je hernandez bolji od dzeke sta je onda recimo falkao eto nerealno je poredit nisu u istoj ligi runi i falkao al falkao je imao punooo bolju sezonu na individualnom planu i "punooo je bolji" al necemo o tome sad nego za par godina ako predje u englesku ligu pa da igraju jedno 2-3 godine pa da onda uporedimo igrace. Ma smijesni ste!!!
Zadnja izmjena: realan_coek, dana/u 24 avg 2011, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 5 gostiju.