Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Željoman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Željoman » 29 avg 2009, 19:56

je.em ti odbranu wolfsburga cjelokupnu u pic.u koji su to klocevi ne moze wolfsburg dat koliko oni mogu primiti klocineeee
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2009, 20:05

Nije normalno,bajernovci izgleda i Budu i mojsija i ostale pozvali na gol
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 29 avg 2009, 20:19

kako ih dzeko prodribla i pogodi stativu :evil:
robben i ribery unistise wolfsburg
odbrana wolfsburga ****
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 29 avg 2009, 20:25

Razveselila me tekma izgleda da je Dzeko ipak poceo da se trudi i igra!!!
A to sto nije htjela u gol nije ni bitno svi znamo da je sreca uvijek bila saveznik Bajerna i Svaba!!!
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 29 avg 2009, 20:28

gringo1 je napisao/la:Razveselila me tekma izgleda da je Dzeko ipak poceo da se trudi i igra!!!
A to sto nije htjela u gol nije ni bitno svi znamo da je sreca uvijek bila saveznik Bajerna i Svaba!!!
tacno, slazem se

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 29 avg 2009, 21:35

gringo1 je napisao/la:Razveselila me tekma izgleda da je Dzeko ipak poceo da se trudi i igra!!!
:? ja ne znam sta si ti gledao, grafiĆ trci deset puta vise od njega, a dzekson ko muha bez glave, samo hoda na sredini igrališta... izgubio svaku loptu sto je dobio, onda i onu 100% priliku za 1:1 promasio...slabo al bice bolje, evo vec u kvalifikacijama
"Like a krme in Teheran."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 avg 2009, 21:48

potpuno se slazem nema vise onog otkrivanja trckaranja u praznom prostoru lik statican maksimalno...al bice to bolje samo dok probije led jbg prosle godine u ovo vrijeme isto je ovako bilo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 avg 2009, 21:57

nick je napisao/la:potpuno se slazem nema vise onog otkrivanja trckaranja u praznom prostoru lik statican maksimalno...al bice to bolje samo dok probije led jbg prosle godine u ovo vrijeme isto je ovako bilo...
i gore...ma citava ekipa wolsburga je u krizi...imaju srece sto ne red dolaze reprezentativne tekme..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 29 avg 2009, 23:37

nista od dzeke ja mislim da mu se prosla sezona nece vise ponovit bar sto se tice golova daj boze da se varam

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2009, 23:39

Ko je gledao utakmicu zna i sam da je Edin bio uz Misketa najbolji na ternu, imao je stativu i onaj šut glavom. Ipak se ne može lahko protiv Bayerna.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2009, 23:42

Ufff, sto ne volim pesimiste. Pa ljudi, stanite malo, ako nije dao u nekoliko utakmica gol, po vama to znaci da od njega nema nista. Ako tako mislite, grdno se varate!!! Sta znate, mozda je na njega djelovala ona tuca sa Zianijem. Mozda covjek posti, sve su to razlozi zbog kojih mozda nije pogodio. Po meni danas je bio najbolji na terenu, pa momak je trcao, pa pogodi stativu, prodje 4 igraca........
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 29 avg 2009, 23:44

omerbavarac je napisao/la:Ufff, sto ne volim pesimiste. Pa ljudi, stanite malo, ako nije dao u nekoliko utakmica gol, po vama to znaci da od njega nema nista. Ako tako mislite, grdno se varate!!! Sta znate, mozda je na njega djelovala ona tuca sa Zianijem. Mozda covjek posti, sve su to razlozi zbog kojih mozda nije pogodio. Po meni danas je bio najbolji na terenu, pa momak je trcao, pa pogodi stativu, prodje 4 igraca........
cuj mozda posti hehehehehe pa neplaca ga wolzburg da posti vec da daje golove

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 avg 2009, 23:48

mrzim_ulizice je napisao/la:nista od dzeke ja mislim da mu se prosla sezona nece vise ponovit bar sto se tice golova daj boze da se varam
Ma cijeloj ekipi se prosla sezona nece ponovit. :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2009, 23:48

A placa li Inter Muntaria da daje golove ili da posti????? Ljudi imaju pravo postovati svoju vjeru i svoje praznike...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 29 avg 2009, 23:48

mrzim_ulizice je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ufff, sto ne volim pesimiste. Pa ljudi, stanite malo, ako nije dao u nekoliko utakmica gol, po vama to znaci da od njega nema nista. Ako tako mislite, grdno se varate!!! Sta znate, mozda je na njega djelovala ona tuca sa Zianijem. Mozda covjek posti, sve su to razlozi zbog kojih mozda nije pogodio. Po meni danas je bio najbolji na terenu, pa momak je trcao, pa pogodi stativu, prodje 4 igraca........
cuj mozda posti hehehehehe pa neplaca ga wolzburg da posti vec da daje golove
haj spavaj matere ti, nisi gledao tekmu ili nemas pojma o fudbalu.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 29 avg 2009, 23:49

malo me brine njegova forma uoci bitnih kvalifikacionih utakmica
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 29 avg 2009, 23:51

heheheeheh joj majko moja pa nije to jedan dan pa da mu dadnu slobodno to je mjesec dana o cemu ti pricas cuj posti mozda si i u pravu vidio sam kad je na utakmici zamolio sudiju da zaustavi igru samo da ode klanjat

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 29 avg 2009, 23:53

Dzeko je odigrao solidno danas..Moglo je bolje ali za razliku od ostaliih igraca Wolfsburga, on je opet bio iznad prosjeka...Nadam se da ce eksplodirati sa golovima u sljedecim utakmicama, to jest protiv Armenije i jos vaznije protiv Turske...

Edine majstore !!!!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 29 avg 2009, 23:55

mrzim_ulizice je napisao/la:heheheeheh joj majko moja pa nije to jedan dan pa da mu dadnu slobodno to je mjesec dana o cemu ti pricas cuj posti mozda si i u pravu vidio sam kad je na utakmici zamolio sudiju da zaustavi igru samo da ode klanjat

djecace malo si paglu,al dobro je nisi puno....

samo malo ;) :o :o
Por que ? Por que somos los mejores...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 29 avg 2009, 23:59

make je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:heheheeheh joj majko moja pa nije to jedan dan pa da mu dadnu slobodno to je mjesec dana o cemu ti pricas cuj posti mozda si i u pravu vidio sam kad je na utakmici zamolio sudiju da zaustavi igru samo da ode klanjat

djecace malo si paglu,al dobro je nisi puno....

samo malo ;) :o :o
pa de i ti tupane hoces rec da posti dzeko pa vi ste stvarno paglu i jedan i drugi a to da je dobro igro danas neka samo nek tako dobro neigra protiv armenije i turske posto je danas 3 komada fasovo

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Lavcina, zikerrz21 i 34 gosta.