Sace to oni ispravitvrebac86 je napisao/la:Sta ovi na Sportsport.ba pisu da igramo sa Cesima?????? tko koga laze ovdje![]()
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
18.8 - SUBOTA!!!
18:30 England - BIH
20:45 FInland - Czech Rep.
Mislim da ce BHT prenositi, a ne bi bilo lose da i mi po jedan mail posaljem na njihovu adresu sa upitom da li ce biti prenos.
I 18:30 nije termin "A" reprezentacije,jer nasa selekcija igra u 19:30 h,ali do sada se BHT nije oglasio da ce biti prenos iz Holandije.
PS. Premier liga BIH u nogometu, u subotu utakmica pocinje u 20:15 ,tako da,mislim da se utakmica od 18:30 moze prenositi. ZIVI BILI PA VIDJELI - DOČEKALI !
18:30 England - BIH
20:45 FInland - Czech Rep.
Mislim da ce BHT prenositi, a ne bi bilo lose da i mi po jedan mail posaljem na njihovu adresu sa upitom da li ce biti prenos.
I 18:30 nije termin "A" reprezentacije,jer nasa selekcija igra u 19:30 h,ali do sada se BHT nije oglasio da ce biti prenos iz Holandije.
PS. Premier liga BIH u nogometu, u subotu utakmica pocinje u 20:15 ,tako da,mislim da se utakmica od 18:30 moze prenositi. ZIVI BILI PA VIDJELI - DOČEKALI !
Kindže, kindže...
Crna Gora je najlosija ekipa koju sam ja gledao. Niti talenta, niti bog zna kakve igre. Ono sto sam pricao da ce nam odgovarati i desilo se. Mada sinoc protiv Finske nista se nije uradilo kako treba, no oscilacije se desavaju, momcima sve mora biti oprosteno. Danas su u mec usli potpuno drugacije i puno angazovanije. Poceo je Vukovic, odmah smo bolje stajali na parketu. Maestralan potez Nene za Vukovica, decko igra odlicno prvenstvo i znaci mnogo za ovaj tim. U prvom dijelu smo dobro stajali na parketu, igrali u odbrani dobro, Crnogorci nisu imali snage da nam zaprijete. Poslije smo bili u rezultatskoj klackalici koju su rijesili Vrabac i Buza. Vrabac koji nas je toliko puta iznervirao veceras je bio odlican. U prvoj cetvrtini je 2-3 puta zaglavinj'o, vec sam poceo kosu sebi da cupam, evo ga opet. Izvadio se momacki, pogodio kad je trebalo. Jusuf nije bio na svom nivou iz prethodnih utakmica i igrali smo bolje kad on nije bio na terenu ma kako cudno izgledalo. Bice nam potreban u polufinalu jer je nas najbolji igrac. Momci imaju historijske sanse i vrijeme je da se iskoristi jedna. Poslije utakmica srce puno radosti, i izlazis iz dvorane placuci...
Neno, Redzo, Osmane, Marko, Adine, Nedime, Stefane, Jusufe, Marko, Srdjane, Asime, Dejane, Berine, Nedime, Nikola!!
Momci, zivimo za subotu i pobjedu!!
Neno, Redzo, Osmane, Marko, Adine, Nedime, Stefane, Jusufe, Marko, Srdjane, Asime, Dejane, Berine, Nedime, Nikola!!
Momci, zivimo za subotu i pobjedu!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno jesil gledo ove Engleze il bilo ko pa malo detaljnije da nam sta rekne ima jedan momak je pisao o njima ovdje al eto ako ima jos koji detalj.
Neki dan u hotelu Holivud kad prolazi onaj Okoroh sto je dominirao na kadetskom prosle godine. Kakav je to gabarit
Mi smo njih razbili dva dana prije turnira, ali to je nerealno. Iskreno, ljudi su tek izasli iz aviona. U pet sletjeli, a utakmica pocela u 7, tako da to nije mjerodavno. Mi jesmo odlicno pripremljeni, ali igramo sa malo igraca u rotaciji. Rezultat je najbitniji i zato Neno slabije rotira. Najbolje tri reprezentacije prvenstva: Ceska, mi i Engleska su prosle dalje s tim da su i Finci unutra. Neupitno je da je ona grupa E bila jaca, ali to nista ne znaci. Dvije sanse od kojih se jedna mora iskoristiti. Ako bi nedaj Boze birao s kim da igramo za trece mjesto, onda Finci jer bi igraci silno zeljeli da ih dobiju. Ali idemo po finale i titulu. Previse je svega ulozeno u ovo da se ne vrati sada.
