A inače su obojica iz Jajcaharishp je napisao/la: Polubraca,jedan je Jajalo a drugi Mudalo.
U prevodu,pun mi je klinac onih sto se sjete da mogu biti ''pohadzkad''i Bejhaovci ako im se sta zakine ili omane u drugim repkama.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
A inače su obojica iz Jajcaharishp je napisao/la: Polubraca,jedan je Jajalo a drugi Mudalo.
U prevodu,pun mi je klinac onih sto se sjete da mogu biti ''pohadzkad''i Bejhaovci ako im se sta zakine ili omane u drugim repkama.
Dalibor PandžaRockefeller je napisao/la:Ako Pape bude zvao treceg napadaca onda bih volio da bude iz nase lige i mladji od 23 godine. I uvijek cu biti za tu opciju dokle god se ne pojavi napadac u liga 5 ili vrhunskim klubovima drugih liga.Ostali su beskorisni i samo bi rusili ugled repke. Bolje igrati bez napadaca ili promovisati ligu nego sa napadacem amaterom. BiH ima samo dva napadaca koji nisu amateri. Nadam se da ce se situacija promijeniti.
A izbjeglicki karton Mate u opcini Sisak.....levat je napisao/la:A inače su obojica iz Jajcaharishp je napisao/la: Polubraca,jedan je Jajalo a drugi Mudalo.
Kakav ba Pandza,ako vec treba biti iz nase lige i mladzi od 23 godine onda to svakako treba biti Mesanovic iz Celika ili mali Ara iz Zelje.Niko drugi ne dolazi u obzirlevat je napisao/la:Dalibor PandžaRockefeller je napisao/la:Ako Pape bude zvao treceg napadaca onda bih volio da bude iz nase lige i mladji od 23 godine. I uvijek cu biti za tu opciju dokle god se ne pojavi napadac u liga 5 ili vrhunskim klubovima drugih liga.Ostali su beskorisni i samo bi rusili ugled repke. Bolje igrati bez napadaca ili promovisati ligu nego sa napadacem amaterom. BiH ima samo dva napadaca koji nisu amateri. Nadam se da ce se situacija promijeniti.
Nick ti je prikladan ovome što si napisao.levat je napisao/la:Dalibor PandžaRockefeller je napisao/la:Ako Pape bude zvao treceg napadaca onda bih volio da bude iz nase lige i mladji od 23 godine. I uvijek cu biti za tu opciju dokle god se ne pojavi napadac u liga 5 ili vrhunskim klubovima drugih liga.Ostali su beskorisni i samo bi rusili ugled repke. Bolje igrati bez napadaca ili promovisati ligu nego sa napadacem amaterom. BiH ima samo dva napadaca koji nisu amateri. Nadam se da ce se situacija promijeniti.
video link:5-0! Sad cu da razbijem ovo staklo....ma jasta radi!!!!![]()
legenda reala je napisao/la:
Nego jbo utakmicu to je sigurno 0:3-4, ja i ne razmišljam o tome.
Zna li neko ovu curu u ovim gaćama sa slike, koje odakle je ????
Eh to ces jarane morat pitat Dzemilu i njene kasikelegenda reala je napisao/la:Nemoj mi slika, odgovori na pitanje![]()
serim je napisao/la:Meni je se svidio onaj Đurić, što je odigrao tri ili četiri utakmice za mladu repku i dao 6-7 golova. Sad kako bi se on snašao u A selekciji druga je stvar. Momak ima visinu i sa Džekom bi vladao u 16 metara.
To ti je Muzafira Keketovic iz Donje Mahale blizu Celinca P.S kakav pacenik majko milaIdimidodjimi je napisao/la:Eh to ces jarane morat pitat Dzemilu i njene kasikelegenda reala je napisao/la:Nemoj mi slika, odgovori na pitanje![]()
Ma jasta sine.JoeCelt je napisao/la:Gledam po 5. put 2.poluvrijeme sa Marjanom!![]()
video link:5-0! Sad cu da razbijem ovo staklo....ma jasta radi!!!!![]()
http://www.dailymotion.com/video/x10pm9 ... bT4TZwQPho
Jest vala da nije bilo Ivice hajvani bi otjerali Papeta doveli Ne-ConteaMoggiano je napisao/la:za sve ti hvala Ivica Osime!!!
Moggiano je napisao/la:za sve ti hvala Ivica Osime!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.