Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
je.em ti odbranu wolfsburga cjelokupnu u pic.u koji su to klocevi ne moze wolfsburg dat koliko oni mogu primiti klocineeee
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Nije normalno,bajernovci izgleda i Budu i mojsija i ostale pozvali na gol
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
kako ih dzeko prodribla i pogodi stativu
robben i ribery unistise wolfsburg
odbrana wolfsburga ****
robben i ribery unistise wolfsburg
odbrana wolfsburga ****
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Razveselila me tekma izgleda da je Dzeko ipak poceo da se trudi i igra!!!
A to sto nije htjela u gol nije ni bitno svi znamo da je sreca uvijek bila saveznik Bajerna i Svaba!!!
A to sto nije htjela u gol nije ni bitno svi znamo da je sreca uvijek bila saveznik Bajerna i Svaba!!!
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
tacno, slazem segringo1 je napisao/la:Razveselila me tekma izgleda da je Dzeko ipak poceo da se trudi i igra!!!
- fahrenheit
- Kontakt:
gringo1 je napisao/la:Razveselila me tekma izgleda da je Dzeko ipak poceo da se trudi i igra!!!
"Like a krme in Teheran."
potpuno se slazem nema vise onog otkrivanja trckaranja u praznom prostoru lik statican maksimalno...al bice to bolje samo dok probije led jbg prosle godine u ovo vrijeme isto je ovako bilo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- miralem444
- Kontakt:
i gore...ma citava ekipa wolsburga je u krizi...imaju srece sto ne red dolaze reprezentativne tekme..nick je napisao/la:potpuno se slazem nema vise onog otkrivanja trckaranja u praznom prostoru lik statican maksimalno...al bice to bolje samo dok probije led jbg prosle godine u ovo vrijeme isto je ovako bilo...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
nista od dzeke ja mislim da mu se prosla sezona nece vise ponovit bar sto se tice golova daj boze da se varam
Ko je gledao utakmicu zna i sam da je Edin bio uz Misketa najbolji na ternu, imao je stativu i onaj šut glavom. Ipak se ne može lahko protiv Bayerna.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ufff, sto ne volim pesimiste. Pa ljudi, stanite malo, ako nije dao u nekoliko utakmica gol, po vama to znaci da od njega nema nista. Ako tako mislite, grdno se varate!!! Sta znate, mozda je na njega djelovala ona tuca sa Zianijem. Mozda covjek posti, sve su to razlozi zbog kojih mozda nije pogodio. Po meni danas je bio najbolji na terenu, pa momak je trcao, pa pogodi stativu, prodje 4 igraca........
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
cuj mozda posti hehehehehe pa neplaca ga wolzburg da posti vec da daje goloveomerbavarac je napisao/la:Ufff, sto ne volim pesimiste. Pa ljudi, stanite malo, ako nije dao u nekoliko utakmica gol, po vama to znaci da od njega nema nista. Ako tako mislite, grdno se varate!!! Sta znate, mozda je na njega djelovala ona tuca sa Zianijem. Mozda covjek posti, sve su to razlozi zbog kojih mozda nije pogodio. Po meni danas je bio najbolji na terenu, pa momak je trcao, pa pogodi stativu, prodje 4 igraca........
Ma cijeloj ekipi se prosla sezona nece ponovit.mrzim_ulizice je napisao/la:nista od dzeke ja mislim da mu se prosla sezona nece vise ponovit bar sto se tice golova daj boze da se varam
- Omerbavarac
- Kontakt:
A placa li Inter Muntaria da daje golove ili da posti????? Ljudi imaju pravo postovati svoju vjeru i svoje praznike...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
haj spavaj matere ti, nisi gledao tekmu ili nemas pojma o fudbalu.mrzim_ulizice je napisao/la:cuj mozda posti hehehehehe pa neplaca ga wolzburg da posti vec da daje goloveomerbavarac je napisao/la:Ufff, sto ne volim pesimiste. Pa ljudi, stanite malo, ako nije dao u nekoliko utakmica gol, po vama to znaci da od njega nema nista. Ako tako mislite, grdno se varate!!! Sta znate, mozda je na njega djelovala ona tuca sa Zianijem. Mozda covjek posti, sve su to razlozi zbog kojih mozda nije pogodio. Po meni danas je bio najbolji na terenu, pa momak je trcao, pa pogodi stativu, prodje 4 igraca........
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
malo me brine njegova forma uoci bitnih kvalifikacionih utakmica
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
heheheeheh joj majko moja pa nije to jedan dan pa da mu dadnu slobodno to je mjesec dana o cemu ti pricas cuj posti mozda si i u pravu vidio sam kad je na utakmici zamolio sudiju da zaustavi igru samo da ode klanjat
Dzeko je odigrao solidno danas..Moglo je bolje ali za razliku od ostaliih igraca Wolfsburga, on je opet bio iznad prosjeka...Nadam se da ce eksplodirati sa golovima u sljedecim utakmicama, to jest protiv Armenije i jos vaznije protiv Turske...
Edine majstore !!!!
Edine majstore !!!!
mrzim_ulizice je napisao/la:heheheeheh joj majko moja pa nije to jedan dan pa da mu dadnu slobodno to je mjesec dana o cemu ti pricas cuj posti mozda si i u pravu vidio sam kad je na utakmici zamolio sudiju da zaustavi igru samo da ode klanjat
djecace malo si paglu,al dobro je nisi puno....
samo malo
Por que ? Por que somos los mejores...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
pa de i ti tupane hoces rec da posti dzeko pa vi ste stvarno paglu i jedan i drugi a to da je dobro igro danas neka samo nek tako dobro neigra protiv armenije i turske posto je danas 3 komada fasovomake je napisao/la:mrzim_ulizice je napisao/la:heheheeheh joj majko moja pa nije to jedan dan pa da mu dadnu slobodno to je mjesec dana o cemu ti pricas cuj posti mozda si i u pravu vidio sam kad je na utakmici zamolio sudiju da zaustavi igru samo da ode klanjat
djecace malo si paglu,al dobro je nisi puno....
samo malo![]()
![]()