Mi smo njih razbili dva dana prije turnira, ali to je nerealno. Iskreno, ljudi su tek izasli iz aviona. U pet sletjeli, a utakmica pocela u 7, tako da to nije mjerodavno. Mi jesmo odlicno pripremljeni, ali igramo sa malo igraca u rotaciji. Rezultat je najbitniji i zato Neno slabije rotira. Najbolje tri reprezentacije prvenstva: Ceska, mi i Engleska su prosle dalje s tim da su i Finci unutra. Neupitno je da je ona grupa E bila jaca, ali to nista ne znaci. Dvije sanse od kojih se jedna mora iskoristiti. Ako bi nedaj Boze birao s kim da igramo za trece mjesto, onda Finci jer bi igraci silno zeljeli da ih dobiju. Ali idemo po finale i titulu. Previse je svega ulozeno u ovo da se ne vrati sada.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
englezi imaju puno igraca 95. godiste, pogotovo ovi glavni im svi mogu igrat i sljedece godine, ako se plasiraju u a-diviziju mogu i tu biti neki faktor.
uglavnom svi crnci su im fizicki i atletski vrlo jaki.
pley isaacs, je fizicki duplo jaci od vukovica, zna i skocit i tako, ali kosarkaski je ogranicen. sad neznam jeli to samo tako protiv ceha izgledalo, jer mu je ceski pley odrzao lekciju kosarke.
bek suter nelson, im je najopasniji igrac, ima super sut, i poenterski njhov najbolji igrac
pod kosem imaju okoroha koji zna zatvorit reket, u napadu nije bio nesto previse opasan protiv ceha. drugi centar im je bjelac koji je isto 2.12 visok, i cesto igra zajedno sa okorohom na parketu. zna nekad iskoristit visinu za skok, ali mi se ucinio vrlo smotan u napadu, dosta zicera je fulio
uglavnom svi crnci su im fizicki i atletski vrlo jaki.
pley isaacs, je fizicki duplo jaci od vukovica, zna i skocit i tako, ali kosarkaski je ogranicen. sad neznam jeli to samo tako protiv ceha izgledalo, jer mu je ceski pley odrzao lekciju kosarke.
bek suter nelson, im je najopasniji igrac, ima super sut, i poenterski njhov najbolji igrac
pod kosem imaju okoroha koji zna zatvorit reket, u napadu nije bio nesto previse opasan protiv ceha. drugi centar im je bjelac koji je isto 2.12 visok, i cesto igra zajedno sa okorohom na parketu. zna nekad iskoristit visinu za skok, ali mi se ucinio vrlo smotan u napadu, dosta zicera je fulio
Nista od prenosa 1/2 BIH-ENGLESKA Belmin
se predomislio iako je obecao prenos ako budemo igrali u 1/2 al ima prici prenosa Borac igra a ima i dnevnik u 19:00

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
[youtube][/youtube]
Ako neko nije gledo zadnja cetvrtina a2 liga
Utakmica za ulazak u a1 ligu za spars mostar igrali su na dvojnu licencu vrabac i bulic
Pobjeda Sparsa 16 razlike ,a trebala im je pobjeda vise od 7 poena
Ako neko nije gledo zadnja cetvrtina a2 liga
Utakmica za ulazak u a1 ligu za spars mostar igrali su na dvojnu licencu vrabac i bulic
Pobjeda Sparsa 16 razlike ,a trebala im je pobjeda vise od 7 poena
ljudi prema ovim novinskim natpisima skontao sam da je moj sugradjanini jusuf norkic sjajan igrac ali vi koji ste imali sanu da ga gledate de mi recite kakav je on zaista jeli istina da covjek i pod kosem i trojku i vse tuce i imali kapacitete da ga aco odma zove u a tim
Samo Sarajevo
koga da cekamo u finalu cesku ili finsku koje bolji ?? ko prati bas me zanima! kazu da je ceska pravo jaka
Gdje je večeras utakmica Ilidža ili Mojmilo?
Ej ako neko moze neka postavi onaj link za tekstualno pracenje...gracias 
Naš najteži protivnik do sada na prvenstvu,bit će teško.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa moze li neko postavit taj link?!! Nedaj Boze trazit hljeba ovde...
Naši igraju polufinale ali nigdje nema informacije gdje se igra utakmica?
http://u18men.fibaeurope.com/enDivB/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala mdss...kralj simdss je napisao/la:http://u18men.fibaeurope.com/enDivB/default.asp
ceska vs finska zanima me koje jaciii ? ako prodjemo vidim dosta se prati engleska je zeznuta ja vjerujem u pobijedi s nurkicem na celu
Pa na Ilidži kao što piše na fibiSemper je napisao/la:Naši igraju polufinale ali nigdje nema informacije gdje se igra utakmica?
Može li link za praćenje utakmice?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.