Everywhere you goes it's "Lin, Lin, Lin". My son told me "J-Lin what's up?"
Reče Carmelo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Everywhere you goes it's "Lin, Lin, Lin". My son told me "J-Lin what's up?"
Mozda kad postigne 81 poen, ili kad osvoji jednu titulu. Ja samo mogu da zamislim sta ce da pisu obozavaoci lika i djela doticnog( cuj King Jamesa), ako/kad osvoji titulu.SirAlexFerguson je napisao/la:Dok Kobeu treba barem 30 lopti za 30 koševa Kingu je potrebno tek 20-tak. Iako ove sezone King igra racionalno, podredio se ekipi i uspjesi se vide. S Chicagom dijele 1.mjesto na vrhu istoka, točnije imaju pobjedu manje uz isti broj poraza
Monolog je napisao/la:Ma šta će Kobe, James je bolji za klasu.
...rece Pol Pirs i uze im tituluBernardBarnjak je napisao/la:KB je najbolji igrac u NBA trenutno. ja ga ne volim ali je najbolji.
Durant je bio dvaput prvi strijelac lige,Westbrook igra s njim u ekipi tako da ne možeš previše od njega očekivat.Wade ima ti titulu no to nije njegova trenutna individualna kvaliteta.Oklahoma prošle godine u finalu zapada,ako to nije uspjeh ja ne znam šta je ondaNEZALAGANJE je napisao/la:@LBJ Molim te da ne sporis ono sto se ne moze sporiti... Da,2 od 5 najboljih NBA igraca su Wade i James...Sa njima,od onih koje si ti pobrojao, mogu samo Dirk,Kobe i najvjerovatnije Rose,ali je jos dug put pred njim... Ubrajas Westbrooka i Duranta sa njima!!??Jesu veliki talenti(Durant vec i dokazan igrac),ali nisu jos nista znacajnije uradili u svojoj NBA karijeri da bi bili u top 5.... Moraju postojati neki kriteriji da bi bio top 5 igrac!Nije dovoljno da si samo najbolji u svojoj ekipi i imas dobar rekord u regularnoj sezoni....Dokazi se u PO,vodi svoju ekipu do finala,budi MVP,osvoji titulu itd Bez ovoga,po mom sudu,ne mozes biti top5 igrac...
LBJ MVP je napisao/la: Btw ti pišeš da moraš osvojiti titulu da bi bio top 5 igrač znači onda LeBron nije to ili Dirk to nije bio do prošle sezone
propustio si ovo.NEZALAGANJE je napisao/la:Dokazi se u PO,vodi svoju ekipu do finala,budi MVP

Evo @Donnie ti je pokazao koji dio si izostavio od mojih kriterija... Finale zapada uspjeh??? Stvarno mi nisi jasan... Ja ne sporim da oni MOGU biti top 5 igraca,ali sad to nisu... Usput,Dirk i James su vodili svoje ekipe do finala i prije ovog zadnjeg susretaLBJ MVP je napisao/la:Durant je bio dvaput prvi strijelac lige,Westbrook igra s njim u ekipi tako da ne možeš previše od njega očekivat.Wade ima ti titulu no to nije njegova trenutna individualna kvaliteta.Oklahoma prošle godine u finalu zapada,ako to nije uspjeh ja ne znam šta je ondaNEZALAGANJE je napisao/la:@LBJ Molim te da ne sporis ono sto se ne moze sporiti... Da,2 od 5 najboljih NBA igraca su Wade i James...Sa njima,od onih koje si ti pobrojao, mogu samo Dirk,Kobe i najvjerovatnije Rose,ali je jos dug put pred njim... Ubrajas Westbrooka i Duranta sa njima!!??Jesu veliki talenti(Durant vec i dokazan igrac),ali nisu jos nista znacajnije uradili u svojoj NBA karijeri da bi bili u top 5.... Moraju postojati neki kriteriji da bi bio top 5 igrac!Nije dovoljno da si samo najbolji u svojoj ekipi i imas dobar rekord u regularnoj sezoni....Dokazi se u PO,vodi svoju ekipu do finala,budi MVP,osvoji titulu itd Bez ovoga,po mom sudu,ne mozes biti top5 igrac...
Da se sretnu u finalu s Miamijem ja bi bio spreman stavit kuću na Thunder da osvaja
![]()
Btw ti pišeš da moraš osvojiti titulu da bi bio top 5 igrač znači onda LeBron nije to ili Dirk to nije bio do prošle sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.