Joj sto ne mogu tih lafo trema, ne znaju a ono 9 ili 10 u indeksmoj uzor-S.G je napisao/la:Malo mi je glas drhtao na pocetku, ali razvalio sam prezentaciju i 9 je u indeksu
Studiranje
Moderator/ica: insider
Re: Studiranje
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Procitaj jos jednom sta sam pis'o na temi, ja znam gradivo i temu koju sam obradjivao. Jedino je problem bila trema od javnog izlaganja.FoSte95 je napisao/la:Joj sto ne mogu tih lafo trema, ne znaju a ono 9 ili 10 u indeksmoj uzor-S.G je napisao/la:Malo mi je glas drhtao na pocetku, ali razvalio sam prezentaciju i 9 je u indeksu![]()
ZZ
Zajebajem se burazmoj uzor-S.G je napisao/la:Procitaj jos jednom sta sam pis'o na temi, ja znam gradivo i temu koju sam obradjivao. Jedino je problem bila trema od javnog izlaganja.FoSte95 je napisao/la:Joj sto ne mogu tih lafo trema, ne znaju a ono 9 ili 10 u indeksmoj uzor-S.G je napisao/la:Malo mi je glas drhtao na pocetku, ali razvalio sam prezentaciju i 9 je u indeksu![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji promašaj na IT Akademiji. Da li nam da radimo Android aplikacije u Eclipse okruženju a taj program već neko vrijeme nema podršku od Android developera (ili koga već) za programiranje android aplikacija već se to radi u Android studiju. Druga greška, radimo na verziji androida 2.3.3 a do sad izašlo već 7-8 novijih verzija, ova se koristi nekih 2-3%. Tačno ne znam gdje da učim i šta da učim. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Studenti UNTZ-a jedno pitanje, jel neko bio u situaciji da ovako kasni za ovjeru i upis semestra, da li će mi oni u studentskoj pravit probleme?? Jbg nisam mogao ranije zbog finansija...
truts je napisao/la:Studenti UNTZ-a jedno pitanje, jel neko bio u situaciji da ovako kasni za ovjeru i upis semestra, da li će mi oni u studentskoj pravit probleme?? Jbg nisam mogao ranije zbog finansija...
Da pred kraj semestra uplatis priznat ce, nece ti odbiti pare, ne sikiraj se
Znaci jedino sto moras po "zakonu" jelde
Ako se neckas odes prije u dekanat provjeris i eto.
Mia San Mia
Eh to volim da čujem, hvalaR32 je napisao/la: Da pred kraj semestra uplatis priznat ce, nece ti odbiti pare, ne sikiraj se
Znaci jedino sto moras po "zakonu" jeldenapisi molbu predas sve uredno i to je to.
Ako se neckas odes prije u dekanat provjeris i eto.
Racunovdstvo mi je oduzela pola zivota.Smatram za ekonomiste da je to sigurno najtezi ispit na ekonomiji ,a i opcenito jedan od najtezih u citavom sveucilistu..veci broj posla i racunjanja nisam vidio..ali dobro sam uradio i refresiram svako minut stranicu ,nebi li doceko vise rezultate !
Da li ima neko iskustva sa studiranjem vani, zasto su ovako rano upisni rokovi na pojedinim fakultetima ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
je li ko od vas aplicirao za exchange u ameriku? preko Global UGRAD?
Nisu mi jasni ljudi kao ti,koji dodju na neku temu pa provociraju,imas li pametnijeg posla u zivotuQUARESMA 18<<< je napisao/la:je li ko od vas aplicirao za exchange u ameriku? preko Global UGRAD?
- AshburtonG
- Kontakt:
Zato sto se ovde(Austrija) moze krenuti u oba semestra,a da ti se racuna kao prvi.Ne znam je li kod nas takoFrankie je napisao/la:Da li ima neko iskustva sa studiranjem vani, zasto su ovako rano upisni rokovi na pojedinim fakultetima ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
teška provokacija onda, mogu misliti kakav je tvoj onda život4040deuce je napisao/la: Nisu mi jasni ljudi kao ti,koji dodju na neku temu pa provociraju,imas li pametnijeg posla u zivotu
ima ali na privatnim fakultetima, recimo kod mene na IUSu ima tako da se krene od drugog semestra, za one koji nisu uspjeli poloziti engleskiAshburtonG je napisao/la:Zato sto se ovde(Austrija) moze krenuti u oba semestra,a da ti se racuna kao prvi.Ne znam je li kod nas takoFrankie je napisao/la:Da li ima neko iskustva sa studiranjem vani, zasto su ovako rano upisni rokovi na pojedinim fakultetima ?
Ima li ovdje neko sa fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu ? Treba mi par informacija oko školarine, prijemnog itd , a na njihovoj stranici vecina linkova mrtvo ..
Kad vidim kakve tuke (da, zene ili djevojke) zavrsavaju taj fakultet siguran sam da je prijemni cista formalnost.
Bas sam cuo da to u Sarajevu lahko zavrsavaju pa ono da se raspitam a fakat nemam nikoga u Sa
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Treba mi informacija oko upisa sta sve traze od predmeta i kakav je prijemni.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ima jedan momčina sa foruma, a uz to je i pitar, jel' ti treba termin zakazatiSarajlijc@ je napisao/la:Ima li neko ovdje psihologiju da studira?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
samo me uputite na nesto, zahvaljujem...
Vec studiram neku glupost koju sam upisao reda radi, al' ajde rekoh, kad sam vec preko pola izdeverao, onda ostajem do kraja zbog diplome da ne bi bile uzalud potrosene 3 godine studiranja.
