NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Raul_64
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la Raul_64 » 18 jan 2013, 14:01

Pavlovic,Gooden,Huges-Big Zi
6-th man Gibson
milion puta se ponavlja al tu je ekipu odveo do finala

29 od zadnjih 30 poena protiv Detroita je uistinu postigao 22 godisnji Lebron..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 jan 2013, 14:02

odlicne je saigrace imao james u cavsima, prava ekipa koja je bila spremna za naslov :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 18 jan 2013, 14:23

Bernard@

Ja sam napisao da nije mogao do NBA naslova i nije jer ga nije osvojio.Ne znam sta je tu nejasno.A to sto je uza se imao poluigrace to nista jel.James je fantastican suigrac i on je njih cinio boljima.Sto nisu doveli bolje igrace da osvoje naslov? U njegovoj situaciji imas s jedne strane Cleveland gdje je bio 7 godina i nece pa nece.S druge strane imas Miami koji zeli stvorit odlicnu momcad s kojom imas velike sanse osvojit prsten.Ja bi napravio isto.Sad te price kako ih je napustio...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 jan 2013, 14:25

nate je napisao/la:Bernard@

Ja sam napisao da nije mogao do NBA naslova i nije jer ga nije osvojio.Ne znam sta je tu nejasno.A to sto je uza se imao poluigrace to nista jel.James je fantastican suigrac i on je njih cinio boljima.Sto nisu doveli bolje igrace da osvoje naslov? U njegovoj situaciji imas s jedne strane Cleveland gdje je bio 7 godina i nece pa nece.S druge strane imas Miami koji zeli stvorit odlicnu momcad s kojom imas velike sanse osvojit prsten.Ja bi napravio isto.Sad te price kako ih je napustio...

Da te price... sve je OK ali malorpije paraglajderu napises da mrzi i sl... nebitno...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 jan 2013, 14:43

[youtube][/youtube]
:lol: :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 18 jan 2013, 14:48

wazzap bitch how you doin' :lol:
YNWA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 jan 2013, 14:49

Raul_64 je napisao/la:Pavlovic,Gooden,Huges-Big Zi
6-th man Gibson
milion puta se ponavlja al tu je ekipu odveo do finala

29 od zadnjih 30 poena protiv Detroita je uistinu postigao 22 godisnji Lebron..
Zaboravio si Browna. Svi znamo da je on bio kljuc uspjeha te sezone.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 jan 2013, 15:02

Ja se samo pitam koliko ih je ovdje na ovoj trenutnoj diskusiji koja se vodi 24+
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 jan 2013, 15:03

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 jan 2013, 15:27

Strasna diskusija :o .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jan 2013, 15:27

Raul_64 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Je fakat
nikad nije Barkely ili neko treci milion puta ponovio ko je najbolji PF svih vremena
u vise navrata

cuj nerealno staviti Duncana ispred Malone :roll:
Je fakat, Charles Barkley je inace poznat po svojim procjenama i ocjenama :lol: :lol:
Kada je Kobe proglasen za najboljeg igraca decenije ti si bio prvi koji je to osporio. Dobro se sjecam.
Inace Barkely je prvi rekao da ce Dallas osvojiti titulu tamo nekad kad su bili 4 il 5
jedan je od boljih analiticara
jedina njegova greska je bila podcjenjivanje Minga a i to bijese davno
on kao neko ko je igrao tu poziciju , s njima i protiv njih je meni relevanatan po tom pitanju.

ko je bgt proglasio Brayanta igracem decenije ?
TNT anketa na kojoj je JAmes bio ispred Duncana i Shaqa ?
nemoj bgt
Daj brate uobzilji se, čuj Barkley jedan od boljih analitičara :lol: Jes možda u svojoj mahali
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 jan 2013, 15:41

Onda ne gledas cesto TNT
na stranu zajebancije , zbog toga ga mnogi ne uzimaju za ozbiljno

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jan 2013, 15:42

Raul_64 je napisao/la:Onda ne gledas cesto TNT
na stranu zajebancije , zbog toga ga mnogi ne uzimaju za ozbiljno
Pusti se priče "ne gledaš ovo, ne gledaš ono". Barkley je jedan obični klaun i nije više. Čuj ne gledam TNT, e **** sad

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 jan 2013, 15:48

Pa ne znam odakle ti onda takvo misljenje , mozda sto ne voli NYK il sta vec
frajer sta kaze to i bude u vecini slucajeva
pocevsi od Dallasa , pa Oklahome , pa Miamia i slicno..

kaze , Lebron James je najbolji igrac lige
Westbrook mora igrati pametnije
Griffin mora se vise nametnuti tokom utakmice(sto u vidu trazenje lopte i slicno)

nije da otkriva toplu vodu , nit secira igru kao neki Holingeri i slicno s nekakvim formulama
al govori ono sto je opce i najblize za 90% osoba koji prati NBA
a ja se slazem da je npr. James najbolji igrac lige , da Oklahoma sa Perkinsom ne moze dobiti Miami , da Dallas nece uci u playoff i mnogo drugih stvari koje govori
tako da je meni i vise nego dobar , analiticar,komentator,posmatarac zovi ga kako hoces

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 jan 2013, 16:02

Da bi bio dobar analiticar mora da se podudara sa tvojim razmisljanjem.
Pratim Chucka vec dugo kao komentatora tnt-espn nebitno... covjek je imao strasnih gafova.
To sto trenutno nesto i pogodi ne znaci da je strasan analiticar. P.S na stranu sve, Chuck mi je pravo otkrice na tv-u,
uvijek zabavi svojim karakterom i nikad ga nije dosadno slusati, ali da je neki strucnjak vala i nije.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 jan 2013, 16:12