Ali s obzirom da je neperspektivan faks bez buducnosti i da mi treba nesto drugo, kontam upisati kroz neko vrijeme ovaj fakultet u Travniku jer mi se iskreno ne bi dalo ponovo prolaziti kroz "obicno" skolovanje.
Eh sad pitanje, zna li ko kakav je recimo ovaj smjer "sigurnost i zastita na radu" (jer mi je jedino ovo privuklo paznju od svega)? Odnosno, koji su predmeti tu, tezina, cime se poslije mozes baviti i koliko je ustvari koristan faks itd? Pitam jer je vrlo malo informaciju na netu, vise bi mi pomogli neki savjeti iz prve ruke.
Mislim, nije to problem zavrsiti i dobiti diplomu, mogu ga iste sekunde upisati ne razmisljajuci o buducnosti, ali brine me ono, sta poslije? Da li sam podoban za bavljenje tog posla? Poznavanje prirodnih nauka mi je blago receno ocajno, a ja nemam pojma sta se tu radi, koje kvalifikacije moras imati, bas nista.
Izgubljena sam osoba, ni dalje ne znam sta zelim biti kad odrastem.
Moram nesto pronaci, a ni sam ne zna sta hocu. I jos sam na sve to imam limitiran izbor potencijalnih fakulteta jer mi dosta stvari ne ide od ruke/ne interesuje me, pa to stvar cini jos gorom. 
Jedini spas su mi ovi privatni fakulteti, al' cak mi je i tu suzen izbor.
Vec studiram neku glupost koju sam upisao reda radi, al' ajde rekoh, kad sam vec preko pola izdeverao, onda ostajem do kraja zbog diplome da ne bi bile uzalud potrosene 3 godine studiranja.
Eh sad pitanje, zna li ko kakav je recimo ovaj smjer "sigurnost i zastita na radu" (jer mi je jedino ovo privuklo paznju od svega)? Odnosno, koji su predmeti tu, tezina, cime se poslije mozes baviti i koliko je ustvari koristan faks itd? Pitam jer je vrlo malo informaciju na netu, vise bi mi pomogli neki savjeti iz prve ruke.
Mislim, nije to problem zavrsiti i dobiti diplomu, mogu ga iste sekunde upisati ne razmisljajuci o buducnosti, ali brine me ono, sta poslije? Da li sam podoban za bavljenje tog posla? Poznavanje prirodnih nauka mi je blago receno ocajno, a ja nemam pojma sta se tu radi, koje kvalifikacije moras imati, bas nista.
Izgubljena sam osoba, ni dalje ne znam sta zelim biti kad odrastem.
Jedini spas su mi ovi privatni fakulteti, al' cak mi je i tu suzen izbor.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja sam se do zadnjeg dana omisljao dal tezak faks ( Stomatologija ) ili ipak laksi fakultet a da nije los poziv ( Zdravstvene ) i odlucim se 7 dana pred prijemni za Zdr. i odem gore da se raspitam donio svjedocanstva a prolazio sam u srednjoj pretezno 4,6-4,7 dekan gleda kaze opa ne moras ti ni polozit prijemn s ovakvim ocjenama sto eto dovoljno govori koliko je lako upasti, al sto je najgore par dana kasnije krenem odnijet papire na Zdravstvene i u putu prema klinickom prolazim pored Stomatologije naleti neki lik isprica par stvari i bukvalno do 12 primali papire dosao u 12.05h i predam na kraju tu, u nekku ruku se i kajem kad vidim da ce mi vrsnjaci biti apsolventi sljedece godine a ja odabrao ovo od 6 godina i opet moras specijalizirat posle.TheMahe97 je napisao/la:Bas sam cuo da to u Sarajevu lahko zavrsavaju pa ono da se raspitam a fakat nemam nikoga u Sa
Uglavnom znam da je prijemni lagan pravo na Zdravstvenim a takodje nije tesko ni kasnije to se tice ucenja, djevojka mi je gore na smjeru laborant, mada mislim da je najbolja radiologija..
Joj kod tebe k'o u nekom filmucikazubo je napisao/la: Ja sam se do zadnjeg dana omisljao dal tezak faks ( Stomatologija ) ili ipak laksi fakultet a da nije los poziv ( Zdravstvene ) i odlucim se 7 dana pred prijemni za Zdr. i odem gore da se raspitam donio svjedocanstva a prolazio sam u srednjoj pretezno 4,6-4,7 dekan gleda kaze opa ne moras ti ni polozit prijemn s ovakvim ocjenama sto eto dovoljno govori koliko je lako upasti, al sto je najgore par dana kasnije krenem odnijet papire na Zdravstvene i u putu prema klinickom prolazim pored Stomatologije naleti neki lik isprica par stvari i bukvalno do 12 primali papire dosao u 12.05h i predam na kraju tu, u nekku ruku se i kajem kad vidim da ce mi vrsnjaci biti apsolventi sljedece godine a ja odabrao ovo od 6 godina i opet moras specijalizirat posle.![]()
Uglavnom znam da je prijemni lagan pravo na Zdravstvenim a takodje nije tesko ni kasnije to se tice ucenja, djevojka mi je gore na smjeru laborant, mada mislim da je najbolja radiologija..
Vjeruj da sam se i ja dvoumio ali onda ipak idem tako na laksi a prihvatljiviji posao. Planiram aBd radiologiju
Koji su predmeti na prijemnom ? Ima li finansiranja iz budzeta etc
btw hvala puno na odgovoru
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Ethel, jasmin10, rio_Ferdy88 i 19 gostiju.