Titova-Juga je napisao/la:Da bi bio dobar analiticar mora da se podudara sa tvojim razmisljanjem.
Ja , dobro..

imas cisti showtime sa Stephan A.Smithom i Skipom i slicnim
imas onda malo ozbiljniji pristup na TNT-u koji govore neke opce stvari uz dosta humora , meni(i nije samo meni) prednjaci Chuk tu daleko
Shaq vidljivo nije za takvo nesto jer cesto rusi diskusiju , ne uvazava misljenje drugih uz standarne neke otrcane fraze
a nije samo pogodio , ponavljao je ko papagaj koliko je Chandler bitan za Dallas
da Oklahoma ne moze pobjediti na osnovu skok suta samo itd. itd. nije po principu eci-peci-pec
nego je potkrijepio te izbore(u zadnje vrijeme vecinom tacne)

i imas ove druge , koje prave brojke i govori koliko ko ima procenta za tri poena iz ugla
ako hoces te cemo zvati analiticarima

al Chuk da zna kosarku , zna itekako
to je bila poenta ovog gdje sam se ja pozvao na njegovo misljenje i to oko pozicije koju je on sam promjenio za sva vremena.
nista vise

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 jan 2013, 16:15

Ja sam samo htio da kazem, (necu da ulazim u to koliko ga vec pratis) da je i Chuck imao strasnih ispada odprije, da je fulao ono sto je svakom bilo ocito, tj. da na kraju krajeva nije neki vrhunski analiticar iako se jako dobro razumije u neke stvari i zna pogoditi i reci nekada nesto sto je drugima cudno u tom trenutku ali se ispostavi na kraju da je pogodio. Dakle, Chuck po meni ok analiticar i super karakter za tnt-a ali nikako odlican analiticar!

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 jan 2013, 17:08

Barkley je puno bolji analiticar nego je to bio prije 3-4 godine. Tako da sad suditi o njegovim analiticarskim sposobnostima prema tome sta je izjavljivao prije i sad... Nije fer prema njemu.

Jos se vidi da radi i na svom govoru, pa sad to i zvuci puno bolje nego prije.
Postovanje treba zaraditi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 jan 2013, 17:23

Ja ovog paraglajdera :lol: Koji je to hejter :mrgreen:
Nije čudno što su 4 igrača iz franšiza koje nemaju 50% pobjeda na allstar tekmi :lol: KG i Howard su igrama zaslužili da budu na allstaru sigurno :mrgreen: Još kaže da provociram :oops:

Vidim svi povlačite neke paralele Brona s ostalim velikanima kako nema titula,ali je li Bird ili MJ sa 22 godine odveo skupinu levata u NBA finale?3 MVP titule gdje će do kraja karijere vjerovatno stići i KAJ-a i on je klaun i kraljica.Kažu bio na najboljem draftu ikad(meni lično ne)i opet je daleko bolji od ostalih igrača s tog drafta.

Amire dobar je Chuck al ako mu je stvarno plus što je predvidio neigranje Mavsa u playoffu,jbt to sam i ja predvidio.

Vidim i Jazz je u PO trenutno za koje su mi neki rekli kako nemam pojma kad sam ih stavio u prvih 9 zapada.Ove prve 3 ekipe i dalje drže nestvaran procenat pobjeda.Nastave li ovako to bi bile 3 ekipa sa 60+ pobjeda u istoj konferenciji.
Na istoku gusto od 2 do 5 Netsi bi valjda trebali uzeti domaći teren,šteta što Bynum nije zdrav pa da PO i tamo bude zanimljiv :roll: Ako ništa nek ovako ostane prvi i osmi da gledamo Isusa protiv KG-a i PP-a.

Inače vidim vi se još nadate nečemu od Lakersa iako ja od početka sezone govorim da to nije ekipa sklopljena za velike stvari,gomila istrošenih igrača.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jan 2013, 17:31

Raul_64 je napisao/la:Pa ne znam odakle ti onda takvo misljenje , mozda sto ne voli NYK il sta vec
frajer sta kaze to i bude u vecini slucajeva
pocevsi od Dallasa , pa Oklahome , pa Miamia i slicno..

kaze , Lebron James je najbolji igrac lige
Westbrook mora igrati pametnije
Griffin mora se vise nametnuti tokom utakmice(sto u vidu trazenje lopte i slicno)

nije da otkriva toplu vodu , nit secira igru kao neki Holingeri i slicno s nekakvim formulama
al govori ono sto je opce i najblize za 90% osoba koji prati NBA
a ja se slazem da je npr. James najbolji igrac lige , da Oklahoma sa Perkinsom ne moze dobiti Miami , da Dallas nece uci u playoff i mnogo drugih stvari koje govori
tako da je meni i vise nego dobar , analiticar,komentator,posmatarac zovi ga kako hoces
Pa to svaki prosječni forumaš ovog foruma zna, Barkley nije izmislio toplu vodu svojim mišljenjima pa da govoriš da je jedan od bolji analitičara. Znaš li ti da je on rekao da će Knicksi biti sedmi, osmi na eastu? Da su Netsi najbolji tim u gradu? Pa prije par dana kada je bila utakmice Indiana - New York on je opet rekao da su Bullsi, Netsi, Celticsi, Pacersi i svi ostali bolji tim od New Yorka i naravno Kenny više nije mogao da sluša i rekao mu je da priča gluposti.

Da, baš je teško reći da je James najbolji igrač lige, Barkley je ismislio toplu vodu!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.